content

yazarportal-com-bilgiagi-net-tasviriefkar-com

03 Kas

“Cumhuriyet” “Altıok Zihniyeti”nin İnhisarında Değildir!…

CHP, ALTIOK zihniyetini yıllardan beri yazarım, söylerim; yazdıklarımın, söylediklerimin arkasında dururum.
CHP zihniyeti kurulduğu günden beri iktidar olamamış, Kıyamet’e kadar da olamayacak bir özellik taşır, millet inancına ters düşer.


Bu partinin nasıl kurulduğu, İsmet İnönü’nün Atatürk’le olan husumet ve kavgalarını, paralardan Atatürk’ün resmini kaldırarak, kendi resmini nasıl koyduğunu, tarihe ismini veren “Devr-i Sabık” ve “Milli Şef” dönemlerini Müslüman türkün “Kara Kitab”ı olarak tarihte okur, ibret alırız.

Bu mümtaz milletin matbuatında yıllarca; İslam, din, Allah, peygamber, Müslüman mefhumlarının, ezanın yıllarca neden yasaklandığını, çekilen zulüm ve işkencelerin neler olduklarını “Sağır Sultan” bile bilir, tarih hikmet ve ibretle yazar anlayanlar için…
İmanla, canla, kanla, irfanla kazandıkları İstiklal Savaşı, sonrasında kurulan Cumhuriyetin gerçek sahiplerinin ruhlarının azap gördüğü, kemiklerinin sızladığı ecdat yanında, bu yıl kutladığımız 88. yıldaki manzaraları görmemek mümkün değil.

Skorbortlarda çıplak bedenli bir kadının hemen yanında sırıtan “Cumhuriyetimiz için yürüyoruz…” milletin parası ile milletin yaralarının kaşındığı siyasi tahrik çerçevesinde başka bir büyük boy ilanda: “Devrimlerinin izinde, Cumhuriyetimiz için yürüyoruz” ve diğerleri…
Ayrı bir eyaletmiş gibi yönetilen, zihniyet-i ideal ve ideolojilerin kol gezdiği Nilüfer belediyesinde her yıl aynı hastalık, tahrik ve şov devam ediyor, dur diyen yok..
Yıllar önce, bilgi ve belgelerle Nilüfer Belediyesi tarafından düzenlenen Cumhuriyet mitinglerinin, Ergenekon Mitinglerine benzediği, aynı gayeleri taşıdığı ve milletin büyük paralarıyla her eve, iş yerine dağıtılan Atatürk kalpak posterli ‘Devrimlerinin Bekçisiyiz, izindeyiz…” isimli harcamalarda değirmenin suyunun nereden geldiğini savcılık makamına suç duyurusunda bulunmuş, açılan tahkikat sonunda altıok zihniyetinin büyük yaygara ve tahrikleri karşısında, bir şey yapılamadan takipsizlik kararı verilmişti. İçişleri bakanı imzalı gerekçeli yazı, tarihi bir vesika olarak arşivimizde beklemektedir.

Moda veya özenti veya siyesi yatırım olsa gerek, bu yıl ki kutlamalara Büyükşehir Kent Konseyi Başkanı, dava adamı nurcu rahmetli bir babanın çocuğu Semih Pala da katıldı.Gelen mesajlarda Kent Meydanında toplanarak, Cumhuriyet için yürüyeceklermiş…
88 yıldan beri yapılan kutlama programlarına bir nevi gölge düşüren, belediye başkanlarının siyasi görüşlerine göre ayarlanan bu tür etkinlikler sağduyu ve gerçek Cumhuriyetçi insanımızı rahatsız ediyor, şaibeler meydana getiriyor.

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’nin imzası bulunan, yukarıda resmini koyduğumuz “Cumhuriyeti biz böyle kazandık” önemli bir belge ve resim.. Fakr-u zaruret içinde, iman ve azimle kazanılan cumhuriyet hiç kimsenin inhisarında olamaz, hele siyasi zihniyetlerin hiç olamaz. Topyekun bir milletin canı, kanı ve imanı ile kazanılan cumhuriyet ve değerleri, siyasi menfaat ve şov için hiiiç kullanılamaz.

Cumhuriyet için yürüyüş yapılacaksa, bütün bir millet yapar ve tek yürek, tek bilek olarak albayrak altında toplanır. BENDEN SÖYLEMESİ, BÖYLE BİLİNE!...

Etiketler : , , , , ,

Bu Yazıyı Yazdır Bu Yazıyı Yazdır

Yorumlar Kapatıldı.



2007-2012 Bilgi Agi / Turkiye nin Interaktif Kose Yazari Gazetesi

Designed By Online Groups
ÇÖZÜM ORTAKLARIMIZ

bizajans, kent akademisi, sunubank