content

yazarportal-com-bilgiagi-net-tasviriefkar-com

01 Eyl

Bir Devlet Yetkilisi Yok mu?

BİR DEVLET YETKİLİSİ YOK MU?

Avcılar’da Avcılarspor’a ait otoparkı kira karşılığında çalıştıran bir vatandaş bir gün bir kızı sever. Kızın yaşı 24’dür. Ancak bu kız Avcılar’ın çok tanınmış ve etkili bir ailesinin kızıdır. Bu aile o kadar etkilidir ki, etkili ve yetkili kişileri devreye sokarlar. Vay sen misin, bu kızı kaçıran. Derhal buluna ve kellesi vurula.

Sakına öylede kaçan ve kaçırılan olduğunu zannetmeyin. Kız 24 yaşında, kaçıran 28 yaşındadır. İki reşit insan evlenmeye karar vermişlerdir, ancak aile razı olmadığı için kaçmak zorunda kalmışlardır. Nikah dairelerine haber salınır. Ola ki, bu malum şahıslar evlenmek için müracaat ederlerse ‘nikahları kıyılmaya.’

Emniyet güçleri devreye girer. Kızı kaçıran kişinin iki yıldır işlettiği otoparkı aynı gün emniyet güçleri tarafından yasal izini olmadığı gerekçesi ile kapatılır. Yetmez, girişi gündüzleri trafik çekici aracı, akşamları ise trafik ekibi tarafından kapatılır.

Şimdi ben bir kız kaçırsam. Kızın etkili ve yakınları gazetemize girişi çıkışı emniyet güçleri ile engelleyecekler midir? Bir işyerine yönelik yapılan bu uygulama hukuksuzluk değil midir?

Sormak istiyoruz:

  1. Avcılarspor’a gelir amacıyla, Belediye tarafından kulübe verilmiş bir yer neden emniyet güçleri tarafından iki yıl sonra hemde kaçırılma olayının yaşandığı gün kapatılır?
  2. Kapatılması yetmez gibi, çıkışına olay yerlerinde çekilen emniyet şeriti çekilir? Girişi gündüz ve akşam olmak üzere trafik ekipleri tarafından neden engellenir?
  3. Avcılar’da tüm oto parkların ruhsatları kimin tarafından verilmektedir?
  4. Kapatılan tüm oto parkların önünde trafik ekipleri bekletilir mi?
  5. İki gündür yazdığımız hukuksuzluk örneğine son verecek bir devlet yetkilisi yok mudur?
  6. İstanbul’a atanan yeni emniyet müdürüne soruyoruz: Bu hukuksuzluğu giderecek misiniz?

Etiketler : ,

Bu Yazıyı Yazdır Bu Yazıyı Yazdır

Yorumlar Kapatıldı.



2007-2012 Bilgi Agi / Turkiye nin Interaktif Kose Yazari Gazetesi

Designed By Online Groups
ÇÖZÜM ORTAKLARIMIZ

bizajans, kent akademisi, sunubank