content Eşref Zeki PARLAK İstanbul/Üsküdar doğumlu olup memleketi Trabzon/OF'dur. Okan Üniversite İçmimarlık lisans eğitimini almaktadır. Lisans programının ilk senesinde İçmimarlık Bölümü Öğrenci Temsilcisi seçilip hemen ardından yapılan Fakülte Temsilciliğinde Okan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Başkanı olmuştur. Bilgi yelpazesinin geniş olmasına önem vererek her konuda araştırmalarına devam etmektedir. Özellikle insan psikolojisi üzerine 2002 yılından beri araştırmalar yapmaktadır. Bunun yanında felsefe, siyaset, bilim ve dini alanlarda kapsamlı araştırmaları bulunmaktadır. Geniş bir kitap arşivi bulunmakla birlikte güzel konuşma sanatı üzerine kendisini çeşitli kaynaklardan geliştirmiştir/geliştirmeye devam etmektedir. 7 Eylül 2008'de Türk İç Mimarlar Grubu'nu kurmuştur. Kısa süre içinde 4000'i aşkın üyesiyle Türkiye'nin en büyük ve en kapsamlı içmimarlık grubunu(Türk İç Mimarlar Grubu) kurmuştur. Birçok dernek ve klüpte üyeliği bulunmakla beraber Ataşehir Trabzonlular Derneği'nin kurucu üyelerindendir. Alanında ün yapmış sanat hocalarıyla çeşitli sanatsal aktivitelerde bulunmaktadır. Bunun yanında çeşitli gazeteci, köşe yazarlarıyla araştırmalarda bulunmaktadır. Yabancı dil olarak İngilizce bilmektedir. Eşref Zeki PARLAK
03 Tem

BDP’Liler Bir Kaç Soru ve PKK Çözümü!

Öncelikle geçenlerde bir TV programında yaşananlara dikkat çekmek istiyorum:

Sırrı Sakık, Kürtlerin sorunlarını anlatırken tamamen propaganda niyetli bir düşünceye sahip olduğu aşikar. Her defasında Kürtleri dağa davet eden üslubunu uyarılara rağmen bozmadı. Adeta PKK'nın ve PKK'nın arkasındaki karanlık güçlerin uşaklığını yaptı... (Her zamanki gibi...)

Şimdi soruyorum:

-Güneydoğu da hep fakir ve kürt çocuklar ölüyor diyorsunuz. Bunun sorumlusu devlet mi yoksa PKK'ya silahı bırak demeyen BDP mi?

-Neden her defasında propaganda yapmak yerine onları silahı bırakmaya teşvik etmiyorsunuz?

-Neden sizli bizli konuşuyorsunuz? Siz kimsiniz?!

-Programda özellikle bir askere yüklenmenizin sebebi nedir? Kürtleri ve herkesi koruyan, bu vatanın askerini bu halkın bir parçası olan Kürtlere kötü göstermek mi?

-Diyorsunuz ki: "Neden milletvekillerinin çocukları oralara gitmiyor?" Peki ben soruyorum: Kürt halkına; "Çocuklarınızı askere göndermeyin, gerekirse hapis yatsınlar" çağrısında bulunan biri bunu nasıl sorabilir?!

-Bunu sorabilen BDP'liler; kendi çocuklarını veya akrabalarını dağa göndereceğine neden askere göndermiyor?

-Hiçbir şeyden anlamayan küçücük çocuklara ne empoze ediyorsunuz da bu çocukları sokağa döküyorsunuz? Ve neden hiç bunları yapmamaya teşvik etmiyorsunuz?

-Fakirlikten yanıp tutuşuyor dediğiniz Kürtlere gelelim; üç milyon PKK yanlısı Kürt neden diğer 13 milyonluk Kürde provakasyon yaparak, yakıp yıkarak kepenk kapattırıyor?

-Neden bölgeye yatırımcı gittiğinde tehdit ediliyor? Sonrada fakirlikten yakınılıyor? İşinize geldiği kesin...

-Sayın Tuğgeneral Nejat ESLEN'in dediği gibi; vatanı korumaya şerefi ve namusu üzerine yemin eden birisi terör örgütüne silah bırak demiyorsa şerefli midir? Namusu var mıdır?

-VARSA; neden PKK'ya dağdan inip silah bırakın demiyorsunuz? Ve neden terör örgütü başına "sayın" demeyi bırakmıyorsunuz?

Sizin yaptıklarınızdan savunuyorum dediğiniz Kürt arkadaşlarım da rahatsız.

Sadece beynini yıkadığınız halk bu duruma sabır gösteriyor. Aslında onların da bu konudan mutlu olmadıkları kesin. En sonunda onlar da size isyan edecek. Her gün terörist öldürülüyor. Öldürülenler ise haklarını savunuyoruz dediğiniz Kürtler. Buna da silahı bırakın diyemeyen korkak BDP vesile oluyor.

