content

yazarportal-com-bilgiagi-net-tasviriefkar-com

11 Haz

İnşallah Hayırlı Haberlerle Dönerler.!

Saygıdeğer Ünyeliler ve okurlar, hangimiz ne iş yaparsak yapalım hepimizin asli görevi, yüce Allahın biçtiği ömrü yaşadığı yerleşim yerindeki insanlar başta olmak üzere, bütün canlıların ortak çıkarı için canla başla çalışmaktır. Ama biz ne kendimiz nede bir şekilde elimize geçen siyasi gücü memleketimiz ve insanlarımızın ortak çıkarından yana kullanabilmek şöyle dursun, kişilerin şahsi çıkarından yana kullanarak açıkçası hovardaca harcadık.

Aynı siyasi gücü komşularımızdan biri eline geçirmiş olsaydı, bakansız olmalarına karşın akıl almaz kalıcı hizmetlere imza attıklarına göre, bakanları olsaydı aldıkları kalıcı hizmetlerin anısına eminiz kişilerin heykellerini meydanlarının orta yerine çoktan dikerlerdi.

Ünye bize göre son derece güçlü kendi başına, buyruk iken, Ünye Organize Sanayi Bölgesi- Doğalgaz-Demiryolu- Ünye’yi yaşanmaz ve çekilmez eden Derebakslara kaçak bağlanmış kanalizasyon atıklarının neden olduğu deniz kirliliği) gibi önemli gelir getirerek, ekonomiye canlılık kazandırarak, işsizliğe büyük ölçüde çare olacak, göz ve gönül doldurucu, can alıcı öncelikli hizmetleri Ünye ye kazandıramamışken,30 Mart 2014 tarihi itibariyle yine yasa gereği kağıt üzerinde birinci sınıf ilçe olarak anılacak.

Ama aynı tarih itibariyle başkanlık hevesine kolu bacağı kesilerek kuşa döndürülmüş eski kendi başına buyruk güçlü Ünye olmaktan çıkarılıp Ordu’nun Mahallesi yapılan Ünye uzaktan kumanda ile ihtiyacı olan yukarıdaki kalıcı hizmetleri nasıl kazanacak diye kara-kara düşünmekte hakkımız var mı yok mu bunu zaman gösterecek demekte yarar var; diyeceğiz ama diyemiyoruz.

Çünkü kendilerinden hizmet beklenen memleketin seçilmiş ve atanmış 20 dolayındaki yetkilisi, Ünye de yapılmayı bekleyen hiçbir iş ve hizmet kalmamış, her yer güllük gülistanlıkmış gibi, Ünye ve Ünyeli hizmet beklerken onlar bir takım görüşmelerde bulunmak maksadıyla altı günlük dış geziye gitmişler. Ana kadı misali kim kime ne diyebilir.

Bize Allah yollarını izlerini açık eylesin demekten öteye laf düşmez diye düşünüyoruz. İnşallah boş yere para harcamak yerine, hayırlı hizmet haberleriyle sağ salim Ünye’ye geri dönerler diyor, saygılar sunuyorum.
Ahmet Yenin
İnşallah Hayırlı Haberlerle Dönerler.!

Etiketler : , , ,

Bu Yazıyı Yazdır Bu Yazıyı Yazdır

Yorumlar Kapatıldı.



2007-2012 Bilgi Agi / Turkiye nin Interaktif Kose Yazari Gazetesi

Designed By Online Groups
ÇÖZÜM ORTAKLARIMIZ

bizajans, kent akademisi, sunubank