content

yazarportal-com-bilgiagi-net-tasviriefkar-com

20 Eyl

‘’Serveti Mal Varlığı Değil,Gönül Zenginliğidir’’

“AK Parti kurulduğu günden bu yana tüm çalışmalarında bulundum. Bu güne kadar yapılmış olan ve yapılacak olan seçimler için aday adaylığım olmuştur. Bu adaylık süreçleri boyunca maddi ve manevi anlamda tüm ailemizle ve dostlarımızla birlikte hiçbir zaman geri adım atmadan AK Parti’nin tüm çalışmalarında bulunduk. Fakat ne hikmetse yer alamadık. Bizler Allah'a kadere inanmış insanlarız.

Daima hakkımızda hayırlısı ne ise Cenab-ı Hak’tan onu diledik. Ve listelerde yer alamayışımızı da bu inanç ve itikat bağlamında değerlendirdik. Her şeyde bir hayır vardır. Ve rabbim hakkımızda hayırlı olan neyse onu her daim nasip etsin dedik.

Aday adaylığı sürecinde şahsımdan desteğini esirgemeyen tüm hemşerilerimize şükranlarımı sunuyorum. Allah hepinizden ebeden razı olsun.

Allah sağlık ve varlık verdiği sürece Vanlı hemşerilerimin hizmetinde olmaya devam edeceğim. 10 Şubat 2015’te başladığımız 26. Dönem milletvekili aday adaylığı süreci dün açıklanan aday listesi ile son buldu. Genel merkezimizin taktirleri ile adaylıkları ilan edilen;Sn. Beşir Atalay,Burhan Kayatürk,Vahdettin İnce,Fatih Çiftçi,Kayhan Türkmenoğlu,Ebubekir Kaçmaz,Faruk Alpaslan, Ferman Yıldırım’ı tebrik ediyor,bu zorlu süreçte kendilerine başarılar diliyorum.

Aday adaylığı sürecimde yakın ilgi ve desteklerini gördüğüm kadirşinas Vanlı hemşerilerime, Ak Parti teşkilatımızın değerli mensuplarına, Sivil Toplum kuruluşlarımıza, Dostlarıma ve Aileme ve bu süreçte centilmence hareket eden saygıdeğer Aday Adayı Arkadaşlarıma candan teşekkürlerimi arz ederim . 4Tüm gönül dostlarımıza selamlarımla."

Etiketler : , , , , ,

Bu Yazıyı Yazdır Bu Yazıyı Yazdır

Yorumlar Kapatıldı.



2007-2012 Bilgi Agi / Turkiye nin Interaktif Kose Yazari Gazetesi

Designed By Online Groups
ÇÖZÜM ORTAKLARIMIZ

bizajans, kent akademisi, sunubank