content

yazarportal-com-bilgiagi-net-tasviriefkar-com

03 Eki

Orduspor’dan Kamuoyuna Saygıyla Duyurulur

Öncelikle Metin Altınay’a emekleri için teşekkür ederiz…

ANCAK;

Kendisi Orduspor’a gelirken tanınmıyordu. Ordu’da çalıştığı süreçte tanınırlığını artırmıştır. Erzurum kampındaki hazırlık maçlarında başarılı olmasından sonra ciddi bir tavır değişikliği içerisine girmiş.

“Bana çeşitli teklifler var. Şu kadar veriyorlar, bu kadar veriyorlar gibi.” sportif ahlaka yakışmayan beyanlarda bulunmuştur. Takıma ve yöneticilerine anlamsız tavırlar göstermiş. Bütün bunlara rağmen kulübümüz takımımızın menfaatleri ve başarısı için sessiz kalmayı tercih etmiştir. 12 Bingölspor maçına giderken de bu tavırlar artarak devam etmiş. Bizden yine herhangi bir tepki olmamıştır.

Kamuoyunda Kulüp Başkanımız ve yöneticilerimizle ilgili bir takım iddialar ve suçlamalar gündeme getiriliyor. Bu iddialar ve suçlamalar kesinlikle gerçeği yansıtmamaktadır. 50. Yılda Yeniden Diriliş sloganıyla yola çıkan yönetimimiz üzerine düşen bütün sorumluları azami ölçülerde yerine getirmeye gayret etmektedir. Gecesini gündüzüne katarak can siperhane mücadele etmektedir. Bu kapsamda Metin Altınay ile sezon başında anlaşılmış verilen taahhütler büyük oranda yerine getirilmiştir. (Toplam anlaşma bedeli 90.000 TL’dir. Eylül ayı itibariyle ödenmesi gereken 30.000 TL’nin 29.000 TL’si ödenmiştir. Kalan miktar ise hocanın devam etmesi halinde ay sonu ödenmesi planlanmıştı.)

Netice olarak; “Ben paramı alamadım dediği tarih 22 Eylül ve ayın bitmesine 8 gün var.”

Kulüp olarak bütün hatalarına, yanlışlarına rağmen herhangi bir tepki göstermememize ve her türlü iyi niyeti kendisine göstermemize rağmen TV ekranlarına çıkıp “Ben bırakacağım” demiş olması etik olmamıştır. Sportif ahlakla ve vicdanla da bağdaşmamaktadır.

Çeşitli kaynaklardan edindiğimiz bilgiye göre; 5 civarı takımla görüştüğü ve anlaştığı takımında belli olduğu bildiriliyor.

Metin Altınay’a hakkımızı helal etmiyoruz. Kulübümüz üzerinden, Büyük Orduspor üzerinden ve bu şanlı çocukların üzerinden reklam yaptı!

Ve şimdi gitti!

Komik rakamlara karın tokluğuna çalışıyoruz dedin,(90.000 TL’ye anlaşıp, 29.000 TL almana rağmen)

Futbolcuların ödemeleri yapılmıyor primleri ödenmiyor dedin. Ben parasız pulsuz bu takımda başarılı oldum dedin. Sesimizi çıkartmadık. Ancak; bizleri Büyük Orduspor taraftarı önünde “başarılı bir hocaya sahip çıkamayan, onu tutamayan” bir yönetim durumuna düşürdün.Ama bu kulup bu sezonda futbolcu teknik heyet ve piyasaya sözünü tutarak ilerliyor.)

Bu, Etik değil! Ahlaki değil! Adaletli değil!

Başkan ve Yöneticiler olarak aramızda hiçbir problem olmamasına rağmen bir helallik dahi almadan gittin. Yakışık almadı Metin Hoca…

Asıl olan Orduspor’dur. Camiamızdır, Şanlı çocuklarımızdır. Kişiler gelip geçer. Şanlı Orduspor’umuz ve yiğit evlatlarımızla azimle, kararlılıkla yolumuza devam edeceğiz.

Bu şehrin yüzünü güldüreceğiz. Allah'ın izniyle bütün Orduluların desteğiyle 50. Yılımızda Yeniden Dirileceğiz.

*

Kıymetli Okurlarım, Orduspor’dan gelen 2. Açıklama da aşağıdadır:

50.YILDA YENİDEN DİRİLİŞ sloganıyla 4 temmuz 2016’dan bugüne, başta kulüp başkanımız Yaşar Pamuk ve yönetimi maddi manevi her türlü mücadeleyi çok büyük şahsi fedakarlıklarla ortaya koymuştur.

Ancak;

Metin Altınay ve yardımcılarının, şanlı kulübümüzü ve yiğit çocuklarımızı satarak, ihanet ederek gitmelerine rağmen, gerek yazılı görsel gerekse sosyal medyada, başkanımız ve yönetimimizle ilgili değerlendirmeleri ve haksız ithamları siz değerli kamuoyunun takdirine sunuyoruz..

Bizler için asıl olan şanlı kulübümüz ve yiğit çocuklarımızdır.

Bütün karanlık oyunlara ve kapatma senaryolarına rağmen şanlı Ordusporumuz ayakta kalacak bu ve ALLAH’ın izniyle yiğit çocuklar yoluna devam edecektir.

Ama artık hiç birşey eskisi gibi olmayacak. Eleştiri, öneri baş üstüne diyecek ama asla hakareti, olumsuz değerlendirmeleri kabul etmeyeceğiz. Her şeyimiz şeffaftır. Tesislerimizin kapısı sonuna kadar bütün Ordululara açıktır. Bundan böyle kim olursa olsun herkes Ordusporumuza kulübümüze yiğit çocuklarımıza başkanımız ve yönetimimize vereceği zararı ve olumsuz değerlendirmelerin misliyle ve en sert şekilde karşılığını göreceğini kamuoyuna saygıyla duyuruyoruz..

Bu vesileyle diriliş yılımızın önemli dönüm noktası maçında herkesi yiğit çocuklarımıza destek olmaya stadyuma bekliyoruz..

Kıymetli okurlarım konu ile ilgili Orduspor kulübü resmi internet sayfasındaki ekinde belgelerde olan son açıklama da aşağıdadır:

Kulübümüzü günlerdir oyalayarak hiç bir sebep olmamasına rağmen Ordu'ya geldiği gün ayrılma kararı içerisine giren Metin Altınay ve yardımcıları ertesi gün başka bir takımla anlaşmaya varmışlardır. Bu sportif ahlakla ve vicdanla bağdaşmayan hareketi siz kamuoyunun yüce takdirine havale ediyoruz.

Bu Yazıyı Yazdır Bu Yazıyı Yazdır

Yorumlar Kapatıldı.



2007-2012 Bilgi Agi / Turkiye nin Interaktif Kose Yazari Gazetesi

Designed By Online Groups
ÇÖZÜM ORTAKLARIMIZ

bizajans, kent akademisi, sunubank