content

yazarportal-com-bilgiagi-net-tasviriefkar-com

16 Ağu

Aynanın Eski Aşklardaki Yeri Ve Manadaki Önemi

KİŞİNİN SEVDİĞİ KADINA AYNA HEDİYE ETMESİ DEMEK,SANA SENDEN DAHA DEĞERLİ VERECEK HEDİYE YOKTUR DEMEYE ÇALIŞMAKTADIR DEMEKTİR TABİ ANLAYAN İÇİN, ANLAMAYAN KENDİNDEN BİR ŞEY ANLAMAMIŞ Kİ AYNADAN BİR ŞEY ANLASIN! herkes gibi vakti zamanında bende sevdim ve gözüm,gönlüm kayan insan ile bir araya gelmek için gittiğimde ne götürsem diye düşündüm ve aklıma gelen birkaç nesnenin içindenden biri de ayna idi. Ve ben gönlüme hitap eden kadına bir ayna hediye aldım götürdüm.

Neyse bir araya geldik, tanıştık, konuştuk ve hem tüm konularda mütabık kalınca vakit vedalaşmaya gelince kendisi için aldığım aynayı takdim ettim,ancak ayna hediye şeklinde ambalajlanmıştı ve evine yetişince hemen beni aradı.yolda hediyeyi açtım ayna ile karşılaştım ve etrafımda olgun çok kişiyi de aradım sordum bir anlam veren olmadı, söyler misin bunun özel bir anlamı var mı diye sordu, bende evet var dedim.ve anlamı;sana senden daha özel ve güzel verilebilecek başka bir hediye yok,sana en güzel hediye seni sunmak olur demektir ayna deyince,tamam çok teşekkür ederim dedi ve vedalaştık,telefonu kapattı ve haya edip diyememiş, konuşmanın akabinde şimdi beni tümden fethettin seni daha da çok sevmeye başladım dedi.

kadınlar anlattıklarından onları anlamanızı değil,anlatamadıklarından onları okumanızı ve anlamanızı bekler.ve kadınlar detaycıdır.erkek ise sonuç odaklı.işte bu yüzdendir ki günümüz ilişki ve evlilikleri yürüyemez hale geldi.çünkü biz kim olduğumuzu unuttuk. Sevmeyi sevilmeyi unuttuk.insan olmaya niyetli olmayı unuttuk.tüm bunlar üst üste gelince ortaya bugün ki olduğu gibi olan sosyal bir kaos oluştu ve bunu biz yine kendi elimizle kendi kendimize yaptık.

Ne yazık ki kendi yarattığımız sorunları biz değil, ancak o sorundan beri olanlar çözebilir,oysa biz zaten eğer çok iyi olsaydık zaten sorun çıkaracak hale getirmezdik hayatı.demek ki biz yeterince anlayamadığımız için gayet güzel olanı bozup sorun oluşturmuşuz ve şimdi onu yine bizden çözümü beklenirse bu abes ile iştigal etmenin daniskası olur.sevmeyi bilmeyen,yaşamdan haz almayan ve yaşamayı bilmeyenlerin oluşturduğu sorunları ancak hayatı yaşamayı bilenler çözebilir. ''ebde''

Etiketler : , , , , , , ,

Bu Yazıyı Yazdır Bu Yazıyı Yazdır

Yorumlar Kapatıldı.



2007-2012 Bilgi Agi / Turkiye nin Interaktif Kose Yazari Gazetesi

Designed By Online Groups
ÇÖZÜM ORTAKLARIMIZ

bizajans, kent akademisi, sunubank