Ama size de yazık. Sizin de beyninizi arkanızdaki karanlık güç yıkamış. Adeta onların uşağı haline gelmişsiniz.

Kimin ne olduğunu, kimin arkasında kimin olduğunu bu millet çok iyi biliyor hamdolsun!

Bu konuda en son olarak şunu söyleyeceğim:

Çok değerli Tuğgeneral Nejat ESLEN size elini uzattığında siz elinizi gecikmeli uzatıyorsunuz?

Aslında nedeni belli; sizin az daha ağzınızdan kaçıracağınız cümleyi çok iyi yakaladım. Bir generale "Siz dağda (!)katlia... adam öldürmeye alışkınsınız" diyebilyorsunuz! EVET; KATLİAM YAPABİLİYORSUNUZ DİYECEKTİ! AMA SON ANDA EVİRDİ ÇEVİRDİ!!! KİMSE BU ÜLKEYİ KORUYAN ASKERİNE KATLİAM YAPIYOR GİBİ CÜMLELER SÖYLEYEMEZ! SÖYLEMEYE TEŞEBBÜS BİLE EDEMEZ!

ASKERLER KATLİAM İÇİN DEĞİL HALKI KORUMAK İÇİN VARDIR! HEM DE BU VATANIN BİR PARÇACI OLAN KÜRTLERİ DAHİL!!! ÖLDÜRÜLEN KÜRT ŞEHİTLERİMİZ BUNUN İSPATIDIR!

Aslında elini uzatmayacaktı sırrı ama göz boyamak olsun diye, biz Türk Milletine haksız düşmeyelim diye bunu zorla yaptı!

***

PKK ÇÖZÜMÜNE GELELİM:

Önceden de dediğim gibi; öncelikle şunu milletimizin ve açılıma destek verenlerin kafasına yerleştirmesi lazım: "TÜRK-KÜRT kardeştir" diyerek hata yapıyorsunuz!

Türklükle Kürtlük bir tutulamaz. Siz bunları denk tutup Türklerle Kürtler kardeştir derseniz; Türklerle Kürtleri karşı karşıya getirir, o halkı bu milletten ayrıştırırsınız.

Türklük; Lazlığı, Kürtlüğü ve benzeri diğer tüm başlıkları kapsar!

Kürtlük, Türklüğün sadece bir bölümüdür. Türkiye'nin halkıdır.

"Bu sınırların içinde yaşayan herkes Türk Halkıdır!"

***

Bugüne kadar karanlık güçler onlara söyledi, onlar da bizden istedi. Şunu yapsanız iyi olur diyor, yaptıktan sonra şu da yapılmazsa bu iş olmaz diyor.

Bugüne kadar ne mi oldu? Bakın neler oldu:

1. Olağanüstü hal kaldırıldı.
2. Kürtçe radyo ve TV kuruldu
3. Kültürel haklar konusunda önemli adımlar atıldı
4. Köye dönüş projesi uygulamaya konuldu
5. Kürtçe isim konusunda engeller kaldırıldı
6. DGM'ler kaldırıldı, yargılama sistemi değiştirildi
7. Mağdur olanlara tazminat ödendi
8. Kürt enstitüsü kurulması için çalışılıyor

Kısacası bir toprak istemedikleri kalıyor!

Yahudi Kürtler İsrail'de yaşıyor neden onlar kimlik istemiyorlar? Nerden geliyor, kim sokuyor kafanıza bunları?

Çözüm istiyorsak; "Kürtlerin hakkını veriyoruz" değil "Kürtlerin hakkını bu devlet korur! Bu hakları korumak başkalarını bağlamaz!" demeliyiz!

BDP'nin Kürt dostu değil Kürt düşmanı olduğunu halka anlatmalıyız.

***

Diyecek o kadar çok şey var ki... Ama gün gelir deriz elbet.

Çok güzel günler bizi bekliyor inşaAllah.

Türkiye'nin hiç bu kadar güçlü ve bu kadar kararlı olmalıştı.

Her zamanki gibi dua ile bitiriyorum:

"Allah yâr ve yardımcımız olsun!" (Amin)

Eşref Zeki PARLAK
e.zekiparlak61@hotmail.comhttp://twitter.com/ezmparlak

Twitter:

Etiketler : ,

Bu Yazıyı Yazdır Bu Yazıyı Yazdır

Yorumlar Kapatıldı.



2007-2012 Bilgi Agi / Turkiye nin Interaktif Kose Yazari Gazetesi

Designed By Online Groups
ÇÖZÜM ORTAKLARIMIZ

bizajans, kent akademisi, sunubank