content

28 Eki

TKÖ’den Patagonya’da Terör 1515 Kişi…

Patagonya'da yaşanmayan terör saldırısında, 1515 kişi ölmedi, failler ise ilelebet yakalanamayacak. Patlamamayı ise ‘Teröre Karşıyız Örgütü TKÖ'de' üstlenmedi. Ayrıca Patagonya'nın HDP ve MHP'sinin oyları yüzde 1 bile etmiyor.

Bunda şaşılacak bir şey yok. Çünkü Patagonya'nın bir iddiası yok ki, orada terör olsun.

Bir ülkede terör hadisesi yok ise, o ülkenin siyasal bir iddiası, yeraltı ve yerüstü zenginlikleri yoktur, ya da vampirler için cezbedici değildir.

İşte bu yüzden teröristler ve terör o ülkeye uğramaz.

Bir çılgında kalkıp bir bomba patlatabilir, eline aldığı bir silahla yüzlerce insanı katledebilir. Kimse buna ‘terör' demez. ‘Cinnet' der geçilir. Esasında bu fiil de canlara mâl olmuş, ocakları dağıtmıştır, ama ardında siyasi bir emel olmadığı içinbu vahşete kimse ‘terör' demez.

Terör örgütleri ya bir ülkeyi, ya da pek çok ülkeyi hedef yaparlar. Pek çok ülke, şayet terör rakip gördüğü ülkeyi hedef alırsa mutlu olur, o teröriste sahip çıkar, destek olur, yardım eder.

Türkiye gibi ‘ahlakî değerleri' olan bir ülke ise terörün her türüne ‘terör', teröristin her türüne de ‘terörist' der. Ama Türkiye gibi insanî ve ahlakî meziyetleri olan kaç ülke var ki dünyada?

Hiçbir terör örgütü, küresel çıkar odakları ve ülkelerce desteklenmediği müddetçe ayakta duramaz.

Türkiye'nin gelişmesini, kalkınmasını, Osmanlı döneminde olduğu üzere siyasal gücünü istemeyen, bölgesel ve küresel meselelerle aktif rol almasını hazmedemeyen teröre -sözde- karşı her türlü yapı, PKK, DHKP-C, FETÖ, DAEŞ, MLKP gibi terör örgütlerini, mâlî, siyasi, istihbarî, mühimmat ve barınma gibi açılardan destekler.

Türkiye son yıllarda kendi silahını kendisi üreterek milli savunma sistemini kurdu, kurmaya da devam ediyor, uydu sistemleri inşa ediyor, 2 milyar Müslüman'ın temsil edilmediği BM Güvenlik Konseyi'ni eleştiriyor. Daha dün milli otomobilin prototipini tanıttı.

Amerika'ya, Rusya'ya, Almanya'ya, İngiltere'ye, İsrail'e ve NATO'ya rağmen silah üretiyor. Yol haritası belirliyor.

HEY NE OLUYOR'

Irak, Suriye, Libya, Mısır, Yemen, Somali, Cibuti, Sudan, Karabağ, Arakan, Filipinler, Balkanlar, Kafkaslar, Filistin, Afganistan gibi meselelerle ilgileniyor, taraf oluyor, söz söylüyor.

Finansal tetikçi Yahudi'nin küresel tefecilik aracı kredi kartı sistemine karşı, kendi kredi kartını geliştiriyor. Körfez sermayesini kendine çekerek batıya gidişini engelliyor.

ARTIK BENSİZ OYUN OLMAZ

‘Saray Bosna İstanbul'dur, İstanbul Kahire'dir, Kudüs Konya'dır, Şam Bursa'dır, Bakü Diyarbakır'dır, Bağdat Samsun'dur' diyor.

Kısaca ‘ben de varım ve var olmaya devam edeceğim, artık bensiz oyun olmaz' diyor. Siyonist'e ‘one minute' çekiyor.

