content

yazarportal-com-bilgiagi-net-tasviriefkar-com

25 Eki

Uyuyan Dev Türkiye Artık Gözlerini Aç?

ABD tam 23 yıl önce 1991 yılında Türkiye’den Irak’a saldırmak için o dönemin Cumhur Başkanı Turgut Özal’dan Türkiye’nin Adana ilinde yer alan İncirlik üssü’nü istemişti.Turgut Özal ise ABD’ye incirlik üssü’nü vererek kabul etmişti.

DYP’nin Genel Başkanı Sayın Süleyman Demirel ve dönemin Genelkurmay Başkanı Sayın Orgeneral Doğan Güreş Paşam ABD’ye İncirlik üssü’nü vermemekle direnmişlerdi.Ama maalesef kazanan o dönemin Cumhur Başkanı Turgut Özal olmuştu.

Sonrası malum ABD incirlik üssü’nü Turgut Özal’ın izin vermesiyle kullanarak ABD Jetleri Irak’a düzenlediği hava saldırısıyla acımasızca Irak’ı maddi zarara uğratarak parçalayarak yüzbinlerce masum müslümanı şehit ederek katletmişti.

ABD’nin Irak hava saldırısı sırasında hedeflerini gerçekleştirmede başarısız olduğu için Irak’tan geri çekilmişti.

O dönem Hızını kesmeyen ABD bu sefer Afganistanı işgal etmişti.Daha sonrada insansız hava uçaklarıyla Pakistan’ı kalleşçe bombalamıştı 10 binlerce masum müslümanı şehit ederek katletmiştiler.

ABD 1993 yılında yarım bıraktığı Irak saldırısını 2003 yılında çeşitli bahaneler bularak tekrar Irak’ta saldırı başlatmak için şimdiki AKP Hükümetin den incirlik üssü’nü istemişlerdi. AKP ise meclise üssün ABD’ye açılması için Tezkere hazırlamıştı. Fakat CHP ve MHP Teskerenin çıkmasına izin vermemişti.

AKP Bakanlar Kurulu kararı ile ABD’ye izin vererek ABD’ye sanki yarım kalan işini git hallet dercesine Adana’da ki İncirlik üssümüzü ABD’ye açmıştı.

Bu sefer ABD Irak’a hem havadan hem karadan saldırarak Irak’ı yerle bir ederek Irak’ı işgal etti.

1 buçuk milyon müslümanı şehit etmişler ve sakat bırakmışlardı. Bakire kızları kirletmişlerdi.

Sonra Irak’a el koyarak oranın petrolünü gasp ederek oradan çekilip daha sonra oraya kendisinin yetiştirdiği idda edilen IŞİD teröristlerini göndererek orayı bölmeye devam ediyorlar.

ABD’nin Suriye’deki ajanları’da Suriyeyi parçalıyor.ABD şimdi kafayı İran’a taktı…

Bir yandan’da İsrail’in İşgal ettiği Filistin topraklarında Müslümanlara yönelik katliamları devam ediyor.

Emperyalist düşmanlar bu işi çok güzel yapıyor bizi en sona saklıyorlar.Bunların bizden korktuğu falan yok neden korksunlar ki bizden?

Biz bu Yavudilerin Türkiye’ye gönderdiği Arabalarını,Beyaz Eşyalarını,Yiyicek,Giyicek,Bankalarını ve benzinini kullanıyoruz bunların ekonomisine para kazandırıyoruz.Bunlar sadece bizim ekonomimizin canlanmaması için 40 yıldır PKK’ya destek vererek sadece bizim büyümemizi engelliyorlar.Bizi durduk yere neden parçalasınlar ki?

Akıllarınca bizi sona saklıyorlar ama bizler kurulan bu oyunu bozalım bunlar ülkemizde 1974’den beri Teröre destek vererek kardeşi kardeşe düşman etmek için var gücü ekonomimizin büyümesini engellediler.

Cumhuriyetin Kurucusu Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk´ün silah arkadaşları ile birlikte İstiklal Savaşında yedi düvele meydan okumuş milletiz.Yaşadığımız topraklar hepimizin dedelerinin kanı ile sulanan Dünyanın en güzel toprakları üzerinde yaşıyoruz.

Yeri zamanı gelince hep beraber kanımızın son damlasına kadar savaşmasını biliriz biz bu güzel vatanı pazardan almadık kanla aldık.Çanakkale ve Kurtuluş Savaşlarında düşmanlarımızı nasıl parçaladık sabır ediyoruz. Ama benim sabrım taştı düşman kapımızda sıranın bize gelmesini beklemeyelim.Bütün müslümanlar birleşip kaşınan Emperyalist düşmanları parçalamalıyız…

 

Not 1: Yardıma muhtaç insanlarımız çok var lütfen onları kendimiz bizzat gidip araştırıp eğer gerçekten yardıma muhtaç durumda ise Allah rızası için yardım edelim. Onlara yapacağınız bu sevabınız sizi mutlu tutacaktır.

Not 2: Bu Sıcakta sokakta yaşayan sokak hayvanlarının kapınızın pencerenizin önüne koyacağınız kedi, köpek ve kuşların bir parça yemeğe ve suya çok ihtiyacı var. Onlara yapacağınız bu sevabınız sizi mutlu tutacaktır.

İsmail Yaman’dan Mesaj

Cumhuriyet Ege  www.cumhuriyetege.com

Ege’de Zaman  www.egedezaman.com

Ege’de Son Ses  www.egedesonses.com

Haber Sitelerinin Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkanıyım.Her türlü şikayetlerinizi bana bildiriniz.0541 850 26 82.

Bir sonraki köşe yazımda bir başka gündem için görüşmek üzere esen kalın…

Bu Yazıyı Yazdır Bu Yazıyı Yazdır

Yorumlar Kapatıldı.



2007-2012 Bilgi Agi / Turkiye nin Interaktif Kose Yazari Gazetesi

Designed By Online Groups
ÇÖZÜM ORTAKLARIMIZ

bizajans, kent akademisi, sunubank