content

27 Haz

‘Yeni’ Baronu Kim Öldürdü?

Uçak kazalarına çok dikkat etmeli! Zira en “temiz” operasyonlar etkin bir suikast aracı da olan uçaklarla yapılıyor!   Malum, bu yıl 8 Mart’ta Malezya uçağı -sözde- kaybolmuştu. Bu hadise ile ilgili 22 Mart’ta kaleme aldığımız makale neredeyse tüm medyada yer almıştı.

Çünkü bu uçakta baronların baronu olarak nitelenen Rothschild hanedanından Jacob Rothschild’e ait, yarı iletken şirketi Freescale 456Semiconductor'ın patent ortaklarının tümü vardı.Bu uçak hâlâ kayıp ve sırrı çözülemedi(!) En azından dünya kamuoyu hakikati henüz öğrenebilmiş değil.

Ne gariptir ki, bu uçak hadisesinden bir buçuk yıl önce -2012 Ağustos ayında- “Flight MH370” isimli bir şarkı bestelenmiş. Pitbull ve Shakira’ca söylenen bu şarkının sözleri oldukça gizemli.

Şöyle diyor şarkıda:

“Now it's off to Malaysia

Two passports, three cities, two countries, one day

No Ali, No Frasier!

But for now off to Malaysia…”

Şimdi biz Malezya'ya gidiyoruz.

İki tane pasaport, üç şehir, iki ülke, bir gün…

Hayır Ali! Hayır Frasier!

Ama şimdi için Malezya kapalı…

Batı medyasını dikkatle taradığımızda, kaybolduğu iddia edilen Malezya uçağı ile bu şarkı arasında bir bağlantıdan söz edildiği görülür.

Kimlerine göre ise bu benzerlik “bir tesadüfmüş müş de, şarkı geleceği bilmiş miş!”

Ah o hin benzerlik…

Klibi müstehcen olduğu için yer veremediğimiz Flight MH370’ adlı şarkıda; iki pasaport, iki ülke, üç şehir, bir günden söz ediliyor. Ve tabiî ki iki kişi ile Malezya’dan…

Uçağa binen iki kişinin pasaportu çalıntı…

Çalıntı pasaportlar İtalya ve Avusturya’dan yani iki ülke

Uçak Malezya’dan kalkıp, Çin’e gidiyor ama Vietnam’da kayboluyor. Yani üç şehir: Kuala Lumpur, Hanoi ve Pekin

Şarkı’da bir Ali’den söz ediliyor. Tesadüfe bakın ki, pasaportu çaldığı iddia edilen iki İranlıdan birinin adı da Ali!

Frasier kim mi? Onun gizemi dikkatli okurların gözünden zaten kaçmaz…

Bunlar gerçekten doğru olabilir mi?

433Uçak Malezya uçağı değil mi? Evet!

Malezya hükümeti uçakta iki İranlı olduğunu ve pasaportlarının çalıntı olduğunu kabul etti mi? Evet!

İki ülke, üç şehir ve bir gün doğru mu? Evet!

Geriye kalanın adı komplo teorisi mi? Hayır! Hayır!

Daha fazlasını merak edenler Independent ve Ibtimes’in haberlerine göz atabilirler.

Bu şarkı ile 11 Eylül -ikiz kuleleri- saldırısından 6 yıl önce piyasaya sürülen “Illuminati Card Game” adlı oyun kartlarındaki benzerliğin altı çizilmeli...

 

VELİAHT BARONU KİM ÖLDÜRDÜ?

 

Malum, IŞİD denilen karanlık örgüt, 11 Haziran günü, Irak’ın en büyük şehirlerinden biri olan Musul’u, ardından da Irak’ın yaklaşık dörtte birini ele geçirdi.

 

Bu olaydan 4 gün sonra ise dünyanın en büyük ikinci baronu olan 99 yaşındaki David Rockefeller’in oğlu Richard Rockefeller babasının yaş günü programından çıktıktan sonra öldü ya da öldürüldü!

Richard’i önemli kılan sadece yaşlı baronun oğlu olması değil elbet. Aynı zamanda baba baronun yerine geçmesi beklenen veliaht…

Ölüm nedeninin, kendi kullandığı uçağın düşmesiyle gerçekleştiği açıklandı.

Rockefeller'in sözcüsü Frasier Seitel, ölümü doğrularken kazanın nedeninin tam olarak bilinmediğini açıkladı. Ölüm hadisesinin üzerinden 10 gün geçmesine rağmen, konu basit haberlerden sonra birden gündemden düşüverdi. Neden acaba?

Bizim basının büyük bir “hayırsever(!)”olarak sunduğu baronun ölümü, hiç kuşkusuz basit ve sıradan bir ölüm değildi.

Trilyonlarca doları yöneten ailenin tepesindeki baron babanın ölümünden sonra ailenin başına geçmesi planlanın kişi, acaba basit bir kaza eseri mi öldü, yoksa bu ölüm aileye verilen bir mesaj mı?

Rockefeller ailesi gerçeği öğrense de, bizler gerçeği uzun yıllar asla öğrenemeyeceğiz. Belki de hiç…

Yakın zamanda baronların has adamlarının veya aile mensuplarının da içinde yer aldığı kişilere yönelik yeni hamleler söz konusu olursa veya hiç tahmin edilmeyen bir bölgede beklenmedik savaş çıkarsa asla şaşmamalı.

Mamafih bu hadise Türk basınının, bir hayırseverin(!) basit bir kazada ölümü şeklindeki takdimi gibi vakayı adiyeden değil.

“İSTANBUL’U DA ALACAĞIZ”

IŞİD, hiçbir Müslüman grubu temsil etmediği gibi, basit bir taşeron olarak da görülemez.IŞİD’in “Irak ve Suriye’den sonra İstanbul’u da alacağız” cümlesi, gülüp geçilecek bir mesaj olarak görülmemeli!

IŞİD’in İstanbul’u alabilmesi gibi bir saçmalık elbette söz konusu olamaz, ama bu söz asla basit ve komik değil. Bilakis büyük patron, taşeron IŞİD’in ağzından Ankara’ya mesaj gönderiyor.

Bu nedenle baronlar ve İngiliz’i dikkatle izlemek gerekiyor. Elbette ABD’yi de… Ancak son gelişmeler ABD’den ziyade, İngiliz-Suud işbirliğine işaret ediyor…

Etiketler : , ,

Bu Yazıyı Yazdır Bu Yazıyı Yazdır

Yorumlar Kapatıldı.



2007-2012 Bilgi Agi / Turkiye nin Interaktif Kose Yazari Gazetesi

Designed By Online Groups
ÇÖZÜM ORTAKLARIMIZ

bizajans, kent akademisi, sunubank