content

yazarportal-com-bilgiagi-net-tasviriefkar-com

11 Tem

İnce Gör Kedicik

Son bir haftadır kedilerde bir saldırganlık görmekteyim. Sinirli sinirli bilinmez bir noktaya gözlerini dikiyorlar ve vaaaouv! şeklinde sürekli sesler çıkarıyorlar. Bazılarına bakıyorum nereye dikleniyor bu kedile?.. diye fakat baktıkları noktada hiçbir şey görünmüyor.

Mart geçti. Gerçi marttan sonraya kalanlar da olduysa, hamilelik dönemi filan diyeceğim fakat o da zor gibi görünüyor. En fazla 67 gün olabiliyormuş hamilelik süresi.

Hesaba katmadığımız bir nokta var: Buranın, insanı sarhoş eden havasından onlar da etkileniyor olabilir. Boş ver martı murtu!

Buranın canlıları sarhoş eden, kimi zaman da sersemleten, havasının yanı sıra güneşteki patlamalar ve sıcak dalgalanmaları da sebep olabilir.

Hamilelik olasılığı aslında yok gibi. Kedilerde bir karın şişkinliği göremiyorum. Belki de yavruları koruyorlar.. nereden bileyim!

Fakat ayaklarını, başlarını sabitlenmiş duruşları sırasında o sesleri çıkarırlarken... yav dedim bu bakışları, bu duruşları ben bir yerlerden hatırlıyorum fakat nereden?.. diyordum ki çıkardım: bilardo. Semih Saygıner. Ortalıktan kayboldu Semih abi. Göremiyorum hiç.

Yani bir bilardocu gibi, özellikle de üçtop oynayanların duruş ve bakışlarına benziyordu duruşları, bakışları. Yan bant, ters falso, göbeğin altından...vaaaouv! İnce gör kedicik.

Daha önceleri çoğunlukla kaçarlardı kediler. Yine bu son günlerde bir de cesaret gelmiş gibi bakıyorlar, kaçmıyorlar yani. Dün gördüğüm birini porsuğa benzettim.. Çöp konteynırından indi, bana baktı, yoluma denk geldiği için üzerine yürür gibi oldum, oralı bile olmadı. Ben de fazla müdahaleci olmadım. Geçip gittim yanından.

İnsanı ürküten bir şey de var: boşluğa bakıyor bunlar. Bir düşman, tehdit ve benzeri bir şey yok baktıkları yerlerde.

Etiketler :

Bu Yazıyı Yazdır Bu Yazıyı Yazdır

Yorumlar Kapatıldı.



2007-2012 Bilgi Agi / Turkiye nin Interaktif Kose Yazari Gazetesi

Designed By Online Groups
ÇÖZÜM ORTAKLARIMIZ

bizajans, kent akademisi, sunubank