content

yazarportal-com-bilgiagi-net-tasviriefkar-com

05 Mar

Kısa_kısa

Cemaatçilerden hiçkimse -şimdiye kadar gördüğüm hiçkimse – köpek ve benzeri hayvan sevmiyor. Kaçıyorlar hatta. Onlar da allahın kuludur. Allahım kulunu sevmeyen allahtan habersizdir. Bu kadar çok katil, hırsız çıkmasına şaşırmamalı. Kulu bilmez kendini mi bilsin.

AB ve benzeri bir projeden-proje yapmaktan konu açsam veya kendiliğinden konu açılsa “bizi de götür” diye bir dilek dalgalanması yaşanıyor. AB ve benzeri projeler gereksiz insanları boş yere yurtdışında gezdiren bir şey gibi algılanıyor, nedense.

Yeni belediye yönetimi geldiğinden beridir bir yıkımdır başladı Altınkum'da -yıllardır kaçak çalışan işyerleri- fakat şehir içinde kaldırım işgalleri hala sürüyor. Hatta işi abartıp, kendi işyerlerini tadilat ayağına 30-40 santimetre genişletenler gözleniyor. Genlere işleyen bir şey. Ahlaksızlık=radyasyon. Parti marti tanımıyor.

Kırık anten geçenlerde gene aradı. Açmadım tabii. Bakın! İddiaya girelim isterseniz, kendisinden özür dilememi açık veya yarı açık ima edecek. Değişik bir insan türü türedi: eşşekliği edip sonra kendinden özür dilenmesini bekleyen.

Projelere geri dönelim. GEKA'nın hibe programlarını tanıtım amacıyla bir sunum oldu geçenlerde. Gittim. Aklıma birşeyler geldi. İşin esnaf yönü de vardı, öğrencilere iş edindirme de vardı aklıma gelip giden taslak düşüncede. Sonra biraz daha düşündüm. Buranın esnafını sevmiyordum... Öğrencilerin %96'sının da üniversite hayalleri vardı. Proje işe yaramazdı. Gereksiz insanları yurtdışında gezdirmekten başka. Vazgeçtim.

Bir kadının ucuz olup olmadığını ölçmek için onu övmeniz lazım. Bir daha yüzünüze bakmıyorsa...sevinseniz daha iyi. Yok! Kimseye kafayı taktığım filan yok. İşim gücüm denemek. Yazarım ya hani.

Hırçın kadınlar yumuşak severler. Yumuşak huylu kadınlar sert severler. Tecrübe, gözlem civataları ile sabitlenmiştir.

Köpeklerden en çok Kangalları seviyorum. Bir daha dünyaya gelebilsem... bir Kangal olarak gelmeyi isterim. Lütfen ısrar etmeyin. Kangal.

Kısa_kısa

Etiketler : ,

Bu Yazıyı Yazdır Bu Yazıyı Yazdır

Yorumlar Kapatıldı.



2007-2012 Bilgi Agi / Turkiye nin Interaktif Kose Yazari Gazetesi

Designed By Online Groups
ÇÖZÜM ORTAKLARIMIZ

bizajans, kent akademisi, sunubank