content

yazarportal-com-bilgiagi-net-tasviriefkar-com

09 Mar

AKP’ye Oy Vermeyi Düşünen Kardeşlerime…

Ülkesini seven herkes; fevkalade üzgün, mutsuz ve umutsuzdur. Zira;

1-Türkiye, tam anlamı ile bir kaos ortamına, bölünme ve kardeş kavgası sürecine girmiştir. İktidar, milli ve manevi değerleri için, dünyanın her tarafında fedakarca çalışan; her türlü engele, yokluğa, sıkıntıya katlanan kardeşlerimize, her gün yeni yeni iftiralar atar, hakaretler eder, tehditler savurur iken, terör örgütleri ve liderleri ile sarmaş dolaş olmuştur. Her türlü tavizi vermiştir. Askeri ve polisi bloke etmiş, ülkenin önemli bir bölümünü bölücülere teslim etmiştir. Türklüğe karşı savaş açmıştır.

2-İnancıma göre; rüşvet yolsuzluk, ahlaksızlık iddialarının tümü doğrudur. Paralel yapıyı suçlayarak, montaj dublaj masalları anlatarak, besleme basını saldırtarak, bağırarak, tehditler savurarak, hakaretler ederek, dün başka bugün başka konuşarak, temize çıkmak mümkün değildir. Gündemi değiştirme, hedef saptırma gayretleri fayda sağlamayacaktır.

3-Devlet çarkı toz duman edilmiştir. Kıyımların, zulümlerin, kayırmaların, haksızlıkların, hesabını tutmak imkansız hale gelmiştir. Yargı tam anlamı ile çöktürülmüştür. Emniyette, milli eğitimde, maliyede, velhasıl tüm bakanlıklarda kıyım ve zulümler zirve noktasına ulaşmıştır. (Beddua istismarı yapanlar, asıl bu mağdur ve mazlumların beddualarından korkmalıdırlar. Cenab -  ı Hak (CC) bu feryatların cevabını, en kısa zamanda, en şiddetli bir şekilde cevap verecektir.)

Kanunları istediğiniz kadar değiştirin, istediğiniz kadar “Tek adam yönetimi ve diktatörlüğe” giden yolu hazırlayın, başarılı olamayacaksınız. Mağdur edebiyatı ile gelip de zalim olanları, gurur, kibir, ananiyet bataklığına düşenleri, güç sarhoşluğuna kapılanları, Hakim – i Mutlak, Malikel Mülk olan Alemlerin Rabbi (CC), ibret olacak şekilde cezalandıracaktır. Milletin anasına küfretmenin bedelini ödetecektir.

4-İnançlı olanları, samimi dindarlar, kimseden korkmazlar. Dünyalık bir şey beklemezler. Kula kulluk etmezler, dalkavukluk yapmazlar, şirke varacak derecede methiyeler düzmezler. Bunları yapanlara yüz vermezler.

Biz biliriz ki; (Aslında İmam Hatip mezunu olmakla övünenlerin daha iyi bilmesi gerekir ki) Tek güç, tek yetkili makam, Cenab – ı Hak’tır (CC). O’nun çizdiği kader çizgisini, (kendisinden başka) kimse değiştiremez. İmanımızın anayasası olan “Amentüyü” gönülden inanarak okuyanlar, sadece Rabbine boyun eğer, kimseden korkmaz, bir şey talep etmez.

5-İnananları kimse yönlendiremez. Biz Kur’an – ı Kerim ve sünnetlere yapışırız. Çıkar hesaplarına değil. Tek örneğimiz, liderimiz, şerefli ve sevgili peygamberimizdir (SAV). Üç günlük, geçici ve değersiz dünya hayatı için, taviz vermez harama bulaşmayız.

6-Evet, sevgili kardeşlerim. Size, tüm gönlümle hatırlatmak istiyorum. Müslüman feraset ve basiret sahibi olmalıdır. Hak yolundan sapmamalıdır. Haram helal ver Allahım, kulun doymaz yer Allahım (CC) dememelidir.

Bu hatırlatmayı bir görev (Emr – i Bil Maruf) olarak görüyorum. Yarın, o dehşetli, zerre kadar hayır ve şerrin hesabının verileceği, güneşin tepemize bir mızrak kadar yakın olup da beynimizi fokurdatacağı, hiçbir makamın, servetin, dolar ve euronun anlam ifade etmeyeceği, yandaşların, dalkavukların ortada olmayacağı, dünyada iken hiç susmayan, herkesi suçlayan dillerin tutulduğu O MÜTHİŞ hesap gününde diyeceğim ki:

“Ya Rabbim (CC). Ben kardeşlerimi ikaz ettim. Bütün haksızlıklara karşı; elimizle (oy vermeyerek, hiçbir günaha alet olmayarak, dilimizle (doğruları yazarak ve anlatarak) ve tüm kalbimizle, karşı koymamız gerektiğini hatırlattım. Hiçbir baskıya boyun eğmedim. Mevki, para, kadın üçgenine esir olmadım. Muta vb. melanetleri lanetledim. Sadece ve sadece senin (CC) rızanı ümit ettim. Zaten, bana hep layık olduğumdan fazlasını verdin. Ne kadar şükretsem yeterli olmayacağını idrak ettim. Ancak, Sana (CC) sığınırım ve medet umarım.”

7-İnançları, imanları, ihlasları konusunda zere kadar şüphe duymadığım kardeşlerimi, tüm kalbimle ikaz ediyorum. Lütfen oylarınızı hayra kullanınız. Ülkemizin uçuruma düşmesine demokrasinin ve bağımsızlığımızın elden gitmesine izin vermeyiniz. Beyin yıkama operasyonlarına mağlup olmayınız… Harama bulaşanlara destek vermeyiniz…

Etiketler : , , ,

Bu Yazıyı Yazdır Bu Yazıyı Yazdır

Yorumlar Kapatıldı.



2007-2012 Bilgi Agi / Turkiye nin Interaktif Kose Yazari Gazetesi

Designed By Online Groups
ÇÖZÜM ORTAKLARIMIZ

bizajans, kent akademisi, sunubank