content

yazarportal-com-bilgiagi-net-tasviriefkar-com

02 Kas

Oy Ver Oyunu Boz

Ülkemiz de  seçmen  1 Kasım itibariyle yeniden sandığa gidiyor. Her oyun kıymet arz ettiği önemli bir dönemeçten geçiyoruz.  Maalesef ülkemiz dört bir yandan iç savaş ve karışıklar dönemi yaşıyor. Çevremiz ateş çemberinde, Ortadoğu ateş içinde yanıyor. İç Savaşlar, mezhep kavgaları ve  İslam Dünyasının içinde bulunduğu durum Türkiye’nin önemini  gündeme  getiriyor.  Ülkemiz için 1 Kasım seçimleri  ayrı bir değer taşıyor.

Süper güçlerin Ortadoğu’ya  hakim olma ve petrol  kavgası İslam Dünyasını  derinden sarsıyor. Mezhep kavgaları  çıkarma peşinde olan hain güçler Türkiye’nin de üzerinde  bulunduğu bu coğrafyayı talan etmenin çabası içindeler.Türkiye bu savaşa girsin,  iç çekişmelerle küçülsün ve kardeş kavgasının eşiğine taşınsın amacı güdüyorlar. Uyanık olmak ve güçlü bir politika izlemek zorundayız.

IŞİD de dahil PYD ve PKK bölgede bir Kürt Devleti kurmak ve Türkiye’nin doğu ve güneydoğu Anadolu bölgesini parçalamak,  ülkemizi bölmek istiyor. Güçlü bir Türkiye den rahatsız olanlar gelişmeleri ve büyük projeleri engellemenin  çabasındalar. Kalkınmış, ekonomisi  güçlü,  ayakları üzerine duran ve Ortadoğu’nun hamisi olabilecek bir Türkiye onları rahatsız ediyor.

Türk – Kürt kavgasının devam etmesinden yana olanlar var. O yetmez, bir alevi- Sünni çatışması çıksın Türkiye iç savaş ortamında can çekişir hale gelsin istiyorlar. Oyun için de oyun tezgahlayan hainler var. Uyanık olmak ve çocuklarımız- gençlerimiz adına ülkemizin geleceğine sahip çıkmak zorundayız. İslam Dünyası kaynıyor, haritalar sınırlar değişiyor koca koca devletler can çekişiyor.

Böylesine bir garip dönemde birileri siyasi çıkarlarını ülke menfaatlerinin önüne koymuş durumda. Sinsi planları olan ve bölücü gruplarla ortak çalışan zevatlar var. Milli ve manevi değerleri  savunuyor gözüküp  millet ve ülke düşmanlarıyla birlikte sinsi plan kuranlar ve bu kahraman milleti arkadan hançerleyenler var. Ülkenin değerlerini peşkeş çekenler, ekmek yediği çanağa pisleyenler var. Milletin evlatlarına plan üstüne plan kuranlara karşı dimdik ayakta durmazsak Allah korusun geleceğimiz kararacak demektir.

1 Kasım onun için çok önemli. Parti pırtı değil derdimiz. Ülkenin geleceğidir kaygımız. Şimdi birilerine sormak lazım: Arkadaş bölücülerle işbirliği yapıp ülkeyi kaosun içine çekmek ve bir iç savaş çıkırtğanlığı yapmak  size ne kazandıracak? Bu millete ve ülkeye düşmanlık eden, küfreden ve bölücülere çanak tutan hainlerle dostluğunuz, kol kola oluşunuzun sebebi nedir?

Yine birilerine sormak lazım: Ülkemiz koalisyonlardan ne denli büyük  zarar gördü bilmez misiniz? Buna rağmen ülke menfaatlerini düşünüyor idiniz de 1 Kasım dan önce neden koalisyona evet demediniz? Ülkeyi kaosa, iç çatışmaya mahkum ettiniz? Siyasi kaprislerinizi aşıp birlikteliğe- omuz omuza vermeye ve  ülkeyi savunmaya “ Varız” diyemediniz? Bunun hesabını nasıl vereceksiniz?

1 Kasım da sandığa gidecek seçmen kardeşim sözüm sana: 1 Kasımı önemse,  sandıklara oy vermek için  gururla koş… Oyunu  vicdanının sesini dinleyerek kullan. Hatır gönül işi değil, Türkiye’nin Kurtuluş Mücadelesi ve geçlerimizin geleceği adına kullan diyoruz. Çünkü bu bir milli görevdir.

1  Kasım Seçiminin  ülkemize , milletimize hayırlar getirmesini diliyoruz. Allah bu millete zeval vermesin. Rabbim ufkumuzu , geleceğimizi mübarek kılsın. Düşmanın değil dostun dediğini yapanlardan eylesin inşallah…Siyasi bağnazlığa değil devlete ve millete sahip çıkan aydın- uyanık ve bilinçli insanlarımızı sandıkta görev başına  davet ediyoruz.

Etiketler : , , ,

Bu Yazıyı Yazdır Bu Yazıyı Yazdır

Yorumlar Kapatıldı.



2007-2012 Bilgi Agi / Turkiye nin Interaktif Kose Yazari Gazetesi

Designed By Online Groups
ÇÖZÜM ORTAKLARIMIZ

bizajans, kent akademisi, sunubank