content

yazarportal-com-bilgiagi-net-tasviriefkar-com

26 Haz

Anasından Çıplak Doğan Yosmaya Bakın…

60 Yıldan beri söyler, yazarım..Okuduğum eser sayısı, kurduğum kütüphane ile nerede ise eşit.. Halen okuyorum, halen araştırıyorum, halen hiçbir yazımı mesnetsiz, bilgi/belgesiz yazmam. Anasından çıplak doğan ve örtüye bir tekstil parçası diyerek, cüce beynine göre yorumlar getiren Şevval Sam diye bir yosmanın Van’daki zırvaları medyada yankı buldu. Zaten bu memlekette meşhur (!) olmak için ya çırılçıplak soyunacak, ya dine saldıracak, peygambere, kitaba, mübarek değerlere çamur atacaksın, pisliğini ulu orta meydanlara koyacaksın; o zaman popüler, duayen, meşhur ve patronsun…
Diyeceksiniz ki bu kadının serhat şehrimiz Van gibi Doğunun incisi bir beldede işi ne, zırvalarını dinleyen insanlar kim? Bu da ayrı bir yara ve dert, hiç sormayın..
Bu yosmaya ESRA Elönü köşesinde güzel mi güzel, okkalı mı okkalı bir cevap verdi, bizim sitemizde de yayınlandı.
60 yıllık kelam ve kalem hayatımda bu kadar teşbihli, tespitli, teşhisli, edebiyat güzellemeli bir yazı görmedim, okumadım. Gelin beraber özden geçirelim. Bakın Esra ne diyor:

“Ha siz sanatçısınız di mi toprağa gübre parçası, insana seks parçası, adalete hak parçası, vicdana iri kıyım edebiyat parçası, örtüye tekstil parçası biçen elit konfeksiyoncularsınız öyle değil mi? Sanatçı dediğin parçaya değil o parçaya baş koymuşların büyük resmini görendir. Doğru ya sadece tekstil parçası yüzünden konvoy halinde aptalız! Tekstil parçacıklı insan muhallebisi kıvamında gezdik! O parça aromaydı sadece! Siz sahnede fazla kaldınız galiba perdeyi kaçırmışsınız!
Kimsiniz siz? Biriniz çorap kokulular Anıtkabire girmesin diyerek kabir spreyi sıkar, diğeriniz başörtülüler konserime gelmesin diyerek kafadan sıkar, siz de kalkmış o parçayı başında tutmak için yılını, istikbalini yere düşürmüş insanlara karşı sığ cırtlak detone bir söylemle parça başı modernlik sıkıyorsunuz? Siz kimsiniz?
İlkellik sizin örtemediğiniz ayıbınız da! İlkellik sizin çıplak sesle okumaya cesaret edemediğiniz her neyse odur. Hepimiz doğduğumuzda çıplakmışız evet çıplaktık! Ta ki Allah bir parantez açıp bizi yarattığı göze karşı koruyuncaya kadar!
Sorun ne biliyor musunuz? Sorun sizin tekstil parçasının bile örtmeye yetmeyeceği cahilliğiniz! Kafa kılıfı, Kıl kesesi olarak görmeyi istediğiniz örtüye sizin ayarınızdaki cahil sarrafların gündem sermayesi olarak sataşması!
Kafadan polemik! Bir de göbeğinizdeki yabani otları sıvazlayarak ottan sloganlar atıyorsunuz “ Başörtüsü sorunu bitmiştir” diye. Bitmiştir lakin bu ağızlar, bu ilkelliğin et ayracı sözler yüzünden ayeti de emiri de uyarı parçası olarak gören metruk fazıl kafalar yüzünden bizim parçamıza böyle her önüne gelen overlok geçmeye kalkıyor dikiş hatalı, Aranje kötü, anlayış sıfır!
Dj : Bu yaza damga vuran Şevval Sam’ın Tekstil parçası isteyip de okuyamayan okuyup ta fişlenen fişlenip de yergi iade zarfında pul olan bütün pıtırcıklı genç kızlara gitsin haydi bakalım tempooo..”
Yazıyı anlayarak iyice okursanız, kızımız yaralara hem tuz, hem de bal sürmüş..Anlayana sivrisinek saz, davul/zurna az gelir ya…
Bu tür yosmalar şehvetin zirvesinde doyum isterler, para isterler, şatafat isterler, kat/kat/jeep isterler. Bunları fikir/zikir/şükürle yola getiremezsiniz. Hidayet kapıları kolay kolay açılmaz, Şeytanın uşakları ve pislikleridir.
Diyalogcular, Medeniyetler arası ittifakçılar, hoşgörü telalarlı daha iyi bilirler ya..
 

Bu Yazıyı Yazdır Bu Yazıyı Yazdır

Yorumlar Kapatıldı.



2007-2012 Bilgi Agi / Turkiye nin Interaktif Kose Yazari Gazetesi

Designed By Online Groups
ÇÖZÜM ORTAKLARIMIZ

bizajans, kent akademisi, sunubank