content

yazarportal-com-bilgiagi-net-tasviriefkar-com

24 Şub

“COCA COLA İçmek Cinayettir!…”

TEMA VAKFI Mütevelli Heyet Başkanı Hayrettin Karaca’nın bir zamanlar medyaya verdiği beyanat üzerine, COCA COLA gündeme yeniden gelmiş, uzun süre tartışılmıştı.

O tarihlerde Erzurum mahreçli haberi ben de almış, SEN KİMSİN? İsimli eserime giren uzun bir makale yazmıştım.

Karaca şöyle demişti: “COCA COLA içmiyorum ve içilen yerde oturmak bana ızdırap veriyor. Coca Cola içenler kusura bakmasınlar ama katildirler. Çünkü, onlar silah üretiyorlar ve çocukları öldürüyorlar. Coca cola içmek cinayettir” Erzurum Valisi Mustafa Malay, Büyükşehir Belediye Başkanı Mahmut Uykusuz, 9. Kolordu Komutanı Korgeneral Şaban Recai Öztürk’ü ziyaret eden Karaca, Erzurum lisesi toplantı salonunda “BARIŞ TOPRAKTAN GELİR” konulu konferansında, Amerika’nın 1870 li yıllardan beri Osmanlıyı çökertmek için çalıştığını, dünyayı nasıl sömürdüğünü bilge/belgelerle anlatmış, Coca Cola’nın içyüzünü deşifre etmiş, COCA COLA içmenin cinayet olacağını söylemişti.

Daha sonraları gündemden gazlı bu içecek düşmemiş, COCA COLA yazısının  aynaya ters yansımasında, “No Muhammad, No Makkah” ibaresinin meydana geldiği, bu yüzden birçok İslam ülkesinde coca colanın yasak olduğu belirtilmişti.  Cola içerken, dünyada kimsenin tavsiye edemeyeceği karbondioksit  içildiği, kırılmış bir dişin cola içinde on gün içinde eridiği, Ph  değerinin 3.4 olup, dişleri ve kemikleri eritmeye yeterli olduğu, deterjan görevi yaptığı, paslı metalleri sökmeye yaradığı, haşere ilacı olarak da kullanıldığı da ifade edilmişti. Bu görüş ve düşünceleri yazımın içine koymuştum.

(Detaylı bilgi için bakınız:  İlhan YARDIMCI. SEN KİMSİN?. 8. Baskı. 456 Sayfa. Konya Dizgi Ofset. 2004)

Aradan yıllar geçti, köprülerin altından nice sular aktı. Sapla/samanın birbirine karıştığı, ideal ve ideolojilerin, siyasetin kabuk değiştirdiği, değişim rüzgarlarında dünyanın ve insanların çok şeyler kaybettiği, felaket ve olayların insanlığı tehdit ettiği zaman dilimleri yaşadık. Kaos asrında, Kıyametin eşiğinde; COCA COLA yine dünyanın bir numaralı gazlı ve zararlı içeceği… Yine Müslüman sofralarında, hatta ramazan sofralarında…

21 ŞUBAT 2011/Pazartesi  akşamı, saat 7.30 da HİLAL TELEVİZYONU’NDA Coca Cola ile ilgili canlı bir yayın izledim. Tüketiciler Birliği  Başkanı Nazım Kaya’nın canlı yayına katıldığı, coca colanın yeniden gündeme geldiği,  önemli bir program…

Yıllardan beri formülü açıklanmayan zararlı içecek COCA COLA’nın, Amerikalı gazeteci Mark Pendergrast tarafından bir kitap halinde yayınlanması, gizlenen gerçekleri gün ışığına çıkardı. 1896 yılında Colayı bulan kimyacı John Pamberton’a ait kağıtlar arasında  formül ele geçirildi, basın toplantısı ile bütün dünyaya duyuruldu. İçerisinde; Kafein sitrik tuzu, vanilya esansı,, yedi ayrı tatlandırıcı yağ, sıvı kokain esansı, sitrik asit, misket limonu suyu, şeker, su, karamel ve alkol  bulunan cola için bugün yeni iddialar ortaya atıldı. Amonyak, şeker, kafein, cochineal böceği, domuz kanı, böcek zehiri ve alkol bulunduğunu söyleyen Nazım Kaya, cocheneal isimli böceğin büyük tarlalarda yetiştirildiğini, ticari bir sanayi kolu haline geldiğini,  colaya rengi bu böceğin verdiğini ifade etti. Ayrıştırma işlemlerinin mutlaka alkol içinde olacağını belirten başkan, cola içerisinde kanser yapan maddelerin bulunduğunu söyledi. Emperyalist güçlerin, özellikle Siyonizm, Yahudi emellerinin tahakkuku için bu firma tarafından büyük finanslar ayrıldığı, coca colaya verilen her liranın Filistin’de bulunan Müslümanlara kurşun olarak gittiğini söyledi. 2006 yılında Rusya’da cola içen bir bayanın midesinin delinmesi üzerine, firma aleyhinde dava açtığı ve tazminat davasını kazandığı olayını gündeme getiren Nazım Kaya; millî içeceğimiz ayranın faydalarından da bahsederek, kesinlikle cola içilmemesini hatırlattı.

