content
28 Şub

Teknik Bilgilendirme

Sayın Bilgi Ağı, Yazar Portal ve Yazı Bankası okurları ve yazarları.

Dün teknik bazı sorunlardan dolayı üç yazı yayına gecikmeli olarak girmiştirtir. Bu gecikmeden dolayı yazarlarımızdan özür dileriz. Bu vesile ile bazı konularda da bilgilendirme yapma gereği duyduk.

Yazarlarımız İçin Bazı Konularda Bilgilendirme:

Saygıdeğer yazarlarımız, yazılarını eklerken, yayın ilkeleri ve yazı ekleme klavuzunu tam olarak okumamış olacaklar ki, biz editörler bu eksik eklenen yazılarla her gün teker teker ilave olarak ilgilenmemiz gerekmekte, bu ilgi yerine gerçekte ilgilenmemiz gereken veri tabanı yedeklemesi ve diğer genel teknik konularla ilgilenmeye zaman bulamamaktayız.

Özellikle yazarlarımızın her yazı için avatar ekleme, her yazı için sağ tarafta kendi isimlerini işaretlemeleri, yine her yazı için yazılarının ilk ikinici satırında uygun bir yerine devamını okuyun kesmenisi koymalarını ve yazı başlığı kullanırken, tamanını büyük harfli olmamasına, aynı şekilde tamamının küçük harften de olmamasına dikkat etmelerini bekliyoruz. 

Malumunuz olduğu üzere gazetemiz reklamsız çıkmaktadır. Bu duruma devam etmek artık neredeyse mümkün görülmemektedir. Artık bu konudaki yaklaşımımızı değiştirme zamanının geldiğinin de farkındayız. Takdir edersiniz ki, gazetemizin nezaheti açısından misyon ve yayın standardımızla ilgili ilgisiz reklam doldurmak istememekteyiz.

Bu konuda tercihimiz prestij reklamı almaktır. Prestij reklamı konusunda ise, çevresi geniş olan yazarlarımızın (mümkünse) desteğine ihtiyacımız bulunmaktadır. Her türlü görüş öneri ve sorularınız için online@bilgiagi.net adresimiz hizmetinizdedir.

Sağlıcakla kalınız.

Etiketler : , ,

Bu Yazıyı Yazdır Bu Yazıyı Yazdır

Yorumlar Kapatıldı.



2007-2012 Bilgi Agi / Turkiye nin Interaktif Kose Yazari Gazetesi

Designed By Online Groups
ÇÖZÜM ORTAKLARIMIZ

bizajans, kent akademisi, sunubank