content

yazarportal-com-bilgiagi-net-tasviriefkar-com

30 Mar

CHP 51 İlde Üye Seçimiyle Milletvekili Adayını Belirliyor

CHP 51 İlde Üye Seçimiyle Milletvekili Adayını Belirliyor...

İşte güzellik bu...

Hani o hep söylediğimiz Lider Ağızlı, ya da Delege oylamasıyla vekil sıralaması olmayacak....

Bu defa da KONTENJAN var amma olsun.

İşte şimdi çoğunluk esasına dayalı bir vekil tayin etme durumu doğdu. Gözümüz aydın.

Cuma günkü CHP yemeğinde masamız hiç boş kalmadı. Sanırım tüm aday adayları masamıza geldi. Kendini tanıttı. Ancak bir kaçı hariç aday adaylarına CHP Genel Başkanı KILIÇDAROĞLU'nun 51 ilde uyguladığı ÜYE SEÇİMLİ aday belirlemeyi nasıl bulduklarını sordum!

Küçük ilçe aday adayları biraz sıkıntılıydı! Fakat Aydın Merkez aday adayları ise oldukça rahat olmalarına rağmen, sadece Aydın seçmenin belirlemesinin yetmeyeceğini, ilçe ve beldelerde de çalışmak gerektiğini söylemeleri, belli ki bazı EZBERLERİ bozmuştu! 2000 delegeye kavuşmanın kolay olduğunu fakat bu şekilde en az 20 bin seçmene ulaşmak gerektiğini, dolayısıyla zorlandıklarını söylemeleri benim memnuniyetimi arttırmıştı.

Sözün Özü!

Çalışmak gerektiğini hep söylüyorum. Yok öyle delegeleri memnun ederek, vaadlerde bulunarak, hediyelere boğarak Milletvekili olmak! Kemal KILIÇDAROĞLU demokrasinin gereğini yaptı. Doğru olan buydu. Buyursunlar diğer liderler de bunu yapsınlar da görelim. Evet EZBERLER bozulmalı. Yenilikler getirilmeli ki DÜRÜSTLÜKLER ortaya çıksın değil mi?

Etiketler : , ,

Bu Yazıyı Yazdır Bu Yazıyı Yazdır

Yorumlar Kapatıldı.



2007-2012 Bilgi Agi / Turkiye nin Interaktif Kose Yazari Gazetesi

Designed By Online Groups
ÇÖZÜM ORTAKLARIMIZ

bizajans, kent akademisi, sunubank