content

yazarportal-com-bilgiagi-net-tasviriefkar-com

21 Tem

Kısa kısa – Az Ölsem Üzülür Müsün?

Gündem her zamanki gibi çok dolu; içerik olarak baktığımızda ise çok boş. Oldukça çok yorumlar yapıyorum fakat bunları dile getirmiyorum.

30 kişinin ölmesi ile sonuçlanan Suruç'taki olayla ilgili herkes yine olabildiğince tepkiler gösterdi. Bir şey farkettim: Ayını zaman dilimi içerisinde (belki şimdi ikidir) bir de PKK'nın şehit ettiği asker haberleri geldi. Herkes Kobani'ye destek için toplanan insanların öldürülmesine son derece çok üzülürken o üzülenler o askerler için hiçbir şey demediler.

Aslında ben çoktan farkettim de.. “insan” ı kaybettiğimizi... seçmeli-kurulmuş bir tutum içerisinde seçilmiş insanlara üzülürken insanlar.. işte o an o asker yüceldi gözümde. 30 kişiye üzülmediğimden değil...

Bu olay, ve benzeri olaylar, emperyalizmin, sosyalizm ideolojisini nasıl da iyi kullandığının resmidir. PKK'nın şimdiye kadar uyuşturucudan kazandığı paralar herkesi sosyalist yapabilir. Hatta her şey yapabilir.

Daha da kısacası; bu türetilmiş-üretilmiş mafya, katiller ordusu arasında oyuncak gibi kullanılan, patlatılan, havaya uçurulan... sarf malzemesi insanlar...

***

Kişisel web siteme saldırılar arttı. Türkiye'den de saldırıların olması yazdığım birkaç yazı sebebiyle olduğunu gösteriyor gibi. Çok da ahım şahım şeyler yazmıyorum..fakat yine de demin dediğim sebep yüzünden olabilir saldırılar.

Ayrıca şunu da söyleyeyim: saldırılar çok acemice. Web sitem wordpress ile yapılmadı. Her satırını ben yazdım. Boş zamanlarımı değerlendiriyorum böylece.

***

Yarıl kendine okyanus!

Dibine çek tüm suları!

Balığı, yosunu,insanı,

çek içine okyanus.

Mağmadan kaynat,

topla tüm ayak seslerini,

tarihi,bilimi

kendini bil okyanus

Sonra,

sonra gel ki

7 katı süpürüp

adını hatırlasın yerin.

Etiketler :

Bu Yazıyı Yazdır Bu Yazıyı Yazdır

Yorumlar Kapatıldı.



2007-2012 Bilgi Agi / Turkiye nin Interaktif Kose Yazari Gazetesi

Designed By Online Groups
ÇÖZÜM ORTAKLARIMIZ

bizajans, kent akademisi, sunubank