content

yazarportal-com-bilgiagi-net-tasviriefkar-com

11 Haz

Başkan Dr. Akgün, Gereğini Yapın…

Büyükçekmece Tepecikspor’un son iki maçını kendi evinde izlerken stadın durumunu gördüğümde içimden, “Bu stadı Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün ya hiç görmedi ya da takımın şampiyon olamayacağına inandığından bir şey yapmıyordur” diye düşünmüştüm.

Son maçta şayet Tepecikspor maçı kaybetseydi, şampiyonluğu da kaybedecek ve stadın mevcut durumu hiç gündeme gelmeyecekti.
Şampiyonluk maçında stada Dr. Akgün de gelmişti. Maç sonundaki sevincini tribünlerden seyrettim. Soyunma odasına girerek futbolcu başına 10 bin TL şampiyonluk primi açıklamasını da ilk kez gazetemizde biz yazmıştık.

Keskin’in haberi beni şok etti

Ve şampiyonluk sonrasında Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ün mutlaka içler acısı pespaye halinin düzeltilmesi, tribünlerin önünde bulunan ilkel tel örgülerin kaldırılarak Tepecikspor’un modern bir stada kavuşturulması için el atacağını düşünmüştüm.

Dün gazetemizin Spor Müdürü İbrahim Keskin’in haberini okuyunca inanın şok oldum. Şampiyon takımımız hedefini Bank Asya 1. Lig koymuşken, federasyonun maçlarını evinde oynayamayacağına yönelik uyarısı üzerine içimden, “Eyvah, bırak Bank Asya 1. Ligi, yeniden 3. Lige mi döneceğiz?” dedim.

Başkan Dr. Akgün’e
çağrı çıkarıyorum

Uzun lafın kısası, Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’e çağrı çıkarıyorum: Şampiyon olunca sevinmek, prim vermek, hedefi yükseltmek yetmez. Nasıl sevinmişseniz, nasıl hedef koymuşsanız, gereğini yapmalısınız.

O statta kaç kere maç seyrettiniz bilmiyorum. Ama stadı her gördüğümde hani kötü yabancı filmler olur. Yasadışı dövüşler yaptırılır ya filmin sahnelerinde… Aynen oralara benzetiyorum… Ne Büyükçekmece’ye ne de yönettiğiniz kente yakışıyor, o stat… Ve bilin ki, ister ilgilenin ister ilgilenmeyin o stada gelecek herkes, sizi sorumlu görecek. İster iyi ister kötü...
Küçücük bir uyarımızı da yapalım. Şayet bu kulüp başarısız olursa, eksiler hanenize yazılır. Kulüp başarılı olursa da isminizin önüne ve arkasına methiyeler dizilir… Yapıp yapmamak size kalmış…
Bu bölgede yıllardır gazetecilik yapan sorumlu bir yurttaş olarak öne-rilerim şunlar:

1- En kısa zamanda Şampiyonluk gecesi düzenleyin.
2- Geceye bölgenin ve ilçenin 300’e yakın işadamını davet edin.
3- İşadamları için çok mütevazi olacak bir rakam hedefi koyun. Örneğin;. 20 bin TL gibi.

4- Yaklaşık 6 milyon TL bir bütçe ortaya çıkar. Bununla hem stadı hem de futbolcu transferleri için önemli bir bütçe oluşturmuş olursunuz.

5- Takımın forma sponsorluğunun, bölgemizin en büyük sanayi kuruluşlarından biri olan AKÇANSA Çimento’ya verilmesini sağlayın. Yıllardır Tepecik ve Mimarsinan’a verdiği çevre zararı ortada olan kuruluş, sponsorluğu seve seve yapacaktır.

6- Kulübün yönetimine mutlaka bölgenin önemli işadamlarını ve sevilen şahıslarını yerleştirin.

7- Yeniden düzenleyeceğinizin stadın protokol tribünün kombine biletlerini bağış yapacak işadamlarına hediye edin. Aynı zamanda takımımızın evinde yapacağı tüm maçları mutlaka işadamlarıyla beraber izleyin. Her maçta hedefi büyütün.

8- Kulüp sadece Eyüpoğlu ailesinin maddi ve manevi desteği ile gidemez. Bunları yapmaz iseniz, bir gün bu kulüp ilçemiz ve bölgemizin dışında bir kuruluşa satılır ki, ilçenin tanıtımı için elinizdeki en önemli malzemenin yiti-rilmesi olur.

9- Ve Başkan Dr. Akgün, siz halkla ilişkilere önem veren ve en iyi kullanan belediye başkanlarından birisiniz. Elinizdeki piar çalışmasını iyi değerlendirin. 

10- Büyükçekmece Tepecikspor Futbol Takımının önüne koyduğunuz, Bank Asya 1. Lig hedefi hayal değildir, gerçekçi bir hedeftir. Hedefin gereklerini yerine getirin.

11- Hem hayali gerçekleştirin hem de adınız bu kentin geleceğine altın harflerle yazılsın.
Son söz: Şayet bunları yap(a)maz iseniz, önünüze gelmiş çok önemli bir halkla ilişkiler çalışmasını elinizin tersiyle itmiş olacaksınız. Ve aynı zamanda eleştirileri de…
Ayrıca konunun takipçisi olacağımızın da bilinmesini isteriz.

Etiketler : , ,

Bu Yazıyı Yazdır Bu Yazıyı Yazdır

Yorumlar Kapatıldı.



2007-2012 Bilgi Agi / Turkiye nin Interaktif Kose Yazari Gazetesi

Designed By Online Groups
ÇÖZÜM ORTAKLARIMIZ

bizajans, kent akademisi, sunubank