content

yazarportal-com-bilgiagi-net-tasviriefkar-com

05 Kas

Bayramınız Mübarek Olsun

İşini severek yapan bütün meslek erbapları gibi biz basın emekçileri de 7 gün 24 saat görevinin başında oldukları için tatil akıllarının ucunda dahi geçmezken sorumluluk sahibi gazeteciler için her gün ayrı bir bayram tadındadır.

Hemen her gün Ülke ve insanlarımızın toplu çıkarından yana bir şeyler yazmaya gayret gösteren bizlerin de ailelerimizle, çoluk çocuğumuzla, torun torbamızla akraba ve arkadaşlarımızla, sevenlerimizle soluklanmaya ihtiyacımız olduğunu düşünüyoruz.

Kurban Bayramı boyunca kısa süreliğine de olsa dinlenip, kafamızı toparlayıp yeniden birlikte olmak en büyük arzumuz. Allah sağlık verirse, 14 Kasım 2011 tarihinden itibaren yine kapsamlı ama kısa ve öz köşe yazılarımızla bilgi agi siteler topluluğu oluşumu olan “bilgiagi.net” Türkiye’nin ilk ve tek köşe
Yazarı gazetesi, yazar portalı ve yazı bankasında birlikte olarak, ülkemizin ve insanlarımızın toplu çıkarı doğrultusunda derleyip toparlayacağımız köşe yazılarımızla gözümüzü budaktan esirgemeden ve haksız yere hiçbir kişi ve kurumu üzmeden, kırmadan töhmet altında bırakmadan her telden çalacağız sazımızı.
Eski bayramlar tadında bir kurban bayramı geçirmeniz dilek ve temennisiyle hepinize sağlık, mutluluk ve bereket dolu bir bayram diliyor, saygılar sunuyorum.
Ahmet Yenin
Bayramınız Mübarek Olsun

Etiketler : ,

Bu Yazıyı Yazdır Bu Yazıyı Yazdır

Yorumlar Kapatıldı.



2007-2012 Bilgi Agi / Turkiye nin Interaktif Kose Yazari Gazetesi

Designed By Online Groups
ÇÖZÜM ORTAKLARIMIZ

bizajans, kent akademisi, sunubank