content

23 Ara

Burdur’dan Ahmet Ali Koca ve Ahmet Şakar

Burdurla ilgili yayınladığım, “Burdur’un Saz ve Söz Ustaları” adlı iki ciltlik kitabımda

yer alması gereken isim ve imzalardan ikisi olan Ahmet Ali Koca ve Ahmet Şakar’ın  “mumun dibine ışık vermediği” misali, anılan yayınlarımda yer alamayışlarından dolayı üzüntü duydum . Şimdi bu iki ismin  biyografik bilgilerini aşağıya almak istiyorum:

AHMET ALİ KOCA

 01 Kasım 1957 tarihinde Burdur ilinin, Yeşilova ilçesine bağlı Örencik Köyünde doğdu. Süleyman Demirel Üniversitesi Eğitim Enstitüsü Fizik Bölümünden mezun olduktan sonra, Milli Eğitim Bakanlığına bağlı Niğde’deki okullarda öğretmenlik ve yöneticilik yaptı.  Anadolu Üniversitesi Fizik Lisans Bölümünü bitirdi.

TTNET AŞ’nin kuruluş çalışmalarını yapan beş kişilik ekibin içinde yer alan, Telekom ile ilişkilerini düzenleyen 12 sözleşmenin hazırlanması ve yapılmasıyla, TTNET müşterilerinin tahakkuk ve tahsilatlarının yapılması ve takibinde görev alan Ahmet Ali Koca, AssisTT-Rehberlik ve Müşavirlik AŞ’de, Pazarlama ve satış yöneticiliği, Kamu kurum ve kuruluşları müşteri ilişkileri, Piyasada çağrı merkezi hizmeti ihtiyacı olan kurum ve müşterilerin bulunması, Şartname yazımında danışmanlık hizmeti verilmesi, İhale fiyat cetvelinin ve dosyasının hazırlanması, Türk Telekom

Çağrı Merkezindeki başarılı çalışmalarından sonra, Aycell Pazarlama Haberleşme AŞ’deki hizmetlerini, Birim sorumlusu olarak  sürdüren, Türk Telekom AŞ-Burdur Baş Müdürlüğü bünyesinde Baş Müdür Yardımcılığı, Ankara Baş Müdürlüğü bünyesinde Bilgi İşlem Müdürlüğü, PTT Genel Müdürlüğü-EBİM  Müdürlüğü bünyesinde Ankara Bilgisayar Programcılığı görevlerini yürüten, 1500 saat süreli İngilizce kursu başta olmak üzere değişik kurslara katılarak, bilgi ve tercübelerinin artırılmasını sağlayan, merkezi Ankara’da bulunan Burdur İli ve ilçelerini, Tanıtma ve Kalkındırma Derneğinin Başkanlığını yapan, evli ve iki çocuk babası olan Ahmet Ali Koca, Ankara’da yaşıyor.

AHMET ŞAKAR

01 Nisan 1956 tarihinde, Burdur iline bağlı Bucak ilçesinin Yüreğil Köyünde  doğdu. Hacettepe Üniversitesi Sosyal ve İdari Bilimleri Fakültesinden, İşletme Yönetimi alanında  lisansla mezun oldu. Sonra aynı Üniversitenin Eğitim Fakültesinde eğitimini tamamladı.

1983 yılında başladığı Emekli Sandığı Genel Müdürlüğü Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığında programcı olarak çalıştı.1984 yılında başladığı KÖYTEKS Yatırım Holding AŞ. de İdari İşler Müdürü olarak çalışmalarını sürdürdü.1988 yılından itibaren BOTAŞ  Doğalgaz Petrol İşletmeleri Daire Başkanlığı bünyesinde Uzman olarak görev yapan Ahmet Şakar, Boru Hatları ile Petrol Taşıma AŞ. deki görevini(Aralık 2013) sürdürmektedir.

Değişik kuruluşlardaki görevleri sırasında pek çok kursa katılan, bilgi ve tecrübelerini artıran, bu kuruluşlardaki işlemlerin bilgisayar ortamına aktarılmasındaki üstün gayret ve çalışmalarıyla, hizmetlerin zamanında yerine getirilmesi ve verimliliğin sağlanması gibi nedenlerle teşekkür ve takdirnameler alan, merkezi Ankara’da bulunan   Burdur İli ve İlçelerini Tanıtma, Kalkındırma ve Yardımlaşma Derneğinin Başkanlığını yapan, evli ve iki çocuk babası olan, İngilizce bilen Ahmet Şakar,  Ankara’da yaşıyor.

Etiketler : , , ,

Bu Yazıyı Yazdır Bu Yazıyı Yazdır

Yorumlar Kapatıldı.



2007-2012 Bilgi Agi / Turkiye nin Interaktif Kose Yazari Gazetesi

Designed By Online Groups
ÇÖZÜM ORTAKLARIMIZ

bizajans, kent akademisi, sunubank