content

yazarportal-com-bilgiagi-net-tasviriefkar-com

14 Haz

Orduspor Yaşatmayı Seçti

Orduspor olağanüstü kongresi yapıldı, yönetim ciddi anlamda yenilendi. Hayırlı olmasını diliyorum.

Orduspor Ordunun ulusal ve uluslararası 50 yıllık tek markası. Kapatamayız, kapatmayı konuşamayız, konuşmayı ağzımıza yakıştıramayız, bu markaya gönül vermiş onbinlerce taraftarımıza izah edemeyiz, bu markaya emek vermiş ter ekibinin hakkını ödeyemeyiz. Nereden baksanız KAPATMA ÇOK SAÇMA YAŞATMA HARİKA

Gelişmiş ülkelere gittiğimizde hikayelerini pazarladıklarını görüyorsunuz, yüzlerce yıllık; bina, kaldırım, sanat eseri, başarı hikayesi vb.

Bunu birazda şöyle ifade etmek mümkün: batılılar tamamen hikayesi olan işlere kanalize olmuş durumdalar, gerisini angarya görüyorlar, “bakın ne güzel gökdelenler yaptık” diye bir anlatıma girmiyorlar.

Dünya bu durumdayken kapatmayı değil yaşatmayı seçmek gerekiyordu, öylede yapıldı. Emeği geçenlere ve katkı verenlere teşekkür ediyorum. Yaşatmak zordur; emek ister, fedakarlık ister, uzunca bir yolculuk ister, istikrar ister. Yok etmek kolaydır; aday çıkmaz, kayyuma kalır, zaten şehrin üst yönetimi takımdan ümidini kesmişler, kongreye gelme nezaketini bile gösterememişler, kapatırsınız olur biter.

Kongreye gelmeyen kamu üst yönetimi ve şehrin önde gelenleri kapatmacılar hanesine yazıldı, tarihin unutulmayacak hafızasına kaydedildi, zamanı gelince gereği yapılmak üzere gereken not düşüldü.

Hazreti Allah yanlış yapmaktan hepimizi korusun, yanlış; yapan için en büyük ceza sabreden için mükafattır, ilahi adalet gereği kimseye de sermaye olmamıştır, olmayacaktırda. Şunu da hemen söylemeliyim ki hiçbir yanlış tek taraflı değildir. Şimdi; Orduspor yönetimininde taraftarımızında şehrimizin yöneticilerininde; söylentileri, atışmaları, afaki konuşmaları bırakıp sadece sportif başarıya yani işimize odaklanma zamanı.

Bu durum Ordusporun sorunlarının çözüldüğü anlamına gelmiyor; kalıcı, yapıcı, kucaklayıcı, sevgi ve ter temelli bir mücadele yeniden başlıyor.

Kongre ile ilgili kısa tespitlerim

  • Yeni başkan Yaşar PAMUK geçmiş bir yılın detaylarını anlattı, kulübün resmi internet sayfasında 8 Şubat tarihli olarak, tüm gelir ve harcama kalemlerinin tek tek yazılararak kamuoyu ile paylaşıldığını, bu zaman zarfında kulübe katkı veren kişilerin isim ve katkı rakamlarının tek tek işlendiğini, bu konuda herkesle yüzleşmeye açık ve hazır olduklarını dile getirdi. Son ana kadar aday çıkması halinde yanında ve yardımcısı olacağını yükses sesle ve deflarca vurguladı.
  • Eski ASKF başkanı Zafer ÖZTÜRK ve ekip arkadaşları, kimse çıkmazsa biz varız duruşuyla oradaydı, verdikleri mesaj önemliydi, kendilerini kutluyorum.
  • Taraftar grupları oradaydı, hatta çıkıp konuşma yapan temsilcileri de oldu, samimiyet dolu konuşmalar alkış aldı, kongreye renk kattılar.
  • Katılım bana göre gayet iyiydi ve nitelikliydi.
  • Konuşmalar yapıcı ve takımı sahipleniciydi.
  • Tüm hazırun yaşatmaya inanıyordu.
  • Hazırunun önemli bir kısmı eski başkana tepkiliydi. (eski başkan ve yönetiminin borçlarla ilgili kamuoyuna rakam rakam ve belgeleriyle birlikte ciddi bir açıklama yapmalarına ihtiyaç var diye düşünüyorum)
  • Orduspor kulübüne; sporcu, teknik adam vb. görevlerle emek vermiş bir çok kimse beklentisiz ve katkı vermek amacıyla oradaydı.
  • Konuşmalarda bizzat başkan tarafından, Orduspora başkanlık yapmış, emek vermiş insanlara teşekkür edildi.

Aynı zamanda içerisinde bulunduğum yeni yönetim kuruluna başarılar diliyor, güvenerek desteklerini esirgemeyen hazıruna teşekkür ediyorum.

Bu Yazıyı Yazdır Bu Yazıyı Yazdır

Yorumlar Kapatıldı.



2007-2012 Bilgi Agi / Turkiye nin Interaktif Kose Yazari Gazetesi

Designed By Online Groups
ÇÖZÜM ORTAKLARIMIZ

bizajans, kent akademisi, sunubank