content

yazarportal-com-bilgiagi-net-tasviriefkar-com

14 Kas

Beyrutlu Ses Sanatçısı Waed Saab Adana ve İstanbul’da Klip Çekecek

Waed Saab...32 yaşında Lübnan Beyrut’ta yaşıyor.  Lübnan Üniversitesi Siyasal Bilimler Fakültesi mezunu… Ayrıca bununla birlikte Ulusal Enstitü de 5 yıl müzik okumuş.

Müzik hayatı 11 yaşında iken başlamış. Okuldayken doğum günü partilerinde şarkı söylermiş. Mulhem Baraka ve Ghassan Saliha gibi efsane GetAttachmentolmuş sanatçılarla birlikte aynı sahneyi paylaşmış.

"Onun Güzel Gözleri" adında kendisine ait özel bir şarkısı var. İki köpeğiyle birlikte yaşıyor. Yüzmeyi, avcılığı çok seviyor. Her erkek gibi inanılmaz araba merakı var. Waed Saab:

"Türkiye’yi çok seviyorum. Her milletten insanı kucaklayan sevgi dolu bir ülke… Aynı zamanda muazzam bir tekstil merkezi. Benim de Beyrut’ta erkek giyim mağazam var.Bu sebeple her beş ayda bir mağazam için alışverişe geliyorum. Türk müziğini çok seviyorum ,tutkulu ve duygulu GetAttachment"passion "dolu.Türk muzisyenleride çok beğeniyorum.

İnşallah yakın bir zamanda sizlerin de yakından tanıdığı süpriz olacak bayan sanatçı arkadaşımla Arapça ve Türkçe düet olarak bir Single çıkaracağız.Klibimizi Sevgili oyuncu Cemal Hünal ve Ali Balkan Avcı nin sahibi olduğu Plan A film ve yapım şirketi ile çekeceğim. Adana’nın ve İstanbul’un eşsiz güzelliklerini klibimde görmekten büyük mutluluk duyacağım.

En kısa zamanda Adana ya gelip klibim için yer bakacağım ve tabiki ‘Adana Kebabı’nı tatmak için sabırsızlanıyorum.İnşallah yakında albüm ,klip ve büyük projelerle Türkiye’de olacağım." dedi.

HABER

Harika Ufuk

 

Etiketler : ,

Bu Yazıyı Yazdır Bu Yazıyı Yazdır

Yorumlar Kapatıldı.



2007-2012 Bilgi Agi / Turkiye nin Interaktif Kose Yazari Gazetesi

Designed By Online Groups
ÇÖZÜM ORTAKLARIMIZ

bizajans, kent akademisi, sunubank