content

yazarportal-com-bilgiagi-net-tasviriefkar-com

08 Mar

Kılıçdaroğlu CHP’yi ne Hale Getirdi…

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu CHP’nin başına geldiğinden beri, Türkiye'de huzur yok hangi taşı kaldırsan altında o çıkıyor. SSK’yı bile yönetemeyen zavallı adam şimdi tutturmuş CHP'nin % 35 oy ile iktidar olabileceğini söylüyor.

CHP’nin %35 oy alması için ne yapıyorsunuz ki? Bir kere vatanın 11 ilinde aday adayın yok. Zaten Doğu Anadolu Bölgesi, Güneydoğu Anadolu, İç Anadolu Bölgesi ve Karadenizden oy alamıyorsun. Kalkmışın CHP'nin % 35 oy alacağını söylüyorsun. Artık rüyadan uyanda kısa yoldan gençlere bırak bu işi.

Daha SSK’yı yönetemedin 77 milyon 695 kişiyi nasıl yöneteceksin? Allah korusun senin gibi düzenbaz  biri Türkiyenin başına gelirse Türkiyenin vay haline.

Senin işin gücün iktidar partisiyle uğraşmak adam akıllı projen yok halk sana oy atarmı be adam? İnşallah Allahın izni ve inayetiyle bu seçimde barajın altında kalırda Türkiye rahat bir nefes alır yoksa bunda ülkeyi yönetecek kapasite yok.

Not: Ege'de Zaman www.egedezaman.com Radyo Yaman www.radyoyaman.com ve Cumhuriyet Ege'nin İmtiyaz Sahibi ve Yönetim Kurulu Başkanı benim.

Etiketler : ,

Bu Yazıyı Yazdır Bu Yazıyı Yazdır

Yorumlar Kapatıldı.



2007-2012 Bilgi Agi / Turkiye nin Interaktif Kose Yazari Gazetesi

Designed By Online Groups
ÇÖZÜM ORTAKLARIMIZ

bizajans, kent akademisi, sunubank