content

yazarportal-com-bilgiagi-net-tasviriefkar-com

10 Ağu

ABD’nin Gerçek Hedefi Türkiye’dir.

Türkiye'nin Doğu ile Batı ucu arası uzunluğu 1650 km'dir. Bir ucundan, diğer ucuna uçakla 2 saat 20 dakikada varılabiliyor. Hızla büyüyen ve gelişen Türkiye'de yaptığımız milli uçağın, tankın, geminin füzenin ve büyüyen ekonomimiz olduğu için ABD bizden korkuyor. ABD Türkiye’nin sınırları üzerinde kirli ve tehlikeli bir oyun oynuyor. Düşünsenize ABD 24 yıldan beri boş durmayarak sırasıyla Irak’ı, Bosna’yı, Kosova’yı, Afganistan’ı Pakistan'ı ve Lübnan’ı işgal etti. Şimdi kafayı İran’a taktılar. ABD’nin sağ kolu İsrail ise Filistin’i İşgal etti.

ABD Irak’tan çekildikten sonra Irak ve Suriye’de değişik taklit yaparak beslediği IŞİD terör örgütü ile kontrollü bir şekilde iç savaşı organize ediyor buraları karıştırarak üçe, dörde hatta beşe bölerek parça parça ediyor. Öbür taraftan da Türkiye’yi batağa çekmeye çalışarak Suriye’den sürekli IŞİD'in attığı havan topları sınırımıza düşüyor aklınca sabrımızı ölçüyorlar. Türkiye’yi Müslüman kanına bulaştırmakta kararlı hissediyorlar.

Allah korusun sınırlarımız düşman askeri kuşatması altında düşman boş durmuyor. Amerika boyna görünmeyen kimyasal savaş uçağı icat ediyor. Açık açık savaş hazırlığı yapıyorlar. 2002 yılından bu yana ABD'nin birinci hedefi bence Türkiye’dir. Bi Düşünsenize? ABD’nin Türkiye ve İran hariç sınırlarımız işgal altında. ABD 40 yıldır PKK’ya destek vererek bizi kardeşi kardeşe vurdurduğu yetmiyor gibi sinsice planlar yapıyor. Hava Kuvvetleri Komutanlığımız çok dikkatli olması lazım.

Düşman hava saldırısı öncesi icat ettiği görünmeyen kameralı kimyasal savaş uçakları ile Türkiye'nin Doğu ile Batı ucu arası uzunluğunu çekmemesi gerekli. Hava Kuvvetleri Komutanlığı gözünü iyi açarak hava sağımızı ihlal eden her kimin uçağı olursa olsun mutlaka termal kamera ile görünmeyen fakat savaş uçağının motor ısısını görüp havada anında patlatmalı. Düşünsenize? ya Operasyon ya başarılı çıkarsa hemen ardından 50 veya 100 görünmeyen kimyasal savaş uçağı ile Siber saldırı yaptıklarını düşünün? Ben düşünmek bile istemiyorum. Allah ülkemizin kalleşçe parçalanmasını izin vermesin inşallah Amin.

Not; Bu aşırı sıcakta sokakta yaşayan sokak hayvanlarının kapınızın pencerenizin önüne koyacağınız kedi, köpek ve kuşların bir parça yemeğe ve özellikle suya çok ihtiyacı var. Onlara yapacağınız bu sevabınız sizi mutlu tutacaktır.

Etiketler : , ,

Bu Yazıyı Yazdır Bu Yazıyı Yazdır

Yorumlar Kapatıldı.



2007-2012 Bilgi Agi / Turkiye nin Interaktif Kose Yazari Gazetesi

Designed By Online Groups
ÇÖZÜM ORTAKLARIMIZ

bizajans, kent akademisi, sunubank