content

ikradan-mahyaya-aydinlanma

06 Tem

Avrupa Birliği Yada Aşkın Birliği!

Sakın söyleme kimseye seni sevdiğimi…

Gök kuşağı kıskanırda sonra saklar yedi rengini,

Bülbüller unutur serenat yapmayı, güller şaşırır hangi renk elbise giyeceklerini.

Yerçekiminin sözü geçmez düşen yağmur damlalarına.

Kar-ın ağarmış saçları yayılmaz toprağa…

Sakın söyleme sevgilim kimseye seni sevdiğimi…

Gök gürlemez korkmaz çocuklar uykusunda.

Uyanmaz kimse kabustan bi, “ELHAM” bi, “NAS”la…

İlla söyleyeceksen gel kalbime fısılda.

Sakın! Dünya işlerini karıştırma aşkımıza…

Seni ilk gördüğümde katlim vacip oldu aşkın celladınca.

Nefesimi kaybettim ilk kez dudakların dokunduğunda yanağıma, kefenim diye sarıldım kucağına ve dahi mezarım bilip uzandım kollarına, sela’mı kuşlar verdi, cenazemi çiçekler kıldılar hiç secdeye varmadan.

Kırkımda şerbetinden tattım yüce aşkın. Kolay geçti sevmekten doğan hesabım. Bu vesileyle kalbimin sağından verildi kitabım.

Artık firar ediyorum yalnızlığından sevgilim.

Yoksa hasretin öldürecek beni, teslim oldum diyorum İbrahim misali sonsuza dek, “gale eslemtü lirabbil alemine” nerede beyaz bayrak diye, esaretim kabul görmüyor nezdinde…siper kazıyorum güllerin içine, bu seferde mavzer olup gözlerin tarıyor gönlümden kalbime.

Böyle savaş olmaz! Ya esir et ya da ver özgürlüğümü!…

Özgürlük dediysem, işgal et beni, kucaklayarak kat bereketli topraklarına, “Aşkın Birliği”ni kuralım Avrupa birliğinin karşısına…

 

ATATÜRK KÖŞESİ

Ben kalpleri kırarak değil kazanarak hükmetmek isterim..

 

DÜŞÜN-TAŞIN

Hatalarım var çünkü insanım…

 

GÖNDERMELER

-Bizzat Makamda Şahit olduğum Adana Valisi Hüseyin Avni COŞ, un Avrupa’dan kentimize gelen kazı ekibine Devletin yardım elini uzatırken; her hangi bir Adanalıdan şefkatini ve gülen yüzünü esirger mi?

-“Kadrini bilmeyenler alır eline, Onun için eğri biter menekşe” dediği gibi Karacaoğlanımızın, “lütfen! Memleketimizin ve değerlerimizin değerini bilelim” diyen değerli dostum Nevzat ASLAN’a katılmayan var mı?

 -“Büyük Türk Milleti”, “Atatürk’ün Kehanetleri” ve “Atatürkün Liderlik Sırları” adındaki kitaplarımın tam 2 yıldan bu yana çok satanlar listesinden düşmemesinin sırrı nedir? http://www.dr.com.tr/Kitap/Buyuk-Turk-Milleti/Cengiz-Acikgoz/Arastirma-Tarih/Tarih/Turk-Tarihi/urunno=0000000327780

-Gökhan ATILGAN’ın “YETİŞ SAYIN VALİM” adındaki özel haberinin olduğu gazetemizin sabahın ilk saatlerinden itibaren bütün satış noktalarında yok sattığını biliyor musunuz?   

-Adana Emniyet Müdürü Mehmet AVCI’nın konuşmaktan daha ziyade yapmış olduğu icraatlarla gönüllerde taht kurduğundan habersiz olan var mı?

-Akdeniz TV’nin Bodrum’la ilgili yayınlarını tüm Bodrum’lulara toplu mesajla bildiren7 göbekten Bodrumlu Delfi HOTEL’in Sahibi Turizmci Mehmet DAĞOĞLU’nu tanımayan var mı?    

-Yüksel EVSEN’in vasat, tarafsız, adil olarak mesleğini ircaa etmesini ç-e-k-e-m-e-y-e-n iki yüzlü, tweet’ci dostlarından(!) haberi var mı?

-Prf. Dr. Adem ERSOY’un tuttuğunu koparan bir KOZAN’lı yönetici olmasını örnek anlamda kıskanan Kozanlı gençleri merak ediyor musunuz?

-Akdeniz TV’deki SİYAH-BEYAZ Programlarının tekrarını izleyenlerin teşekkür ve tebrik telefonlarının bütün güzelliğiyle devam ettiğini biliyor musunuz?

-Seyhan Şehremini Azim ÖZTÜRK’ün; “birinci vazifemiz Allah rızası için ayırımsız herkese, herkesime hizmet etmektir.”dediğini bilmeyen duymayan var mı?

-“Ah şu rantiyeciler birde dedikoducular olmasa Adana’da yaşam bütün güzelliğiyle devam eder” diyen araştırmacı yazarı merak ediyor musunuz?

Etiketler : ,

Bu Yazıyı Yazdır Bu Yazıyı Yazdır

Yorumlar Kapatıldı.



2007-2012 Bilgi Agi / Turkiye nin Interaktif Kose Yazari Gazetesi

Designed By Online Groups
ÇÖZÜM ORTAKLARIMIZ

bizajans, kent akademisi, sunubank