content

yazarportal-com-bilgiagi-net-tasviriefkar-com

21 May

Sayın Başbakanım Yozgatlı Sizlerden Müjdeli Haberler Bekliyor

Yozgatlı size değer verip yanınızda yer alıyor. Yozgat’tan aldığınız oy oranı da yüzde 65 lerde  seyrediyor.  Sözün özü şu Yozgat ve Yozgatlıi her zaman sizleri bağrına basıyor , oy veriyor,  destek oluyor.. Partinizin kurucuları arasında Yozgatlı hemşerilerimiz de var.

Bir atasözümüz der ki.” Yiğidi öldür hakkını inkar etme!” Biz de sizlerin  hakkınızı inkar edemeyiz. Yozgat’a da, Türkiye’ye de hizmetleriniz dokundu.
Partinizin  takdir  gördüğü  doğrudur ki: Türk halkı size ortalama yüzde 45  oranında oy veriyor destek oluyor. Size Yozgatlının destek oranı Türkiye ortalamasının çok çok üzerindedir. Yani Yozgatlı partinize olan vefa borcunu fazlasıyla ödüyor. Ancak bir başka gerçek daha var. Bu vefanın karşılığını istenilen seviyede alamıyor..
Yozgat’a devlet yatırımı yetersiz, iş alanları yok devletin dikili ağacı kalmadı, olanlar da kapandı. Gençlerimiz işsiz, Yozgatlı fakir ve yoksul.
Türkiye ortalamasını aldığınız da görülecektir ki; Yozgat gelişme ve milli gelir dağılımı itibariyle  çok geriler de seyrediyor. Çevresindeki iller Yozgat’ı geçmiş hatta birçok doğu illerimiz Yozgat’ı geride bırakmış durumdadır.
Bu denli vefanın yaşandığı Yozgat’ta devlet yatırımlarını göremiyorsanız bunda bir vefasızlık var demektir. Sayın Başbakanım biliyoruz ki, Yozgatlı sizi seviyor. Alanları ve sandıkları doldurarak bu sevgisini defalarca ispat ediyor.
Deriz ki: Yozgat’ kara talihinden kurtulsun. Yozgatlı kendisine sahip çıkıldığını görsün. Sevgisine karşılık bulsun. Yozgat’a öyle bir kalıcı eser bırakınız ki;  biz değil yedi sülalemiz size dua etsin. Gençlerinizin çalışacağı iş alanları olsun. Kalıcı bir devlet yatırımı kurulsun ve Yozgat’ın makûs talihi değişsin. Ölü şehir konumundan kurtulsun..
600 bini aşkın olan Yozgat nüfusu 300  binlere düşmüştür. Yozgat sürekli göç veriyor. Yozgat’ın üç- beş katı nüfus Yozgat dışında yaşamaktadır. Bunun nedeni bellidir, sağlık eğitim ve işsizliktir. Yozgat’ta karnı doyan hemşerimiz kendi memleketini niye terk etsin? Bu kadar büyük göç veren başka bir il gösteremezsiniz.
Yozgatlı Yozgat’tan kaçıyor. Bunun iyi tahlil edilmesi gerekir.
Sayın Başbakanım sözün özü deriz ki: Sizi seven ve size sahip çıkan Yozgatlıya siz de sahip çıkın ve yedi sülalemizin dua edeceği devlet yatırımını akıtın. Hem sevginizi gösterin hem de Yozgatlıyla alay eden zevatlara bir ders verin. Bu ders devlet desteğinden ve devlet yatırımından ibaret olsun. Yozgatlı yine boş sözlerle kandırılırsa, oyalanırsa ve geçiştirilirse bu bizlere vefasızlık olur.
Sonuç olarak deriz ki: Yozgat size ve partinize  vefa örneği gösterdi.
Ak Partililer olarak sizler de  Yozgat’ı sevdiniz ki her vesile moral bulmak için Yozgat’a geliyorsunuz. Bu sevginin karşılığını almak istiyoruz. Devletinin ve milletinin yanında dik duran, hainliği ve ihaneti elinin tersiyle iten vefa ve dostlukta, devlete bağlılık ve sadakatte örnek olan Yozgat ve Yozgatlı sizden ömür boyu unutamayacağı bir destek ve devlet yatırımı bekliyor.
20 Mayıs Çarşamba – bugün konuk olacağınız Cumhuriyet Meydanından tüm Yozgatlının huzurunda sizin vereceğiniz müjdeli  haberler  bizim bayramımız olacaktır.
Bugün değilse bile en yakın tarihte Yozgat’a haber olarak ulaştıracağınız müjdeli haberler  bizi sevdiğinizi ve değer verdiğinizi ispatlayacaktır. Tüm Yozgatlıyla birlikte bu müjdeli haberi biz  de bekliyoruz. Yozgat’a hoş geldiniz diyorum. İnşallah hem gelişiniz hem de umut dolu vaatleriniz bizim  için hayırlı olur.

Etiketler : , , , ,

Bu Yazıyı Yazdır Bu Yazıyı Yazdır

Yorumlar Kapatıldı.



2007-2012 Bilgi Agi / Turkiye nin Interaktif Kose Yazari Gazetesi

Designed By Online Groups
ÇÖZÜM ORTAKLARIMIZ

bizajans, kent akademisi, sunubank