content

yazarportal-com-bilgiagi-net-tasviriefkar-com

21 Oca

Medyadan: Ücretsiz Dağıtılan Dinin Direği, Mü’minin Miracı Namaz Kitabı

Bursa Yeni Marmara Gazetesi yazarlarından, Eğitimci, Şair, Radyo/TV. Programcısı İlhan Yardımcı’nın ücretsiz dağıtılan on beşinci kitabı çıktı.
Dinin Direği, Müminin Mirâcı Namaz isimli kitap, Nikâh, Düğün, Sünnet, Mevlid, Şölen, geceler, kandil ve bayramlarda hediye olarak dağıtılıyor.
“Sadece midelere değil, gönüllere de hizmet etmek gereklidir.” İbaresinin iç kapakta yer aldığı kitabın, hizmet yarışına katılan sponsorlar bulunduğu taktirde, yüz bin adet basılması düşünülüyor.
“İbâdetler ruhu, gıdalar mideleri, kitaplar beyinleri doyurur.

Okumayan beyinler açtır.” Diyen yardımcı, şimdiye kadar: 1-Huzur, Saadet, Selâmet Reçeteleri 2-Not Defteri 3-Bursa’nın Kalbi Ulucami 4-İzahlı Osmanlı Şeceresi 5-Kutup Yıldızlarından Nasihat ve Vasiyetler 6-“Sağlık Hazinesi” Halk İlaçları 7-Hac Yolu Aşk Dolu ve Hac’da Okunacak Dualar 8-“Çanakkale Destanı” İyi Bilinmelidir 9-”Sonsuz Nur” Hz.Muhammed ve 41 “Kudsi Hadis” 10-İstiklal Marşı’nın Açıklaması 11-Kerâmetler Sultanı Emirsultan 12-Bursa’yı Geziyoruz 13-Mürsel Paşa 14-Veda Hutbesi, Mehmedim, Ne Fayda, Rubailer, Dua ve Önemi, Dadaş Kimdir, Gez Anayurdu/Gör Bayburdu, Muhammedin, Türkiyem, Bursa Güzellemesi, Sevgili Düşmanım Sigara posterlerini basarak dağıttığını, rakamın yüz binleri aştığını söyledi.
160 sayfalık NAMAZ kitabı içerisinde yer alan şiirler, namazlarda okunacak ayetler,resimlerle namaz kılınışı, namaz ve önemini dile getiriyor.
Sağlam kaynaklardan alınan bilgiler, ehliyetli kimselerin tashihi ile basıldığını beyan eden Yardımcı, adresinden istenilen miktar kitabın alınabileceğini söylüyor.
Kitapta enteresan resimler de yer alıyor. İRTİBAT TEL: 0535 477 73 90

NAMAZ/NİYAZ, İLLE NAMAZ!
Namaz kıl, belâlardan kurtulursun,
Allah’ı, her dem ararsan bulursun.
Mîzân’da, ilk hesap namaz olacak,
Adalet, elbet yerini bulacak.
Zengin ol, yüzersen varlık içinde,

Etiketler : ,

Bu Yazıyı Yazdır Bu Yazıyı Yazdır

Yorumlar Kapatıldı.



2007-2012 Bilgi Agi / Turkiye nin Interaktif Kose Yazari Gazetesi

Designed By Online Groups
ÇÖZÜM ORTAKLARIMIZ

bizajans, kent akademisi, sunubank