content

yazarportal-com-bilgiagi-net-tasviriefkar-com

27 Ağu

Çok Zor Bir Dönem

Türkiye; Cumhuriyet tarihinin, en zor ve tehlikeli bir dönemini yaşamaktadır.

1-Evanjelist- Siyonist “şer ittifakı”  Türkiye’yi, tam anlamıyla bir hedef olarak seçmiştir. Her türlü melaneti sergilemekte, tüm psikopatları ve iç-dış hainleri seferber etmektedir. Ülkemizi bölmek, İsrail çıkarları adına zayıflatmak için her yola başvurmaktadır.

2- Fiilen bir savaş durumu mevcuttur. İsrail/Vatikan/NATO/ABD/AB velhasıl tüm Türk-İslam ve insanlık düşmanları, tam bir işbirliği içindedirler.

PKK-İŞİD-PYD-El Kaide vb. tüm terör örgütleri bu ihanet şebekesinin ürettiği ve yönettiği çetelerdir. BOP’u gerçekleştirmek için, her türlü insanlık dışı davranışı, yalanı, iki yüzlülüğü, mubah saymaktadırlar.

Tüm istihbarat örgütleri (CİA-MOSSAD-M16-KGB vb.) Türkiye’de cirit atmakta, vatan hainlerini de kullanmaktadırlar. Masumları hedef alan, insanlık dışı terör olayları (15 Temmuz ihaneti-Diyarbakır-Elazığ-Van- G. Antep vb katliamları) polisimize, askerimize ve masum vatandaşlarımıza yapılan saldırılar, hep bu mihrakların eseridir.

3- Bu arada sosyal medya üzerinden de, devamlı olarak beyin yıkama operasyonları yürütülmektedir. Yalan, yanlış ve kasıtlı haberler üretilmektedir. İftiralar, karalamalar, sürdürülmektedir. Tahrikler, provakasyonlar yapılmaktadır.

4-Bu çok hassas dönemde herkese çok önemli görevler düşmektedir.

  1. Hepimiz çok dikkatli olmalı, tahriklere kapılmamalı, ülkeye sahip çıkmalıyız. Her habere inanmamalıyız. Birlik ve beraberliğimizi güçlendirmeli, ihtilafları-farklılıkları unutmalıyız.
  2. Silahlı kuvvetlerimiz ve polisimiz acilen güçlendirilmeli ve özellikle moralleri yükseltilmelidir. Tutuklama ve tasfiyelerde çok titiz davranılmalı. Asılsız ihbarlara ve iftiralara kulak asılmamalı; cadı avı yapılmamalı; haksızlığa uğrayanların durumu kısa sürede düzeltilmelidir. Bu arada zırhlı araçlara yönelik bombalı saldırılara karşı, etkili bir tedbir üretilmelidir. Hudut güvenliğimiz sağlanmalı, başta uyuşturucu olmak üzere, tüm kaçakçılıklar önlenmelidir.
  3. Üniversitelerin ve okulların( askeri okullar dahil) kapatılmasının hatalı olduğunu düşünüyorum. Yüzbinlerce evladımız ve yakınları, mağdur edilmektedir. Gereksiz yere, devlet kırgın kitleler üretmektedir. Bu okulların, titiz bir denetime tabi tutularak, eğitime devam ettirilmesi en mantıklı yoldur. Böylece mevcut kaos da sona erecektir. Kimse mağdur edilmeyecektir, suçlu olanlar da ayıklanacaktır. (önemli olan eğitim kalitesinin yükseltilmesidir.)
  4. Dış politika sağlıklı bir yapıya kavuşturulmalıdır. Suriya politikasındaki hatalardan vazgeçilmelidir. Ciddi bir istişare sistemi kurulmalıdır. İstihbarat düzeni güçlendirilmelidir.
  5. Muhalefet ile dayanışma gayretleri, önemli ve çok yararlıdır. Bu uygulama genişleyerek, sürdürülmelidir. Emrivakilerden vazgeçilmelidir. Dış dünyaya birlik ve beraberlik mesajı verilmelidir. Halka gerçekler, ihanetler, BOP ve Sevr hedefleri açık-net ve dürüst biçimde anlatılmalıdır. Türkiye’de bir Türk-Kürt ihtilafı olmadığı; PKK’nın bir Ermeni örgütü olduğu öğretilmelidir.
  6. Astronomik sayıda; görevden almalar ve tutuklamalar yapılmıştır. Ve devam etmektedir. Çok seri biçimde, masumlar temize çıkarılmalı, ekmeği ve haysiyeti ile oynanmamalıdır. Aynı şekilde özel sektöre yapılan operasyonlarda da titiz davranılmalı, ekonomiye zarar verilmemeli, işsiz sayısı artırılmamalıdır. (zaten ekonomi ciddi biçimde çökmüştür)

Düşmanlarımız; her türlü ahlaki değerden nasipsiz, kalleş ve acımasızdır. Çoluk-çocuk,  masum, genç-yaşlı demeden katliamlar yapmaktadır. Gün ülkeye sahip çıkma günüdür.

Etiketler : , , , , , , , , , ,

Bu Yazıyı Yazdır Bu Yazıyı Yazdır

Yorumlar Kapatıldı.



2007-2012 Bilgi Agi / Turkiye nin Interaktif Kose Yazari Gazetesi

Designed By Online Groups
ÇÖZÜM ORTAKLARIMIZ

bizajans, kent akademisi, sunubank