content

yazarportal-com-bilgiagi-net-tasviriefkar-com

05 Ağu

Gündem ve Yayınla İlgili Birkaç Değerlendirme

Ulusal Gelişmeler:

Gündem: "YAŞ (Yüksek Askeri Şura) karaları" nihayet açıklandı. Atamalar hemen hemen netleşti. Kaç kişi, bu değerlendirmemize katılır bilemeyiz ama, bu yılki YAŞ kararları Cumhuriyetin kuruluşundan bu yana yapılan YAŞ kararlarının dönüm noktasıydı. Yakın tarihin ilk sivil baskın kararları açıklanmıştır.

2010 YAŞ kararı ile, ilk kez psikolojik olarak ordu Milli Savunma Bakanlığı'nın emri altına alınmıştır. Artık bu yıldan sonra bu teamül umarız bu şekilde devam eder. Zira bu durum hukuk devletinin bir gerekliliğidir. Bu duruma veya bu olguya diyeceği olan, Türkiye'nin hukuk devleti olduğuna itirazları var demektir.

Referandum Sorunsalı:

Referandum konusunda, "Anayasa Değişikliği ve Referandum Maddeleri" konulu baş yazı yazmıştık. Burada da belirtildiği gibi, kim hangi yönde oy kullanırsa kullansın, içeriği mutlak surette incelemeleri gerekmektedir. Diğer türlü, kulaktan dolma veya basından takip ettiği bilgilerle ikincil bilgilerle oy kulanan kişiler kendini duyarlı bir vatandaş olarak görmemelidr.

Referandumda ne çıkar, bilemeyiz. Referandum ile ilgili gazetemiz olarak ilk fırsatta bir anket açmayı planlamaktayız. Ama bu anketin alt yapısının geçerlilik ve güvenilirliğinin sağlam olması için alt yapı çalışmalarımız yürütülmektedir.

Gazetemizle İlgili Olarak:

1. Yazar Sayıları ve Artışları:

Son iki ay içinde yazar sayımız, 130 dan 160 a çıkmıştır. Yazar sayımızı kontrollü ve dengeli bir şekilde 500 e kadar çıkarmayı planlamaktayız. Bu artış öngörümüz kaliteden ödün vermemek üzerinedir. Bu nedenle elimizden geldiğince hassas davarnmaktayız. Bize yazarlık konusunda müracaatta bulunup ta kendilerine şimdilik olumlu cevap veremediğimiz okurlarımız veya yazar adaylarından bize karşı anlayış göstermelerini istirham ederiz.

Son iki ayda yeni aramıza katılan yazar arkadaşlara hoşgeldin diyoruz. Yeni yazarlarımızdan gazetemizde son derece güçlü sinerji oluşturacak yazarlarımız olmuştur. Onlar kendilerini bilirler.

Gelecek bir ay içinde son 6 aydır yazı yazmayan eski yazarlarımız ile, 15 gün içinde yazı eklememiş tek yazıda kalmış yeni yazarlarımızın kaydı silinecek ve anasayfa yazar listesinden çıkarılacaktır.

1. Reyting Artışları:

Gazetemiz internet medyacılığının en ölü sezonu olmasına rağmen Alexa.com istatistiklerinde istikrarlı yükselişi devam etmekte, dünya internet siteleri sıralamasında son iki ay içinde 350 den 230 lara kadar inmiş (Yani yükselmiş) bulunmaktayız. Önümüzdeki bir ay içinde 199.999 a inmeyi planlamaktayız.

Bu yıl sonunda da dünya internet siteleri arasında ilk 100.000 in altına inmek olağan hedefimizdir. Türkiye sıralamasında şu an itibarıyla 3 Binlerde bulunmaktayız. Türk İnternet siteleri arasında da yıl sonu hedefimiz İlk bin site içine girmektir.

Başarımız başarınızdır.

Sevgi mutluluk ve esenlik dileriz.

Etiketler : ,

Bu Yazıyı Yazdır Bu Yazıyı Yazdır

3 Kere Cevaplanmış to “Gündem ve Yayınla İlgili Birkaç Değerlendirme”

  1. 1
    Uğur ÖZALTIN Says:

    Başarılarımızın devamını diliyorum.
    6 ay yazı yazmamış ve 1 ay hiç yazı eklememiş kişilerin ana sayfadan çıkarılması makul ve doğrudur.
    Emek veren ile sırt üstü yatan aynı kefeye konulamaz .
    Selam ve saygılarımla

  2. 2
    Nesrin ATEŞ ŞENGÜLEN Says:

    Sayın hocam açıklamalarınızı çok yerinde buluyorum. İsmini bir kereliğine yazdırmak için gelenler, aynen bu şekilde gitmelidirler. Yazı yazmayı sevmek gerekir, Haz almak gerekir, o yüzden burası gerçek yazarların yeri olmalıdır. Esen kalın...

  3. 3
    sukranaydogan Says:

    Şu bir gerçek ki ülkemizin içinde bulunduğu durum epey hassas ve düşündürücü..Bu noktada bizim yapacağımız tüm dikkatimizle doğru kararı vermek olmalı..Zira bu gün ki bizim cevabımız yarın çocuklarımıza gelecek nesile yansıyacak eğer yanlış cevap verdiysek kötü sonuçların sıkıntısını onlar çekecektir..Aynayı doğru tutmalıyız ki onlarda doğruyu görüp bu ülke için doğru işler yapabilsinler..

    Gazetenizin yeni yazarlarındanım fırsat buldukça diğer arkadaşların yazılarını okuyorum..Güzel insanların güzel yürekleri olurmuş ve güzel yüreklerde kaleminden bal damlatarak paylaşırlarmış bizlerle..Aranızda olmaktan şeref duydum efendim başarılar diliyor Yalova dan sevgi ve selamlarımı iletiyorum SN DR AHMET FİDAN...



2007-2012 Bilgi Agi / Turkiye nin Interaktif Kose Yazari Gazetesi

Designed By Online Groups
ÇÖZÜM ORTAKLARIMIZ

bizajans, kent akademisi, sunubank