content

yazarportal-com-bilgiagi-net-tasviriefkar-com

20 Ağu

Yeni Bir İstiklal Savaşı

Ülkemizde ciddi bir terör dalgası başlatanların bir elinde kalaşnikof diğer elin  molotofkokteyler arkalarında Kandil, Kandili destekleyen uluslar arası güçler ve istihbarat örgütleri: Türkiye’ye yeni bir savaş açmış durumdalar. Sorun Kürt haklarını savunmadan çıkmış ülkemizi iç savaşa sürüklemek ve ülkeyi bölme noktasına taşımak haline gelmiştir.

Irak da devam eden karmaşık durum ve dağınıklık, Suriye de devam eden iç Savaş ve Ortadoğu da hakimiyet kavgası Türkiye’yi savaşın içine çekmeye çalışan bir oyun söz konusudur. Hain güçler Türkiye’ye karşı yeni bir  oyun oynamanın peşindedirler. Talimatı bir yerlerden aldıkları belli olan tüm bölücü güçler devrededir.
Müttefik dostlarımız ABD, Fransa, Almanya, Hollanda ve İngiltere’nin bu konuda ikiyüzlü seyreden tavırları yardımları ve silah destekleri de anlaşılır cinsten değildir. Suriye ve İsrail istihbarat örgütleri başta olmak üzere diğer müttefik dostlarımızın teröre göz kırpan tutumlarını da bilmiyor değiliz. Müttefikimiz Almanları ve dostumuz İranlıları da anlamakta zorlanıyoruz.
Türkiye ye karşı adı konulmayan bir linç girişimi başlatılmıştır. Terör Kandil  Dağı’ndan inip şehir yapılanmasına ve halk ayaklanmasına dönüştürülmek istenmektedir. Yol kesmeler, Araç yakmalar, haince polisimize ve askerimize tuzak kurmalar bunun bir parçasıdır. Hain örgütler biz her yerde varız demek istiyor. İstanbul başta olmak üzere, Mersin, Adana, Diyarbakır, Muş, Hakkari gibi yoğun oldukları şehirlerde varlıklarını terörle duyurmaya çalışıyorlar. Saldırı top yekün Türk Milletine karşı başlatılmıştır. Ülkenin bölünmesi parçalanması ve iç Savaşı çekilmesi asıl hedefleridir.
Türkiye, bugün itibariye milli bir güç olma ve yüzlerce yıllık vesayet parentejini kapatma, birilerine kafa tutma  haline gelme,  özgür iradesini kullanma girişimine karşı bir intikam savaşıyla karşı karşıyadır. Bunun adına “Yeni  Bir İstiklal Savaşı” diyebilirsiniz.Dost ve müttefiklerimizden Almanların DHKP-C yi yönettiği, Paralel yapıyla destek olduğu, PKK ya da desteğinin devam ettiğini düşünürsek bu işin içinde kimlerin çirkin ve hain oyunlarının olduğunu anlamış oluruz. Sokak Terörlerine destek verip ülkemizi zor durumda bırakmak istedikleri ayan beyan ortadadır.
PKKK işgal saldırıları ile şehirlerde yapılanma, hakimiyet kurma çabasını iç savaşın taktik unsurları ve hain hesapları olarak görüyor. İşgal girişimleri doğu illerimizden batıya( İstanbul’a, Adana’ya, Mersin’e) taşınmıştır. Tüm hainler ve bölücü güçler tarafından ülkemize karşı bir baskı ve saldırı operasyonu başlatılmıştır. Terör Kandil den Şehirlere ilçelere kasabalara  inmiştir. Türkiye’yi ve Tük Milletinin bölünmez bütünlüğünü hedef alan olaylar haline gelmiştir.
Terör örgütleri Kürt Milliyetçiliği söylemlerine karşın asıl hesaplarını ülkeyi bölme, buna Kürt kardeşlerimizi alet etme, arkasından da Alevi vatandaşlarımızı kışkırtarak devlete karşı bir savaş başlatmayı planlamaktadırlar. Hain hesapları bu planlar  üzerine kurulmuştur. Askerimizi, polisimizi haince tuzağa düşürüp vurmaya çalışanların hesabı güvenlik güçlerimizi yıpratmak ve ülkede  panik yaratmaktır.
Başlatılan terör de, İç İşgaller de ülkemizi ve güvenlik güçlerimizi zaafa uğratmaya yöneliktir. Türkiye güçlü bir devlettir; elbette bu hainlerin hesabını kıracak planlarını başlarına geçirecektir. Buna gönülden inanıyoruz. Bu hainlere ve destekçisi olan şerefsizlere diyeceğimiz şudur: Türk Milleti Çanakkalede ve Kurtuluş Savaşında en acı dersi bunlara vermiş, ülkemiz üzerine kurdukları hain planları ve tuzakları parçalamış yerle bir etmiştir.
Gözüken odur ki: Türk Milletinin gücünü bir daha test etmek istiyorlar. Bizler, Allahın izniyle sağ duyuya sahip çıkıp,  kardeşliğimize ve devletimize destek olduğumuz sürece hainlerin planları bozulacak, tuzakları başlarına  geçirilecektir. Devletimize, bayrağımıza ve kardeşliğimize sahip çıkalım güçlü Türkiye Cumhuriyetini dimdik ayakta tutalım. Şuna emin olunuz ki:  bizler  dimdik ayakta durduğumuz ve kenetlendiğimiz sürece tüm hainler dize gelecek, önümüzde eğileceklerdir. Yeni bir İstiklal Savaşının başladığını belirtmek isteriz.

Etiketler : , , , , , , , , , , , , , , ,

Bu Yazıyı Yazdır Bu Yazıyı Yazdır

Yorumlar Kapatıldı.



2007-2012 Bilgi Agi / Turkiye nin Interaktif Kose Yazari Gazetesi

Designed By Online Groups
ÇÖZÜM ORTAKLARIMIZ

bizajans, kent akademisi, sunubank