content

yazarportal-com-bilgiagi-net-tasviriefkar-com

03 Şub

Bu Yazıyı Midesi Kaldıracaklar Okusun!

Bu Yazıyı Midesi Kaldıracaklar Okusun! Sonra Bana Saldırmayın! +30

Tarih: Haziran 2008
Yer: Muğla''nın Datça ilçesine bağlı, Kızlan köyü sahili!
Karnı, sert bir cisimle yarılmış, muhtemelen hamile olduğu sanılan, kuyruğuna kalın bir naylon sicimle parke taş bağlanmış, vücudunda darp izlerine rastlanan ve her tarafından ezilmeler olan bir YUNUS, karaya vurdu...

Tarih: Ağustos 2008
Yer: Bir film seti!
Yönetmen Gani Rüzgar Şavata''nın yaptığı, ''''Saddam''ın Askerleri'''' isimli yerli filmin çekimleri esnasında, bir kamyonetin arkasında, koşturulan atlardan bir tanesi, tökezleyerek, yerlerde yuvarlandı. Atın bacağı kırıldığı için, uyutulmak zorunda kaldı!!!!

Tarih: Nisan 2009
Yer: Eskişehir!
Sokakta, tek suçu gezinmek olan, hamile bir kedi, kimliği belirsiz bir kişi tarafından havalı tüfek ile vurularak, felç oldu! Sağ kulağından girip, sol gözünden çıkan mermi, kedinin bitkisel hayata girmesine sebep oldu! Yavrulardan üçünün, anne karnında beyin ölümü gerçekleşti! İkisi kurtarıldı...

Tarih: Nisan 2009
Yer: İstanbul/ Taksim
Taksimin sembolü ''''Ebru'''' adlı sokak köpeği, gece yarısı dövülerek katledildi! Hayvancağıza veterinerler tarafından yapılan otopside, ''''Ebru''''nun göğüs kafesinde kırıklar, ciğerinde delinme tespit edilmiş, diyaframı yırtılmış, bağırsakları, vücudunun üst tarafına çıkmış durumda bulundu... Yapılan müdahaleye rağmen, kurtarılamadı!

Tarih: Temmuz 2009
Yer: İstanbul/Ataköy
Ataköy semtinde; site sakinlerinin beslediği 25 kadar sokak kedisinin üzerine, gece saatlerinde 4-5 adet köpek, sahipleri tarafından salınmış ve 25 kediden 23''ü, köpekler tarafından parçalatılmış!

Tarih : Aralık 2010
Yer: İskenderun
Vatandaşlar, ölü olarak sahile vuran, üç adet, yavru su kaplumbağasını bularak, güvenlik güçlerine ihbar ederler. Evcil hayvan dükkanlarından birinden satıldığı sanılan su kaplumbağalarının, boyunlarına ince bir ip geçirilerek, birbirlerine bağlandığı, kuyruklarının yakıldığı ve makat kısımlarına, ataç saplandığı tespit edilmiştir!

*HABERLERİN TAMAMI, ÇEŞİTLİ GAZETELERDEN DERLENMİŞTİR... OLAYLARIN TÜMÜ GERÇEKTİR!

KİŞİSEL YORUMUM İSE-

.............. ............. ............ ............. ............ .............. .............. ........... ...........(!?*x)

Sanırım bu kadar küfür yeter insanoğluna!!!!!!

Etiketler : , ,

Bu Yazıyı Yazdır Bu Yazıyı Yazdır

1 Kere Cevaplanmış to “Bu Yazıyı Midesi Kaldıracaklar Okusun!”

  1. 1
    ismetyusuf Says:

    ellerine sağlık iki gözüm



2007-2012 Bilgi Agi / Turkiye nin Interaktif Kose Yazari Gazetesi

Designed By Online Groups
ÇÖZÜM ORTAKLARIMIZ

bizajans, kent akademisi, sunubank