content

yazarportal-com-bilgiagi-net-tasviriefkar-com

12 Eyl

Öğretmenler İzinli Sayılacak!

Mesleki eğitimleri yarın sona erecek olan öğretmenler, göreve başlayacakları 28 Eylül tarihine kadar izinli sayılacak

Mesleki eğitimleri yarın bitecek öğretmenlerin Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı'nın talimatıyla 23 Eylül öğleden sonraya kadar idari izinli sayılacakları, 28 Eylül'de de göreve başlayacakları bildirildi.
MEB İnsan Kaynakları Genel Müdürü Hamza Aydoğdu, yaptığı açıklamada, öğretmenlerin mesleki çalışmalarının yarın tamamlanacağını anımsattı.
Okulların açılma tarihinin 28 Eylül'e ertelendiğini dile getiren Aydoğdu, şunları söyledi:
"Milli Eğitim Bakanımız Nabi Avcı'nın talimatıyla, mesleki eğitimleri yarın sona erecek öğretmenler, 23 Eylül öğleden sonraya kadar idari izinli sayılacak. Böylece öğretmenlerimiz, Kurban Bayramı'nın ardından okulların açıldığı tarih olan 28 Eylül'de görevleri başında olacaktır. MEB, öğretmen ve yöneticilerin olumlu istek ve taleplerine hemen cevap verdiğinden dolayı öğretmen ve yöneticiler arasında geçmişe nazaran çok ciddi bir memnuniyet gözlemlemekteyiz."
Hazırlık ödeneği ödemeleri başladı
Okulların açılış tarihinin 28 Eylül'e ertelenmesiyle oluşacak boşluk, iş takviminde eğitim öğretim yılının sonuna eklenmiş ve ders kesim tarihi 17 Haziran 2016 olarak değiştirilmişti.
Öte yandan, öğretmenlerin toplu sözleşmeyle bu yıl için 950 lira olarak belirlenen öğretim yılına hazırlık ödeneği de bugünden itibaren ödenmeye başlandı.

Etiketler : , ,

Bu Yazıyı Yazdır Bu Yazıyı Yazdır

Yorumlar Kapatıldı.



2007-2012 Bilgi Agi / Turkiye nin Interaktif Kose Yazari Gazetesi

Designed By Online Groups
ÇÖZÜM ORTAKLARIMIZ

bizajans, kent akademisi, sunubank