content

yazarportal-com-bilgiagi-net-tasviriefkar-com

15 Mar

Özhaseki Şu Trilyonların Hesabını Bir Verin De…

Aşağıdaki yazıdan sonra gazeteye baskı yaparak Kayseri''nin Akp''li Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki yazar sabit ince''yi gazeteden kovduruyor ve susturmak istiyor. Ama susmayacağım, susturamayacaklar, Basına yapılan bu çirkin sansürü şiddetl

Aşağıdaki yazıdan sonra gazeteye baskı yaparak Kayseri'nin Akp'li Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki yazar sabit ince'yi gazeteden kovduruyor ve susturmak istiyor. Ama susmayacağım, susturamayacaklar, Basına yapılan bu çirkin sansürü şiddetle kınıyor ve kamuoyuna açıklıyorum. Düzenleyeceğim basın toplantısı ile de bunu Türkiye'ye duyuracak ve kirli işlerini internet sayfalarındaki köşemden yazmaya devam edeceğim.

LÜTFEN BU YAZIYI DAĞITARAK SİZ DE HÜR BASINA VE SATIN ALAMADIKLARI KALEMLERE DESTEK OLUNUZ..

Özhaseki ve ekibi basın önünde ve tv ekranlarında hep helalleşmeden, hak ve hukuktan bahsediyor ama yaptıkları imar oyunları, alicengiz taktikleri ile yandaşlarına sağladıkları menfaatlerin hesaplarını vermek yerine laf ebeliği ile herkesle helalleşeceğim masumiyetine sığınmaktan da geri kalmıyorlar. 

Siz önce şu şeker fabrikasına önce alıp, sonra satıp MHP Kayseri Melikgazi Belediye bakan adayı Sami eker'i şikayetten vazgeçirmek için partisini bile devreye sokarak sattığınız arsadaki kayıp 7 trilyonun hesabını bir verin sonra sıra helalleşmeye gelsin bakalım. Sonra vatandaşla helalleşmeye gerek yok mahkemelerden içişleri bakanınızın soruşturmaya gerek yok talimatlarıyla kurtulduğunuz davaların hesabını verin bakalım. 

Biliyorsunuz Başbakan bile takiyye yapmaktan geri kalmıyor her zaman belediye başkanlarının dokunulmazlığı yok diye açıklamalar yapıyor. Bal gibi dokunulmazlıkları var hem de içişleri bakanının tek imzasıyla sığınılan bir dokunulmazlık. 

 Kime yutturuyorsunuz, halkı cahil görebilir, kandırabilirsiniz ama bu memleketin aydınlarına bunları yutturmanız mümkün değil.

Yutmayacağız da.. 11 mart 2009 Kayseri Deniz postası gazetesi sabit ince
 12 mart 2009 günü aynı gazetenin 7 sayfasında yazar sabit ince'nin köşesinde aşağıdaki duyuru yayınlanıyor: DUYURU GAZETEMİZ YAZARLARINDAN SABİT İNCE'NIN GAZETEMİZLE HİÇBİR İLİŞKİSİ KALMAMIŞTIR.DUYURULUR.

Etiketler : , , ,

Bu Yazıyı Yazdır Bu Yazıyı Yazdır

Yorumlar Kapatıldı.



2007-2012 Bilgi Agi / Turkiye nin Interaktif Kose Yazari Gazetesi

Designed By Online Groups
ÇÖZÜM ORTAKLARIMIZ

bizajans, kent akademisi, sunubank