content
10 Ara

Canın Cehenneme Geert Wilders;

İslam karşıtı ve bu nedenle Türkiye’nin AB üyeliğine sonsuza dek karşı olan . Türkiye’ye gelme hazırlığında imiş.  Bu  bay birde  ağzından değil de gerisinden konuşmuş :

“ Hoşlanmasanız da dinlemelisiniz..”

Neden  dinleyeceğiz seni?   Benim derdim İslam la diyor. “ Yaa  o zaman  kimi karşına alıyorsun. İslam mensubu  olan Müslümanları. Ama haspam  oyun oynuyor. Derdi Müslüman ile  değil İslam la imiş. Ne yapacaksın İslam’a.  Hiçbir şey. İslam  dinine düşman olmak  demek, onun mensubu olan Müslüman’ın şahsında olacak demektir.

Sahi Müslüman insanları  ne  sanıyorsunuz. Bunu  bu  ülkede  yılardan beri yapan sözde  aydınlar ve sözde laikler var. Onlarda öyle derler. “Namaz kıldınız da karışan mı oldu”  Ama öte yandan kadını  İslam  dinine aykırı yaşaması için baş örtüsü düşmanlığı  ile  din düşmanlığı yapanlar var.  Herhalde siz, Müslüman olmakla  Müslümanlara savaş açmakla kendiniz  akıllı sanıyorsun. 

Sizin   gibi tarihte  Allah ’a savaş açanlar  çok oldu bayım. “İt ürür kervan yürür “derler bizim burada. Tarih boyunca da  “İtler  ürüdü  durdu. Ama  bu  mübarek kervan yürüyüşünü sürdürdü. Ve kıyamete kadar yürümeye  devam  edecektir.  İslam dini tüm  asaleti ile, inananların yüreğin, ihya etmeye devam etti.  

Her şeye  rağmen Türkiye’ye gelecekmiş. Gel. Gel de boyunun ölçüsünü alda git.

Kâfirler için yaşasın cehennem.

Etiketler : , ,

Bu Yazıyı Yazdır Bu Yazıyı Yazdır

Yorumlar Kapatıldı.



2007-2012 Bilgi Agi / Turkiye nin Interaktif Kose Yazari Gazetesi

Designed By Online Groups
ÇÖZÜM ORTAKLARIMIZ

bizajans, kent akademisi, sunubank