Müslüman Türkün, İslam’ın,  insanlığın, adaletin, hürriyetin, istiklalin, güzelin, doğrunun, hak ve hakikatin, tevhit değerlerinin düşmanı olan tüm emperyalist güçler, başta ABD. olmak üzere, AB, Yahudi, Mason, Ermeni, Moskof, Yunan ve diğer şer güçler, Kıyamete kadar oyunlarını oynamaya, tuzaklarını kurmaya, dünyanın jandarması olma savaşlarını, Megal-i İdea’yı yapmaya ve bizi yok etme gayretlerine (!) devam edeceklerdir.

Dünyanın değişmesi, çeşitli “izim”lerin beyinleri yıkaması, beynelmilel şer güçlerin, besleme medyanın  dengeleri bozmak istemesi, süper geçinen devletlerin “Gizli Dünya Devleti” kurma çalışmaları, hak ile bâtılın çatışması, cihad-ı ekberin terk edilmesi, ehl-i dünya hayatı inananları, kâmil iman sahiplerini yıldırmamalı, ölünceye kadar mücadele devam etmelidir.

Kemâli, AYAĞA KALK MÜSLÜMAN! şiirinde, Müslümanların uyanması gerektiğini belirterek, ayağa kalkmasını şöyle dile getiriyor:

BU DÜNYA  DEĞİŞİYOR, MÜSLÜMANLAR  UYKUDA,

DEĞERLER ALT/ÜST OLDU, SOFRALAR BALLI/BÖREK,

EŞEK ÇEKMEZ  VEBÂLİ, CİHAT  KALDI  KUYTUDA,

AÇLIKTAN  ÖLENLER VAR, EKMEK YERİNE ÇÖREK,

YETER ARTIK UYUMAK, MÜSLÜMAN  UYANMALI!

TAĞÛT SİSTEM ÇÖKÜYOR, KURTARICI GELECEK,

ASIR  KAOS  ASRIDIR, HAK  BÂTILI  DELECEK,

PATLA SODOM GOMORA, HERKES YERİN BİLECEK,

GELİYOR EHL-İ İMAN, EHL-İ KÜFRÜ BOĞACAK,

YETER ARTIK UYUDUN, AYAĞA KALK MÜSLÜMAN!

MUSA’YI TAŞIYAN NİL, ŞİMDİ KİRLİ AKIYOR,

FİRAVUN MEZARINDAN, MÜSLÜMANA BAKIYOR,

“SAM AMCA” NAZARINDA, “KIRMIZI MUM” YAKIYOR,

DEVLERİN PAZARINDA, İSTAVROZ HAÇ TAKIYOR,

BİTSİN ARTIK UYUMA, CİHADA KALK MÜSLÜMAN!

MÜMİNLER ÖLMEZ AHENK, BİRLEŞSİN OLSUN HEVENK,

SOLMASIN  BU ASÎL RENK, ŞEHÂDET OLSUN TEK TEK,

ÇATLASIN MOSKOF, FRENK, SİNEDE ATAN YÜREK,

KEFENSİZ MEZARLARDA, ŞÜHEDÂ TOPRAK  KÜREK,

UYAN GAFLETTEN UYAN, KENDİNE GEL MÜSLÜMAN!

GÜNEŞ DOĞDU BATIYOR, KITALAR  KAN PAZARI,

EHL-İ DÜNYA YATIYOR, DOĞRU YAZMAZ YAZARI,

HAÇLI, REJİM SATIYOR,  İSTEMEZLER  HAZARI,

DÜŞMANLAR KİN KATIYOR, HAK SAKLASIN NAZARI,

UYUDUN YETMEDİ Mİ, AYAĞI KALK MÜSLÜMAN!

IRAK, SUDAN VE MISIR, SIRA BİR GÜN BİZEDİR,

ERİDİ BUZDAĞLARI, MAZLUM AHI DİZEDİR,

EMİR BEKLER SAĞLARI, HAK FERMÂNI SİZEDİR,

ÖLÜM BİR TESKEREDİR, BU ÂLEMDEN VİZEDİR,

RAHAT MISIN MÜSLÜMAN, RAHAT MISIN MÜSLÜMAN!

KARUN BİLE KALMADI, NİCE ZALİMLER HANİ?

MİLYONCA YILDAN BERİ, HER İNSAN  OLDU  FÂNİ,

ESKİMEZ ESKİ YENİ, , KAYNIYOR KAZAN YANİ,

VARLIK İÇİNDE YOKLUK, NÎMETLER SONSUZ, GANİ,

KEMÂLİ HAYKIRIYOR, AYAĞA KALK MÜSLÜMAN!

Unutmamak gerekir: “Küfür Tek Millettir”

Etiketler :

Bu Yazıyı Yazdır Bu Yazıyı Yazdır

Yorumlar Kapatıldı.



2007-2012 Bilgi Agi / Turkiye nin Interaktif Kose Yazari Gazetesi

Designed By Online Groups
ÇÖZÜM ORTAKLARIMIZ

bizajans, kent akademisi, sunubank