content

yazarportal-com-bilgiagi-net-tasviriefkar-com

04 Oca

Suçlu Kim?

İzmir’de 8 yıldır köşe yazarlığı yapıyorum ve ayrıca Sosyal Paylaşım Sitelerinde, Ege’de en çok takip edilen ve en güncel en çok haber giren hiçbir kurum ve kuruluşa bağlı olmayan ve gücünü tamamen sivil, bağımsız ve tarafsız haber  sitesi olan Cumhuriyet Ege’de Yönetim Kurulu Başkanı ve bu başarılı haber sitenin tek editörü benim.

Şimdiye kadar yıllardır İzmir’de parti ayırımı yapmadan tüm partilerin haberlerini paylaştığım halde şu ana kadar özellikle İzmir’de en çok belediyesi olan CHP’li belediyelerinden elime beş kuruş bir para yani reklam geliri geçmedi. Sürekli eleştiri aldıkları diğer İzmirli haber sitelerine boy boy reklam veren CHP’li belediye başkanlarını Cumhuriyet Ege’ye sahip çıkmadıkları için şiddetle kınıyorum.2015 genel seçimlerine az bir zaman kala illaki bunları topa tutmak mı gerek?

Allahtan korkun ben Cumhuriyet’i tarafsız haber paylaşarak temsil ediyorum. Düşünsenize hiçbir gelir gelmeden Kira, elektrik, internet, su, telefon, yer vergisi, muhasebe ücreti, günlük ihtiyaç gideri ödeyerek ayda 2.500 TL’yi cebimden ödeyerek  Cumhuriyet Ege’yi ayakta tutabilmek için var gücümle mücadele ediyorum. Cumhuriyetçi, aydın geçinen İzmirli CHP’li belediye başkanları yoksa Cumhuriyet Ege düşmanı mı?

İzmir’in CHP’li belediye başkanları ayırım yapmaya devam ederlerse 2015 genel seçimlerinde  bu kafalarıyla İzmir’de çok milletvekili kaybederler .Önümüzdeki günlerde egedeki tüm belediye başkanlarını tek tek makamlarında ziyaret edeceğimi buradan duyuruyorum.

 

NOT 1: Yardıma muhtaç insanlarımız çok var lütfen onları kendimiz bizzat gidip araştırıp eğer gerçekten yardıma muhtaç durumda ise Allah rızası için yardım edelim. Onlara yapacağınız bu sevabınız sizi mutlu tutacaktır.

NOT 2: Bu Soğukta sokakta yaşayan sokak hayvanlarının kapınızın pencerenizin önüne koyacağınız kedi, köpek ve kuşların bir parça yemeğe ve suya çok ihtiyacı var. Onlara yapacağınız bu sevabınız sizi mutlu tutacaktır.

 

 

Etiketler : , ,

Bu Yazıyı Yazdır Bu Yazıyı Yazdır

Yorumlar Kapatıldı.



2007-2012 Bilgi Agi / Turkiye nin Interaktif Kose Yazari Gazetesi

Designed By Online Groups
ÇÖZÜM ORTAKLARIMIZ

bizajans, kent akademisi, sunubank