content

26 Şub

CHP, Kurşunlu Benzindir

CHP ile kurşunlu benzin arasındaki benzerliği görünce küçük dilinizi yutacaksınız.

Kurşunlu benzin 1923'de Dayton-Ohio'daki bir istasyonda satılmaya başlanırken, CHP'de aynı yıl küçük bir kasaba olan Ankara'da kurulur.

İkisinin aleyhinde de konuşmak ve çalışma yapmak yasaktır.

İkisi de yapaydır.

İkisinin icadında da baş aktör İngiliz'dir.

İkisi de insanlık için zararlıdır.

İkisi yüzünden de sayısız insan ölmüştür.

Birileri eklemediği sürece benzinde kurşun olmaz. Varsa kötü niyetliler eklemiştir.

CHP de kurşun eklenmiş benzinden farklı değil. Üstelik daha tehlikeli…

Benzine kurşun eklediğinizde maliyeti yüzde 20 düşerken, kurşunlu benzin kullanan motorun ömrü ise yarıya yarıya düşüyor.

Türkiye'nin suyuna CHP katıldıktan sonra genetik veya zihni olarak Selanikli Sebatay Sevi kökenlilerin servetlerine servet eklenmiş, millet ise aşırı derecede yıpranmıştır. “Dem/kan/okrasi”miz bile her 10 yılda bir rektifiye alınmış. Acemi çıraklar yüzünden millet ve devletin başı beladan kurtulmamıştır.

Kurşunlu benzin üreten General Motor (GM), DuPont ve Exxon (Stardart Oil) bir araya gelip motordaki sesin kesilmesini vadediyordu.

CHP'nin vaadi ise İslam'ın sesini kesmekti.

İkisinin fikir babaları da aynıydı.

Hâlâ direnseler de kurşunlu benzinciler motorun sesini, CHP ise İslam'ın sesini kesmeyi beceremedi.

İkisi de hezimete uğradı ama yine de mücadeleye devam ediyorlar.

Benzine eklenen kurşunla renksiz, kokusuz ve tatsız hale gelen kurşunlu benzinin hastalık, ölüm ve engelli doğumlara yol açtığını ispat edenler infaz edildiler. 1988'deki yasaklanışına kadar 1927-1987 arasında ABD en az 68 milyon çocuk kurşunlu benzin yüzünden toksik maddelere maruz kaldı. Büyük kısmı öldü.

CHP'nin milletin değerlerine kattığı nörotoksin ifsad kurşunu sayesinde tarihle, geçmişle, değerlerle, komşularla, hak ve adaletle bağımız koptu. Milyonlarca çocuk CHP'nin toksik fikirleri ile zehirlendi. Bu yüzden çocuklarımızı ve geleceğimizi kaybettik.

ABD'de her yıl 5 bin kişi kurşunlu benzin yüzünden öldü. Bizde ise CHP güçlü olduğu dönemlerle her gün binlerce kişiyi ipe çekti.

Kurşunlu benzinciler için tek bir yol vardı: Kazanmak!

CHP içinde durum aynıydı: Kazanmak!

Bu uğurda canlar gitti, mallar gitti, değerler gitti, yalanlar gerçek diye dayatıldı. İyiler kötü, kötüler iyi olarak gösterildi.

Bir ‘kurşun lobisi' vardı bir de ‘CHP lobisi'. Aslında adları farklı ise de aynı yerden idare ediliyorlardı. Bunların aleyhinde konuşanların akıbetleri hep tehlikedeydi.

Hem kurşun, hem de CHP sadece var oldukları veya kullanıldıkları yerler için değil kâinatın her yeri için zararlıydı.

Kurşun, dünyanın toksik ve nörotoksik maddelerle kaplanmasına, CHP ise Türkiye ve ümmetin nörotoksik fikirlerle ifsadına yol açtı.

Kurşunlu benzini ABD, 1987 yılı itibariyle yasakladı. Türkiye ise 1996 Refah-Yol hükümeti döneminde yasak getirdi. Ama CHP eskisi kadar etkin olmasa da hâlâ canlı bomba olarak milletin arasında dolaşıyor. Milletin düşmanlarını koruyor. Türkiye'yi gavurlara şikayet ediyor. Erbakan Hocanın tabiriyle hayra fren, şerre gaz CHP! Yani bildiğiniz CHP işte.

Tabi kimse ‘kurşunlu benzin' diye satmıyordu benzinini. Adı hep benzindi. CHP de halkçıydı ama ne halkçı? ‘Halk bizim düşmanımız' diyen İnönü vardı başında…

İngiltere, Amerika ve İsviçre kurşunlu benzin üretip satmaya devam ediyor dünyaya. Ama kendi ülkelerinde yasak. Bugün 100 dolayında ülkede hâlâ kurşunlu benzin, benzin adıyla satılıyor. Eminim oralarda da kendi CHP'leri bizim 1923-2003 arasında olduğu gibi etkindir. Suriye'deki Baas, Tunus'taki Dustur partisi gibi.

Kurşunlu benzin gitti, benzine katkı bitti mi? Bitmedi. Tıpkı CHP'nin bitmediği gibi, farklı adlarda sonuçlarını bilmediğimiz katkılar devam ediyor. CHP'nin işgal ettiği devlet bile CHP'den bıkmıştı ama durum değişmedi. Çünkü FETÖ'nün arkasındakiler CHP'nin de arkasındaydı.

Unutmayın dünyanın iktidarı küresel iblislerin elinde. Onlar etkin olduğu müddetçe ikisi de devam edecek.

Çözüm ise belli. Şuurumuzu, inancımızı, imanımızı, ahlakımızı, vicdanımızı, davamızı, ilacımızı, gıdamızı, benzinimizi her türlü toksik katkıdan korumak. Katkılı, hormonlu, ağır metalli toksik fikirlerden arınmak.

Ama önce içimizdeki Kemazlizm, CHP, İngiliz ve Yahudi'yi kusmamız gerekiyor.

İnanmayan Jamie Lincoln Kitman'ın 'Kurşunlu Benzinin Gizli Tarihi' isimli kitabını ve son 150 yılın gerçek tarihini okusun.

Etiketler : , ,

Bu Yazıyı Yazdır Bu Yazıyı Yazdır

Yorumlar Kapatıldı.



2007-2012 Bilgi Agi / Turkiye nin Interaktif Kose Yazari Gazetesi

Designed By Online Groups
ÇÖZÜM ORTAKLARIMIZ

bizajans, kent akademisi, sunubank