content

yazarportal-com-bilgiagi-net-tasviriefkar-com

22 Nis

Yiyorsa Hodri Meydan? Milletvekili Dokunulmazlıklarının Tamamı Bir Günde Kaldırılsın!

2015’te Cumhurbaşkanı Sayın, Recep Tayyip Erdoğan'ın başlattığı 'Dokunulmazlık' tartışması gündemi oyalamaya devam ediyor.

Ak Parti’nin toplam 40 dokunulmazlık dosyası var. Ak Parti’nin 317 milletvekili var.

CHP’nin toplam134 dokunulmazlık dosyası var. CHP’nin 133 milletvekili var.

MHP’nin toplam 6 dokunulmazlık dosyası var. MHP’nin 40 milletvekili var.

HDP’nin toplam 43 milletvekili dokunulmazlığı var. HDP’nin 50 milletvekili var.

Mecliste dokunulmazlık fezlekelerinin teker teker görüşülmesi yaklaşık 5-6 ay süreceği için her fezleke için 4 saat mesai harcanacak.

AKP, CHP ve MHP dokunulmazlığın kaldırılması için evet diyecek. HDP ise hayır diyecek.

Türkiye'nin kötü durumu ortada Türkiye’de terör belası, kadına şiddet, hırsızlık ve çocuk sapıkları giderek çoğalıyor. Dünya'da eşi benzeri görülmeyen olaylar ülkemizde yaşanırken milletvekilleri bu durumu çözeceklerine ülkemizde huzur için tekrar idam cezasının geri gelmesi için yasa çıkartacaklarına kalkmışlar adı yolsuzlukla anılan milletvekillerinin dosyasına el atmışlar.

Kardeşim madem bunlar suç işlemişler partiden atın yaptığı suçla başıboş mecliste oturarak günlerini geçirsinler milletvekilliği süreleri bitince o zaman icabına devlet bakar.

Allah aşkına Türk milletini oyalamayı bırakıp adam akıllı işler yapmayı seçin. Eğer namus ve şeref varsa sıkıysa 550 milletvekilinin tamamının dokunulmazlığını 1 günde kaldırılsın.

Benim anlamadığım milletvekillerin çoğu işadamı 3-5 kuruş para için Milletvekili olmayı bana göre seçmiyorlar. Aklımda soru işareti var?

Benim akıl hafızama göre suç işleme eğilimi olan zenginler parayı bastırıp milletvekili olduktan sonra dokunulmazlığa dayanarak suç işleme özgürlüğünü aldıktan sonra istediği dolabı çeviriyorlar gibi geliyor aklıma.

Zenginin 3-5 kuruşa ihtiyacı yok bu durumu engellemeleri lazım.

Ben şahsen CHP lideri Sayın, Kemal Kılıçdaroğlu'nun ve MHP lideri Sayın, Devlet Bahçelinin yerinde olsam tüm dokunulmazlıklar kaldırılmalı diyerek evet derdim.

Etiketler : , , , , ,

Bu Yazıyı Yazdır Bu Yazıyı Yazdır

Yorumlar Kapatıldı.



2007-2012 Bilgi Agi / Turkiye nin Interaktif Kose Yazari Gazetesi

Designed By Online Groups
ÇÖZÜM ORTAKLARIMIZ

bizajans, kent akademisi, sunubank