Havalimanı da yaparım, muhalifleri de desteklerim. Rusya'ya ‘hey ne oluyor' da derim, ‘Kudüs'ü de korurum', ‘Esed gidecek' de derim, İranlı Bakanı da geri çeviririm, ‘bir gram toprak da vermem', DAEŞ denen belâ ile de mücadele ederim, dünyanın her yerinde tarihi de restore ederek hayata döndürürüm, Müslümanların da bütün insanlığın da yarasına merhem olurum. Kısaca suya da dokunurum, sabuna da diyor…

Siz böyle derseniz, o da teröristini gönderir, bombasını patlatır.

TÜRKİYE'NİN ÖNÜNDE İKİ YOL VAR:

 Ya iddialarından vazgeçip, eski pısırık günlerine döner, ya da iddiasında kararlı adımlarla devam eder.

İddialarından vazgeçerse törör-merör de olmaz.

Teröristin değilse de onu terörist yapan örgüt, devlet, şirket veya gizli yapıların her biri ‘manidar' zamanda gelir size saldırır.

Aslına bakarsanız her devlet, fâili yani tetiği çektireni bulur ama asla gerçeğini açıklamaz. Açıklamışsa tetiği çekeni açıklar, çektireni asla. Açıklarsa hamle yapamaz. Strateji geliştiremez.

İŞTE TERÖRÜN BİR DAHA OLMAYACAĞI GÜN

Dünyada bir daha ne zaman deprem olmayacak ise, terörün de o gün kökü kazınacak. Emin olun, Türkiye'de de o gün terör bitecek. Başka türlü bitmez. Biterse o gün, o Türkiye'yi mezara koyup, yeni bir Türkiye kurun.

Grip olmaktan korkanlar, kanser olurlarTerörden korunun, ama korkmayın.Korktuğunuz, ağlamaya başladığınız, hayatınızın akışını değiştirdiğiniz, programlarınızı iptal ettiğiniz, kısaca yolunuzu değiştirdiğiniz gün, terörist sizden daha hızlı hareket edip yolunuzu kesecektir.

TERÖR ÖNLENEBİLİR Mİ?

Hastalık tedavi edilebilir ama ölüm önlenemez. Ölüm yok edilebilseydi, zenginlerin hiçbiri ölmezdi. İngiltere MI5 ve MI6'ne, Almanya BND ve BfV'sine,İspanya CNI'sine, İtalya AISE ve CII'sına, Fransa DGSI ve DCRI'sına, Rusya SVR ve FSB'sine (KGB'sine), ABD NSI, FBI ve CIA'ine rağmen terörü kendi ülkesinden uzak tutabiliyor mu? Tutamıyor. Neden çünkü hepsinin iddiası var. Dünyada hiçbir terör örgütü kalmasa Siyonistlerin “Sayanim Terör Örgütü” var olmaya devam eder.

SİZ AKILLISINIZ DA DÜŞMANINIZ APTAL MI?

Siz akıllısınız da, terörü planlayan düşmanlarınız aptal mı? Sizin düşündüğünüzü, istihbarat alabileceğinizi düşünemez mi? Size kasıtlı olarak yanlış istihbarat gönderip hedef şaşırtamaz mı?

Şeytanı atlatabilirsiniz,  ama şeytana pabucunu ters giydiren iki ayaklı modern şeytanları zor. Sizin aklınız düz çalışırken, onların ki başka çalışır. Eğer bir de terörden beslenen iç odaklarınız ve onların sırıtmasından, oy devşirmesinden, saz çalmasından mutlu olan, yol gösteren karanlık ağabeyleri de varsa, terör er ya da geç gelir sizi bulur.

Türkiye başını öne düşürme, yoluna devam et. 1 Kasım'da İstiklalini koru!

DÜNYAYI TERÖRLE YÖNETİYORLAR (MANŞET)

İsim
Mail

Etiketler : , , , , ,

Bu Yazıyı Yazdır Bu Yazıyı Yazdır

Yorumlar Kapatıldı.



2007-2012 Bilgi Agi / Turkiye nin Interaktif Kose Yazari Gazetesi

Designed By Online Groups
ÇÖZÜM ORTAKLARIMIZ

bizajans, kent akademisi, sunubank