content

yazarportal-com-bilgiagi-net-tasviriefkar-com

05 Kas

Nam-ı Diğer Toprak Ana Büyük Tehlike Atlatmış!

Her şer hayırlara yol açarmış ya… Avcılar Belediye Başkanı Toprak Ana, Hanay Handan Toprak Ben-li’nin 1 milyon euroluk villada oturduğunu da so-nunda kurşun olayı ile teyit etmiş olduk. 2.5 yılda yükselen yaşam standardı… Helal olsun…
Oğluna, kocasına lüks audi arabadan sonra lüks villa… Ne de olsa belediye başkanı…

Avcılar Belediye Başkanı Dr. Hanay Handan Toprak Benli’ye öncelikle geçmiş olsun.
Emniyet yetkililerinin belirttiğine göre yorgun bir mermi makam arabasının ön camından girmiş…
İyi ki içinde kimse yokmuş! Yapılan açıklamada; “Belediye Başkanı Benli site yönetimi ile görüşmek üzere park edilen araçtan indikten sonra, kim tarafından ateşlendiği belli olmayan, bir silahtan çıkan kurşun makam otomobilinin ön camından şoför mahaline düşmüş!” denilmiş.
Ancak bunun silahlı bir saldırı olmadığını da belirtmek gerekiyor. Gerekçelerimi de sitenin planını yayınlayarak anlatacağım. Ayrıca silahın ne olduğunu da emniyet yetkilileri biliyordur.
****
Yıllar önce, Küçükçekmece Belediyesi’nin önün-de bulunan cafede oturan bir vatandaşın nereden geldiği belli olmayan bir mermi isabet etmişti. Ve vatandaş yaralanmıştı. Daha sonra merminin olay yerine yakın, polis eğitim merkezinden geldiği iddiaları gündeme gelmişti.
****
Eskiden Esenyurt’un Ardıçlı Mahallesi’ne bağlı Ardıçlı Göl Evleri, geçen yıl yapılan bir değişiklikle Avcılar İlçe sınırlarına dahil edilmişti. Nam-ı diğer Toprak Ana, Avcılar Belediye Başkanı Haney Handan Toprak Benli’nin Ardıçlı Göl Evleri’nden 1 milyon euroya villa aldığı iddialarını gündeme getirmiştim.
Göl Evleri’nde bulunan villaların en küçüğü bir milyon, en büyüğü 3 milyon lira arasında satılıyor.
Göl Evleri’nden villa aldığını gündeme getirdikten sonra, yapılan bir gurup toplantısında yazdığım iddianın doğru olup olmadığı kendine sorul- duğunda; Toprak Benli, bir belediye başkanı olarak misafirlerini daha iyi yerde karşılamak zorunda olduğunu belirterek, kendini savunmuştu.
Aracına kurşun isabet etmesi, gündeme getirdiğim iddianın gerçek olduğunu ortaya çıkarması açısından önemli… Ne de olsa kimilerine göre şer olan, kimileri için hayırlara da neden oluyor.

Sitenin planı yukarıda…
Sitenin bir girişi var.
Aynı zamanda güvenliğin bilgisi olmadan site içersine girmek mümkün değil.
Her villanın otoparkı var…
Ayrıca villalar arasında sokaklar otopark olarak kullanılıyor.
Aynı zamanda villa aralarında bulunan yolların ceplerinde oto park var.
handan toprak evi ve arabasıSitenin içersine park etmiş bir araca ateş edebilmek için, uzaktan dürbünlü silah kullanmak gerekir. Tabi ki, yüksek bir yerden…
Bu ise hemen yukarıda bulunan benzinlik ya da yanında bulunan yeni inşaa edilen yüksek katlı binaların üst katlarından ateş etmek gerekir. Ki, böyle birşey yapıldığında boş arabaya kurşun atmak akıl karı değil.
Toprak Benli’ye böylesine organizae bir
saldırı yapılabilmesi için, çok büyük çatışma ve gelişmeler olması gerekiyor. Ki, bugüne kadar işten çıkarılan işçiler ve Yeşilkentliler’in yürüyüşü dışında yaşanan önemli bir gelişme yok.

 

****
Sonuç olarak, Hanay Handan Toprak Benli’nin aracına gelen kurşun rastlantı da olsa, (ki, başka birşey varsa acaip bir organizasyon ile karşı karşıya olduğunu söyleyebiliriz) önemlidir.
Emniyet yetkililerine düşen kurşunun adresini tespit etmektir. Soru işaretlerinin dağılması için buna ihtiyaç vardır.
Ayrıca Aydın’da CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan’a yapılan saldırı, ardından Avcılar Belediye Başkanı Dr. Hanay Handan Toprak Benli’nin makam aracının camından giren kurşun ve Maltepe Belediyesi hizmet binasına yapılan silahlı saldırı…
handan toprak silahlı saldırıBunlar tabi ki önemsenmesi gereken olaylar… Her olaydan da büyük komplolar çıkarmakta galiba siyasetin labirentli sokaklarının işi…

Son söz: Ne olursa olsun, Avcılar’ın nam-ı diğer Toprak Anası’nın lüks makam aracına ayda 17 bin lira kira verdiği 1 milyonluk arabasının camından kurşun girmesi önemlidir.
Emniyet yetkililerin yaptığı açıklamada ortada. En kısa zamanda serseri kurşunun adresi bulunur da komplo teorileri üretilmesinin önüne geçilir. İyi ki arabanın içerisinde kimse yokmuş… 
Herkese büyük geçmiş olsun..

NOT: EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ’NÜN AÇIKLAMASI
“02.11.2016 tarihinde saat 19.30 sıralarında Avcılar Belediye Başkanı Handan Toprak Benli’nin makam şoförünün aracı site içerisine park ettiği, araç park halindeyken aracın içerisinde kimsenin bulunmadığı esnada aracın ön camından (1) adet 9 mm çapında mermi çekirdeğinin girerek paspas üzerine düştüğü, yakın çevrede silah sesi duyan olmadığı, araca isabet eden mermi çekirdeğinin giriş yeri, hızı ve bulunduğu yer birlikte değerlendirildiğinde çok uzak mesafeden havaya doğru yapılan atış neticesinde ‘yorgun mermi’ tabir edilen mermi çekirdeği olabileceği değerlendirilmektedir.”

Etiketler :

Bu Yazıyı Yazdır Bu Yazıyı Yazdır

Yorumlar Kapatıldı.



2007-2012 Bilgi Agi / Turkiye nin Interaktif Kose Yazari Gazetesi

Designed By Online Groups
ÇÖZÜM ORTAKLARIMIZ

bizajans, kent akademisi, sunubank