content

yazarportal-com-bilgiagi-net-tasviriefkar-com

04 Mar

Aşk???

Bir yandan agliyor, bir yandan söyleniyordu; Etrafinda ki merakli gözlere aldirmiyordu. Yanina gelen arkadasi bile onu sakinlestiremiyordu. Konustukça daha çok öfkeleniyor, daha çok bagiriyordu:
- Neden yapti bunu,
neden
elimden alip yere atti? Dün bütün gece uyumadim, sirf o taksin benden hatira olsun diye ;uyumayip ona bileklik yaptim. Ama o ne yapti? Hiçbir sey demeden onu kaldirdi atti.
-Niye yaptim ki? Bütün gece onun için ugrastim; hiç bir seyi hak etmiyormus...

Daha çok sinirleniyor ve arkasindaki sessiz izleyicinin farkina varmiyordu.
Sessizce onu dinliyordu ve sakinlesmesini bekliyordu. Ama kiz bir türlü sakinlesmiyordu.

Sonunda dayanamayip yanina gitti. Bu sefer kiz daha çok aglayip bagiriyor, karsisinda ki sessiz dinleyicinin konusmasina firsat vermiyordu. Sonunda sessiz dinleyici de sinirlendi ve tek kelime etmeden arkasini döndü ve gitti...
Kiz bu sefer sustu ve erkeginin gidisini seyretmeye basladi. Yüzündeki o kizgin ifade yerine saskinligi birakti. Susuyor, aglamiyor sadece gidisi seyrediyordu.

O sususun ardinda neler yatiyordu? Niye sevdigine dur demiyor gitmesine izin veriyordu? Belki de gidisine anlam veremiyordu. Sevdigi ona neden kizmisti, neden el emegini bir çirpida alip yere atmisti,neden sonra gelip kendisiyle konusmak istemisti de kendisi buna izin vermemisti?
Peki ya erkek: O giderken neler düsünüyordu? Neden kizmisti sevdigine? Niye tekrar dönüp konusmak istemisti? Sevdigi izin vermeyince niye susup gidiyordu?
Bir iliskiyi bitirmek bu kadar kolaymiydi.
Birbirlerini anlamadan,dinlemeden,saygisizca yasanan bu sey ASK mi? ASK böyle bir sey mi???

Etiketler :

Bu Yazıyı Yazdır Bu Yazıyı Yazdır

Yorumlar Kapatıldı.



2007-2012 Bilgi Agi / Turkiye nin Interaktif Kose Yazari Gazetesi

Designed By Online Groups
ÇÖZÜM ORTAKLARIMIZ

bizajans, kent akademisi, sunubank