content

yazarportal-com-bilgiagi-net-tasviriefkar-com

27 Mar

Korku Böyle Bir Şey İşte. Sen İzmir’limiydin KILIÇDAROĞLU?

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ön seçim için İzmir CHP’nin en güçlü olduğu en çok Kürt seçmen ağırlığı olan İzmir 2. bölgeden ön seçime gitme hesabı kafaları karıştırdı. Kemal Kılıçdaroğlu çok karmaşık bir insan.

Tunceli'den memleketinden aday adayı olmayı yemiyor işte burada HDP farkı ortaya çıkıyor…

İstanbul 2. bölgeden yani hep aday olduğu yerden aday adayı olmuyor nedeni Mustafa Sarıgül korkusu var keşke İstanbul 2.bölgeden Mustafa Sarıgül’le bir çekişme yapsaydıda izleseydik  işte burada Mustafa Sarıgül farkı ortaya çıkıyor...

Hadi Tunceli, İstanbul yemedi Kılıçdaroğlu İzmir’den aday adayı olacağına Diyarbakır’dan olsaydı helal olsun denirdi.

Kalkmış İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun kendisine İzmir'den aday adayı ol sözüne bakarak Kocaoğlu’nun aklına uyarak İzmir’den aday adayı olmak istemiş sanki Aziz Kocaoğlu’nun da ondan farkı yok bunlar yumurta ikizi gibi al birini vur diğerine. İzmir’de CHP’li belediye başkanlarını, milletvekillerini ve genel başkanı Aziz Kocaoğlu belirliyor koskoca Gandi Kemal Aziz Kocaoğlu’nu dinliyor. Pes doğrusu. Madem genel başkanlık yapamıyorsun bırak bu işi Aziz Kocaoğlu’na bari ben eminim Aziz Kocaoğlu kendisinden daha başarılı genel başkanlık yapar.

Kemal Kılıçdaroğlu 7 Haziran 2015 genel seçimlerinde açıkça iktidar olacağım diyemiyor, umudunu sadece Ak Partinin oylarının düşmesine bağlamış. Cumhuriyet Halk Partisi 91 yaşında böyle köklü bir partinin Kemal Kılıçdaroğlu gibi bir yöneticiyle daha nereye kadar kaybetmeyi düşünüyor şaşırıyorum. Hani derler ya giden geleni aratır diye CHP’liler eski genel başkanları Deniz Baykal’ı çok arıyorlardır. Şimdilik bu kadar devamı gelecek…

Not: Ege'de Zaman www.egedezaman.com Radyo Yaman www.radyoyaman.com ve Cumhuriyet Ege'nin İmtiyaz Sahibi ve Yönetim Kurulu Başkanı benim.

 

 

Etiketler : , , , ,

Bu Yazıyı Yazdır Bu Yazıyı Yazdır

Yorumlar Kapatıldı.



2007-2012 Bilgi Agi / Turkiye nin Interaktif Kose Yazari Gazetesi

Designed By Online Groups
ÇÖZÜM ORTAKLARIMIZ

bizajans, kent akademisi, sunubank