content

ikradan-mahyaya-aydinlanma

25 Eki

(Allah’tan Korkmuyorum!)

İstanbul Kanaltürk Televizyonu “NEŞTER” Programında yakından tanıma imkanı bulduğum, “İstanbul”un ve “Dünya İnsanlık Ailesi”nin “kesin” ve “keskin” dilli “hanımefendisi” ve Haber 7 Sitesi Köşe Yazarı “Sevgili kardeşim Esra ELÖNÜ’ nün bu, bence çok anlamlı muhteşem yazısını, önemine binaen; “Ekspres Okur Ailesi”yle “Mertçe” paylaşmak itiyorum. 

“Allah´tan korkmuyorum!”

  “Ondan hiç korkmadım biz anlaştık! Bir çocuğum olursa Allah'tan korkmasına izin vermeyeceğim!

Korkusuzluk meydan okumak değildir.

Onunla arama ne iman rejisinden 2011 fetvaları fısıldayan fast food hocalar  nede adını yasaklamaya çalışan huuusavar kabadayılar girebildi. Ayakkabı bağımı, bir fincan kahvemi, pilot kalemimi, tütünümü, yağmuru ve atları ondan istedim verdi şükür!

Rabbim bu şarkı sana gelsin diyerek dinlediğim özel tınılar vardır mesela!

Rabbim kusura bakmazsan sana bu alnı secdede değil çalışma masasında veriyorum dedim! Rabbim kusura bakmazsan ilahi mahkemede şu kişilerle oyalanmak istemiyorum bana onlarla şu garip gezegende savaşma kuvveti ver dedim verdi.

Rabbim bana kızacağın başlıklar attırıp jilet gibi cümleler kurdurma dedim ve uyudum beni bekledi.

Onunla aram iyi! Ondan hiç korkmadım biz anlaştık!

Bir çocuğum olursa Allah’tan korkmasına izin vermeyeceğim!

Biliyor musun rabbim bugün yağmurun bir harikaydı dedim ve beni dinledi. Allah’ı cehennemden korktuğum için sevmek zorunda kalmak fikri bana göre değildi.

Rabbim şu kulunun sesi mükemmel şu kulun harika yazıyor şu kulun çok güzel pişman oluyor onları koru dediğimde korundum! Onunla konuşmak için şeytanın protokolüne hiç takılmadım izin almadım secdesi müsait camiler aramadım kuyrukta beklemedim çünkü sıra hep bendeydi bu mükemmel bir duygu.

Şimdi böylesine büyük bir dosttan niye korkayım niye titresin ona uzanan ellerim!

Rabbim nasılsın dediğim dostumdan daha mı korkutucuydu, yağlanmış bir koltukta yıllanmış yalanlar içerek ego tüttüren patronlardan ve liderlerden daha mı korkutucuydu.

Rabbim çileğin ne güzel ne güzel ekmeğin! Dostumu över gibi konuştukça rahatladım. Şimdi ne yazdımsa ben, o da okudu. O beni yanlış anlamaz. Gökten boşanırcasına mürekkep yağsa o izin vermedikçe yazamam biliyorum.

Şu Dünya üzerinde şirk koşusu yapmadığım sürece onun dokunma dediğine elimi sürmediğim sürece onun yaklaş dediği yere gittiğim sürece anlaşmamız devam edecek!

Her kul bir sözleşme üzerine doğar benim sözleşmem de böyle korkmadan imzaladım.

Ve asla korkmayacağım! (www.haber7.com)

ATATÜRK KÖŞESİ

Bir takım kuşbeyinli kimselere kendinizi beğendirmek hevesine düşmeyiniz…

DÜŞÜN-TAŞIN

Bin kez düştüm bir kez ibret almadım. Dolu dolu boş gibiyim dünyada…

GÖNDERMELER

-“Rabbimizin ‘RAHMAN’ sıfatı milletimizin üzerinedir. KAHHAR sıfatı ise hainlerin üzerinedir.” mesajını twitter’den yayımlayan Ömer Çelik Bey’e katılmayan var mı? 

-Mersin emniyet müdürü Arif Öksüz’e başsağlığı ziyaretine giden 4/B sınıfı öğrencisi  Zeynep Yılmaz’ın, “Taş atan değil okuyan bir Kürt olacağım.” Sözlerinin bütün Türkiye’de içtenlikle karşılandığını biliyor musunuz?

- “Evlilik öncesi çift kurslar açıp içindeki hatunu uyandır replikleriyle paradan minare diken sömürücü mimarları sevmem de mümkün değil!” diyen ünlü köşe yazarını biliyor musunuz?

 

-HB Marketin  sahibi, Gazeteci Hüseyin BAYRAK’ın, koyun ve keçileri bırakıp bu sene deve dahil bütün büyükbaş hayvanları kurbanlık olarak satışa sunduğundan haberiniz var mı!?

-Muammer Kaddafi’yi linç ederken tekbir getirenlerin hangi dinin mensubu olduklarını bilen var mı?

-Efsane Malkoçoğlumuz Cüneyt ARKIN’ın  kim(ler)e isyan ettiğini biliyor musunuz?

      -Bir Televizyonun canlı yayındaki büyü kavgasında adımı anarak reytinglerini yükselten konukları esefle kınadığımdan haberiniz var mı?( Canlı yayında büyükavgası)

-Ben gerçek vatan sevgisini Fethullah GÜLEN Cemaati’nden öğrendim.” Diyen Serdar TURUT’a ateş püsküren Hasan Yalçın’ın öfkesinin nedenini bilen var mı?

       -İzmir’de iki günde tükenen “En büyük ibadet sev(iş)mektir.” adındaki kitabımla İstanbul Tüyap Kitap Fuarı 2. Salon 106/B MY Kitap Standında Fuar süresince her gün kitaplarımı imzalayacağımdan haberiniz var mı?

       -HBY’nin, objektif, adil ve tarafsız gazetecilik anlayışını her zaman ve zeminde MERTÇE savunmamadan rahatsız olan bazı GAZ EĞİTİCİ’ lerinin kim olduklarını biliyor musunuz?

Etiketler : , ,

Bu Yazıyı Yazdır Bu Yazıyı Yazdır

Yorumlar Kapatıldı.



2007-2012 Bilgi Agi / Turkiye nin Interaktif Kose Yazari Gazetesi

Designed By Online Groups
ÇÖZÜM ORTAKLARIMIZ

bizajans, kent akademisi, sunubank