content

yazarportal-com-bilgiagi-net-tasviriefkar-com

28 Şub

Yedisi de, Birbirinden Önemli

Saygıdeğer okurlar, bu hafta sizler ile 12 ayın en kısa boylusu olan Şubat ayının sadece bir gününde yaşanan ilginç siyasi gelişmeleri sizlerle paylaşmaya çalışacağım.

Ve kesinlikle yorum yapmayıp, duygu, düşünce, fikir ve yorumları sizlerin takdirine bırakıp, hafızanızı yoklayarak sadece bir gün içersinde yaşanan onlarca önemli olayı kendi vicdanınızda kendi bakış açınızla değerlendirmenizi isteyeceğim.

Evet değerli okurlar; 12 ayın arasında en kısa boylusu olan Şubat ayının 25. günü Cennet vatan Ülkemizde gelişen ve art arda yaşanan ilginç ve bir o kadarda düşündürücü olayları sırasıyla görüşlerinize sunuyorum.

Alışılagelmişin dışında Cumhurbaşkanlığı köşkünde, Cumhurbaşkanı, Başbakan ve Genelkurmay Başkanı yazılı ve görsel basından takip ettiğimiz kadarıyla tamı tamına 3 saatlik bir görüşme yaptılar.

Ve bu 3 saatlik görüşmenin sonunda sadece Zirve olumlu geçti şeklinde 3 kelimelik bir açıklama yapıldı. Evet, 3 saatlik görüşmenin sonunda çıkan sonuç (Zirve Olumlu Geçti) ve Başbakanın beyanı aynen böyleydi.
İkinci bir husus, köşkün iki misafirinin de ellerinde birer Bond çantası doküman ile gelmiş olmalarının yanında yine basından ve medyadan takip ettiğimiz kadarıyla Sn Başbakanın göreve gelişinden buyana ilk defa elinde bir çantayla toplantıya gelmiş olması.

Haburdaki gelişmeler hakkında (ilk defa bir çadır mahkemesi kurularak Savcı ve Hakimin suçlunun ayağına götürülmesi ile ilgili ve İçişleri Bakanı Sn Beşir Atalay’ın Savcı ve Hakimler ayarlandı sözlerinin yazılı ve görsel basında yer alması üzerine C.H.P. Bakan hakkında vermiş olduğu gensoruda ilk defa bir A.K.P. milletvekili EVET oyu kullandı (Ankara milletvekili Mehmet Zekai ÖZCAN) ve gerekçesi Ben olayın enine boyuna incelenmesini istiyorum şeklinde oldu.)

Emekli Genelkurmay Başkanı Yaşar Büyükanıt Paşa bir üniversitede verilen panelde, vazifesi sırasında Amerikan inisiyatifi gerekçesi ile görev yaptığı iddiası ile öğrenciler tarafından protesto edildi.

1981’den 1992 yılına kadar Y.Ö.K. Başkanlığı yapan ve verdiği kararlarla, zamanında gündemden hiç düşmeyen ve yasal olmayan kararlar aldığı gerekçesiyle sürekli eski siyasi partilerden (S.H.P.) Sosyal Demokrat Halkçı Parti tarafından hakkında birçok kez dava açılan İhsan Doğramacı 95 yaşında vefat etti.

Başta Ülkemizin mega starı diye tanıtılan ve öyle isim yapmış olan Tarkan olmak üzere 3’ü iş adamı bir tanesi eski milletvekilinin oğlu olduğu söylenen 10 kişi Narkotik Şube görevlileri tarafından gözaltına alındı.
İki ayı aşkın süredir Ankara da Emek, Ekmek ve Alınteri mücadelesi veren Tekel işçilerinden bir kişi eksildi.

Tekel işçilerinden Sabah Namazına giden Amasyalı bir arkadaşları trafik canavarına yenildi ve arkadaşlarının cenazesini Adli Tıptan almak isteyen işçilerle polis çatıştı.

Ve 25 Şubatın en son haberi değerli büyüğümüz, meslektaşımız kanunsuzlukların, yasa dışı olayların üstüne korkmadan giden büyük usta (iki çocuk babası) Ahmet VARDAR Ağabeyimiz, mesleğin duayeni 73 yaşında aramızdan ayrılarak ebediyete intikal etti.

Değerli ailesinin ve basın camiasının üzüntüsünü en kalbi duygularımla paylaşır, geride bıraktığı ailesine ve yakınlarına sabırlar dilerim.

Saygıdeğer okurlar,12 ayın en kısa boylusu olarak nitelediğim Şubat ayının 25.gününde cennet vatan ülkemizde insanlarımızın ve dünyanın, dünya basınının gözleri önünde yaşananları 7 ana başlıkta özetleyerek sizlerin değerli görüş ve düşüncelerinize sundum.

Şubat ayının 25.gününde yaşandığını dile getirdiğim ve yedi ana başlık üzerinde toplayarak sizlerin görüş ve düşüncelerine sunduğum olayların yorumlarını da sizlerin takdirine bırakıyorum diyor hepinize en derin saygılarımı sunuyorum.

Etiketler : , ,

Bu Yazıyı Yazdır Bu Yazıyı Yazdır

Yorumlar Kapatıldı.



2007-2012 Bilgi Agi / Turkiye nin Interaktif Kose Yazari Gazetesi

Designed By Online Groups
ÇÖZÜM ORTAKLARIMIZ

bizajans, kent akademisi, sunubank