content

yazarportal-com-bilgiagi-net-tasviriefkar-com

01 Eyl

Bu Cumartesi 15.30’da Düğünümüze Bekliyoruz

3 Eylül 2016 yani bu cumartesi günü 15.30’da düğünümüz var.

Bayrampaşaspor’la sezonun açılış maçını yapıyoruz.

Maçlarımız sezon boyu; kadınlara, 18 yaş altı çocuklarımıza ve engellilerimize ücretsiz.

Spordan şiddeti, kötü sözü arındırmayı hedefliyoruz, dolayısıyla spora kadın eli değmeli diyor tribünlerdeki yerinizi almanızı bekliyoruz.

Sadece spor yapmak, sportif başarı elde etmek veya yurtdışından-il dışından sporcuları bol paralar harcayarak toplayıp başarılı olmak istemiyoruz. Bu şehrin, ilçelerinin, sokaklarının, mahallelerinin çocuklarını Orduspor çatısı altında buluşturarak ilkeli, ahlaklı ve iyi sporcu olarak yetiştirmeyi, yetiştirdiklerimizle başarılı olmayı ve kendi kendine yeten bir kulüp olmayı hedefliyoruz.

Engellilerimizi bu maça mutlaka bekliyoruz. Onların duaları ve destekleri bizim için çok önemli.

Ordusporumuz dimdik ayakta.

Hiç bir ayak oyununa alet edilemeyecek şekilde enerji ve hırs dolu.

Bu cumartesi günü 15.30’da Bayrampaşa maçı ile lige başlıyoruz, seyircimizle buluşuyoruz, bunca kategulleye rağmen yılmadık ayaktayız ve seyircimizle buluşacak olmanın heyecanını yaşıyoruz.

Başta teknik direktörümüz olmak üzere teknik ekibimizle, sporcularımızla, personellerimizle biz bir aileyiz. Kabul edelim zor günlerden geçiyoruz, ama mücadele ediyoruz, pes etmiyoruz, zorluklarımız devam etsede sonuna kadar mücadeleye devam etme kararlılığındayız.

Bir yandanda 5 yıl içinde kendi kendine yetecek bir takım olma yolunda çalışıyoruz. Bunun için altyapımıza A takımı kadar önem veriyoruz. Altyapı koordinatörümüz, hocalarımız, akademi ligindeki 100’ün üzerinde sporcumuz ve futbol okulumuzdaki 14 yaş altı sporcularımız ve onların hocaları olarak kocaman bir aile olacağız.

Sporcu ailelerine ve yakınlarına minnettarız: çocuklarını bize güveniyorlar, antrenmanlara geliyorlar, hep yanımızdalar.

Destekçilerimiz var, onlara kocaman minnettarız. Herkesin korktuğu, kaçtığı bir dönemde “yarım elma gönül alma” kabilinden bile olsa bizi dinlediler, inandılar, desteklediler. Sizi yazarken emin olun hisleniyorum, 1 liralarınız normal zamanlardaki bir milyon liralardan daha anlamlı ve değerli.

Orduspor ailesi olarak; futbol A takımı, bayan besketbol takımı, voleybol takımı, akademi ligindeki U14 U15 U16 U17 U19 takımları, futbol ve voleybol okulları, kano vb. branşlardaki sporcuları ile 1000’in üzerindeki sporcu kitlesi onbinlerden oluşan aileleri ve sevenlerimiz olarak kocaman bir aileyiz.

Sizleri bu aileye katılmaya dedtek olmaya bekliyoruz.

Yeni sezon milletimize hayırlı uğurlu olsun.

Etiketler : , , , ,

Bu Yazıyı Yazdır Bu Yazıyı Yazdır

Yorumlar Kapatıldı.



2007-2012 Bilgi Agi / Turkiye nin Interaktif Kose Yazari Gazetesi

Designed By Online Groups
ÇÖZÜM ORTAKLARIMIZ

bizajans, kent akademisi, sunubank