content

yazarportal-com-bilgiagi-net-tasviriefkar-com

11 Ara

Kadınlar Çiçektir,Çiçekler Dövülmez, Sevilir!…

Yaratıcımız Yüce Allah C.C Kadın ve Erkeği topraktan yarattı.Sonra bizlere ruh vererek hepimiz kendisine kulluk etmek üzere yarattı.

Peki  biz Allah’a kulluk ediyormuyuz?

Allah’ı kabul ediyoruz fakat kulluk edenin sayısı çok az olduğu gibi nedense birbirimizi yiyoruz. Ve Kadınlarımızı dövüyorlar.

Kadın Nedir?

Kadın eli öpülecek ayaklarının altında cennet olan Annedir. Kadın döven Erkeklere sesleniyorum. Kadının çirkini güzeli olmaz Kadınlar Çiçektir, çiçeklerimizi acımadan döverek soldurmayalım. Allah aşkına kadına dayak atmayı alışkanlık haline getirmeyelim. Kadına acımadan vurdun dövdün her yerini morarttın, itibarın mı yükseldi? Sana madalyamı verildi? Ancak aciz bir erkek kadınını döver. Kadınlar dövmek için değil sevmek için yaratıldı. Lütfen sakin olalım.

Türkiye’de son günlerde kadına yönelik şiddet ve kadını öldürmeler hızla artıyor. Lütfen sinirlerimize hakim olalım. Biz Erkekler 10 gün boyunca kendimizi kadınlarımızın yerine koyalım, çamaşır ve perdeleri yıkayıp çamaşırları asalım ve onları astığımız ipten alıp ütü yapalım, perdeleri takalım, mutfağa girip yemek yapalım, sofrayı kuralım sonra o yemek bulaşıklarını yıkayalım. Evi süpürelim, camları kapıları silelim, çocuklara bakalım, çocuklarımızı okula getirelim, sonra pazara ve markete gidip evin her türlü alışverişini yapalım. İşte o zaman kadınlarımızı daha iyi anlar kadın döven magandalar.

Bunların üstüne Kadın Sabahım köründe işe gidip çalışıp yorulup eziliyor. Birde üstüne gece kocasına hizmet veriyor. Üstüne kadına, koca dayak atıyor. Kısacası kadınlar Adaletin bittiği yerdeler. Allah dayak yiyen kadınlarımızı bu cani magandalardan korusun. Dürüst erkekler sevmeye kadın bulamıyor. Bu magandalar dövmeye kadın buluyor…

NOT 1: Yardıma muhtaç insanlarımız çok var lütfen onları kendimiz bizzat gidip araştırıp eğer gerçekten yardıma muhtaç durumda ise Allah rızası için yardım edelim. Onlara yapacağınız bu sevabınız sizi mutlu tutacaktır.

NOT 2: Bu Soğukta sokakta yaşayan sokak hayvanlarının kapınızın pencerenizin önüne koyacağınız kedi, köpek ve kuşların bir parça yemeğe ve suya çok ihtiyacı var. Onlara yapacağınız bu sevabınız sizi mutlu tutacaktır.

 

Etiketler : , ,

Bu Yazıyı Yazdır Bu Yazıyı Yazdır

Yorumlar Kapatıldı.



2007-2012 Bilgi Agi / Turkiye nin Interaktif Kose Yazari Gazetesi

Designed By Online Groups
ÇÖZÜM ORTAKLARIMIZ

bizajans, kent akademisi, sunubank