content

yazarportal-com-bilgiagi-net-tasviriefkar-com

10 Kas

Bugün 10 Kasım!!!

Bugün 10 Kasım!!!

Bugün 10 Kasım. Hayatımızdaki en büyük kaybımız olan Ata’nın yetmiş ikinci dönümü bugün. Onu hiçbir zaman unutmadık üstelik ilelebet unutmayacağımıza dair bir kez daha kamçılandığımız gündür bugün. Bugün 10 Kasım. Büyük kurtarıcımız Gazi Mustafa Kemalin aramızdan ayrıldığı gün bugün.

Sürekli var olan fakat hastalığına rağmen yılmadan usanmadan ayak bastığımız bu topraklar için savaşan en büyük türkün hastalığının Onu biz Türk evlatlarından ayırdığı gündür bugün. Sağlığıyla ilgili raporların iyi sonuçlarının alınması için her Türkün el açıp Yaradana dua ettiği gündür bugün. Türk'ün kalbinin onun kurtulması dileğiyle çarptığı gündür bugün. Birçok Türk’ün sen kalk Atam ben yatam diye haykırdığı gündür bugün. Türk toprakları üzerinde yaşayanlarının aynı saatte aynı üzüntüyle dövündüğü, ağladığı, Atam Atam diye feryat figan ettiği gündür bugün. Gazetelerin babamızı kaybettik diye manşetlerinde yer aldığı gündür bugün. Dünyayı derin bir üzüntüye boğduğu gündür bugün.

10 Kasım 1938 sabahının saat dokuzu beş geçe, insan için değişmez kanun, hükmünü uyguladığı gündür bugün. 

Kurtarılması için gösterilen çabalar sonuç vermediği ve korkulanın olduğu yani Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrıldığı gündür bugün. Onun gibi bir Türkün bir daha dünyaya gelmeyeceğini düşünüp yerinin kimsenin dolduramayacağına inandığımız gündür bugün. Memleketin en büyük evladının sonsuzluğa göçüp bizleri de ışığından sonsuza kadar yoksun bıraktığı gündür bugün. Türk toplumunun gözyaşlarına hiçbir tesellinin engel olamayacağının yıldönümüdür bugün. Herkesin ayakta dimdik durduğu, insanların arabalarından inip korna çaldığı, kısacası hayatın durduğu o bir dakikalık kısa zamanda insanoğlunu her sene tüylerini diken diken ettiği ve bazılarının gözlerinin dolmasına sebep olduğu gündür bugün. Birçok ülke başkanının, kurucusunun gıpta ile baktığı bir gündür bugün.

Bugün 10 Kasım 1938 Atamızın amansız hastalığa yenik düşüp bizlere Cumhuriyeti emanet ettiği gündür bugün. Ruhunun şad olduğu gündür bugün.

Bugün için canlarını seve seve veren onlarca kefensiz yatan aziz şehitlerimizin, gazilerimizin, evlatlarımızın, baş önderimizin, büyük kurtarıcımız Mustafa Kemal Atatürk ile birlikte omuz omuza  mücadele veren silah arkadaşlarının aziz ruhları önünde saygıyla eğilerek şükranlarımızı sunup Allah’tan gani gani rahmetlerimizi sunarız.

 

RUHUNUZ  ŞAD OLSUN!

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!

BU ÜLKE VE CUMHURİYET İLELEBET VAR OLACAKTIR!

BUNDAN KİMSENİN ENDİŞESİ OLMASIN!

Etiketler : ,

Bu Yazıyı Yazdır Bu Yazıyı Yazdır

2 Kere Cevaplanmış to “Bugün 10 Kasım!!!”

  1. 1
    Nurdan Says:

    Sn. Emine Dönüş ÖZATAR
    Kaleminize ve yüreğinize sağlık...
    Bu güzel yazı için teşekkürler...

  2. 2
    Emine Dönüş özatar Says:

    Ben de çok teşekkür ederim Nurdan hanım.



2007-2012 Bilgi Agi / Turkiye nin Interaktif Kose Yazari Gazetesi

Designed By Online Groups
ÇÖZÜM ORTAKLARIMIZ

bizajans, kent akademisi, sunubank