content

yazarportal-com-bilgiagi-net-tasviriefkar-com

12 Tem

Ben Aslında Yokum

Daha önce Cumhurbaşkanı %1 uzerinde oy alan parti liderleri ile görüşmüştü.

Kürt açılımı ile ilgili olarak İçişleri Bakanı %1 uzerinde alan partileri ziyaret etti fikir aldı.Şimdi de referandum konusunda RTE %1 uzerindeki partilerle gorusecek.

Barajı geçemeyen partileri adam yerine koymayan AKP işine geldi mi onlara gidiyor. Bu partilere oy veren vatandaşları genel seçimlerde yok sayarken desteğe ihtiyacınız olunca hangi yüzle bu partilere gidiyorsunuz?

Desteğe ihtiyacı olunca % 1 lere tenezzül edenler bu partilere oy veren halkın mecliste temsil edilme gibi demokratik haklarına duyarsız kalarak barajı kaldırmak ya da indirmek akıllarına bile gelmiyor.

Barajı geçemez, oyum boşa gider diyerek inandığı, fikir birliğinde olduğu partilere oy vermeyen vatandaşlarımıza duyurulur.

Genel seçimlerde önümüze konan % 10 luk baraj ile sen aslında yoksun diyenlere,  şimdi referandum için kapımıza gelenlere BEN ASLINDA YOKUM deme sırası bizde. Ama 2011 genel seçimlerinde var olduğumuzu göstermek için oyumuza sahip çıkıp barajı geçip geçmeyeceğini düşünmeden çocuklarımızın geleceği için, var olduğumu barajlarınla engelleyemezsin, var olduğumu anti demokratik kurallarınla inkar edemezsin diyerek, hangi parti olursa olsun  inandığımız, güvendiğimiz partiye oyumuzu vererek BEN VARIM diyebilmeliyiz.

Etiketler : , , , , , , , , , ,

Bu Yazıyı Yazdır Bu Yazıyı Yazdır

Yorumlar Kapatıldı.



2007-2012 Bilgi Agi / Turkiye nin Interaktif Kose Yazari Gazetesi

Designed By Online Groups
ÇÖZÜM ORTAKLARIMIZ

bizajans, kent akademisi, sunubank