content

yazarportal-com-bilgiagi-net-tasviriefkar-com

22 Ağu

Gülen’in Bedduası Geri Tepti. Ateş Kendi Evlerine Düştü!

1999 yılında sağlık sorunlarını bahane ederek Amerika'ya giden Fethullah Gülen o tarihten bu yana, ABD'nin Pensilvanya eyaletindeki Saylorsburg kasabasında yaşıyor.

Fethullah Gülen'in Amerika'da yaşamasına rağmen Türkiye’de onlarca gazete, dergi, radyo ve televizyon yayınına sahipti.

2006 itibariyle Balyoz, Ergenekon gibi davalarda TSK'dan Atatürkçüler tasfiye edildi.

Daha sonra yargı, ordu, vali, kaymakam, polis, diyanet, eğitim, sağlık, ticaret, maliye ve milli istihbarat teşkilatımız mit Müslüman görünen bu ihanet çetesinin eline geçti.

Kendi devletini illegal yöntemlerle ele geçiren çete başı FETÖ üst aklı Amerika’nın Türkiye’ye söz geçirmediğini görünce tüm kamu kurum ve kuruluşlarında emrinde olan adamlarına beddualı gönderme yaparak 27 Mayıs 2013 Gezi Parkı Kalkışmasından önce Ak Partiye beddua ediyor bedduası ses getiriyor.

17 ve 25 Aralık'ta başlatılan operasyonlardan önce beddua ediyor 17 ve 25 Aralık yolsuzluk ve rüşvet operasyonları başlıyor Ak Partili bakanların oğulları gözaltına alınıyor ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı yolsuzlukla suçlanıyordu. Bu şarlatanın bedduası gene ses getiriyordu ama başarılı olamıyordu.

7 Şubat 2015 MİT Krizi’nde önce bu şarlatan gene beddua ediyor bedduası ses getiriyordu ama gene başarılı olamıyordu.

15 Temmuz 2016 darbe girişiminden önce 21.03.2016’da Pensilvanya’dan yaptığı son açıklamalarında Cumhurbaşkanımız Erdoğan ile Hükümet hakkında ağır ifadeler kullandı ve yeniden beddua etti.

Aradan 3 ay geçtikten sonra tüm kamu kurum ve kuruluşları emrinde olan Teröristlere şifreli emir vererek Türkiye’yi işgal etmeye kalkıştılar. Şarlatan ve üst aklı Amerika bu ülkeyi ele geçireceklerini sandılar fakat biz çılgın Türkler bunların planını 20 saatte bozduk. TSK içindeki FETÖ terör örgütü ve kamu kurum ve kuruluşlarındaki unsurlarını temizledik.  FETÖ’nün bedduası geri tepti evlerine ateş düştü.

Bu şarlatanların işgal girişimi eğer başarılı olsaydı 1 milyondan fazla masum insanımız ölecekti ve sakat kalacaktı Türk milletinin ne namusu kalacaktı ne vatanı hiçbir şeyi kalmayacaktı.

Bu memleket Türkündür ve Türkün kalacak bunu değiştirmeye Allah'tan başka kimsenin gücü yetmez.

Etiketler : , ,

Bu Yazıyı Yazdır Bu Yazıyı Yazdır

Yorumlar Kapatıldı.



2007-2012 Bilgi Agi / Turkiye nin Interaktif Kose Yazari Gazetesi

Designed By Online Groups
ÇÖZÜM ORTAKLARIMIZ

bizajans, kent akademisi, sunubank