content

yazarportal-com-bilgiagi-net-tasviriefkar-com

29 Oca

Gözler Vicdanda

Orduspor konusunda tüm Ordu’luların üzerinde mutabık kaldığı bir konu var: 15 milyon TL borcu öder.

*

Yaklaşık 3-5 milyon TL’ye alabileceğimiz 200 dairelik bir arsa % 25-30’la yapsat firmasına verildiğinde 60 daire alırız ve bu 60 daire 15 milyon TL eder.

*

Bir Orduspor konut sitesi yapalım, renkleri mor beyaz olsun. Binalarına yardımsever iş adamlarımızın isimlerini verelim, bir duvarına da komple reklam versinler, karşılığında 500 bin TL bir defaya mahsus ödeme yapsınlar, alacağımız bu paraların toplamı arsayı alacak miktarda olsun dedik, bu da çok mantıklı.

*

Arsayı sponsorlukla alıp, binaları yapsatla yapıp 15 milyon TL üretmek kesinlikle mümkün.

*

Arsayı bulup yapsat aşamasına getirmek 6 ayımızı alır, yani Şubat’ta başlasak Temmuz’da hazır olur.

Buradan alacağımız daireleri satmakta şart değil, mülkiyet hakkını direkt alacaklılarımıza devredebiliriz.

Bu 6 ayda tüm alacaklılarımızla tek tek konuşup, belirli bir indirim üzerinden anlaşıp “---- tarihine kadar şu kadar para veya onun mukabili bedel tarafıma verilmediği takdirde yeniden devreye sokma koşuluyla alacaklarım karşılığındaki haczimden vazgeçiyorum” gibi bir yazıyı tüm alacaklılarımızdan toparlarız.

Aynı zamanda buradan alacağımız 60 dairemizin satışını da bir yandan bu 6 ayda bitiririz.

Bildiğiniz gibi futbol basketbol voleybol akademi ligi vb. bu yılki tüm resmi gelirlerimiz 3 milyon TL civarında olup tamamı hacze gidiyordu, bu yazıları almakla 3 milyon TL’mizi de çöp olmaktan kurtarmış oluruz.

*

Biliyorsunuz iki tür borcumuz var:

  1. Nedim TÜRKMEN’in alacağım var dediği, mahkeme aşamasında ve sonuçlanması 2-3 yıl sürecek olan (18 milyon TL) ve eski başkanın kefaletiyle factoring şirketlerinden alınan (15 milyon TL) olmak üzere toplam 33 milyon TL
  2. Geri kalan (Ana parası 25 milyon TL’nin alatında olan) 50 milyon TL.

Benim ve neredeyse Ordu’daki herkesin 15 milyon TL’ye tertemiz olur denilen borç 50 milyon TL’lik ikinci kısım.

Peki 1. Kısım borçlarda 2-3 yıl sonra kulüp mahkemeyi kaybederse ne olur. Bu seferde Orduspor Sitesi-2’yi kurarız olur biter.

*

BÖYLECE YAZ DÖNEMİNDE;

TAHTAMIZI AÇTIRIRIZ

PUAN SİLİNME RİSKİMİZİ ORTADAN KALDIRIRIZ.

KRİTİK MEVKİLERE 4-5 TRANSFER YAPARAK ŞAMPİYONLUĞA OYNAYAN BİR ORDUSPOR KURARIZ

2017-2018 SEZONUNDA ŞAMPİYON OLUR 2. LİGE ÇIKARIZ. 3. LİGDE GÜZELORDUSPOR OLUR, BAL LİGİNDE FATSA BELEDİYESPOR OLUR.

HER SEZON BİR ÜST LİGE ÇIKABİLECEK BİR TAKIM KURARIZ. DİĞER TAKIMLARIMIZI DA ALTYAPIMIZDAN YETİŞEN SPORCULARIMIZLA DESTEKLERİZ.

BÖYLECE ORDUSPORUMUZ BİR ÜST LİGE ÇIKARKEN BİR ALT LİGDE DE DİĞER TAKIMLARIMIZ OLUR. YANİ ALTIMIZI DOLDURARAK İLERLEMİŞ OLURUZ.

İYİ BİR HUKUK VE MUHASEBE SİSTEMİYLE RESMİ GELİRLERİMİZLE AYAKTA DURAN VE KENDİ KENDİNE YETEN BİR SPOR YÖNETİMİ OLUŞTURURUZ.

2017-2018 SEZONUNDA BASKETBOLDA VE VOLEYBOLDA SÜPER LİGE ÇIKMAMIZ MÜMKÜN.

ÖZETLE; FUTBOLDA 1. LİGDE BASKETBOL VE VOLEYBOLDA SÜPER LİGDE İKEN RESMİ GELİRLERİMİZLE (Kİ 10 MİLYON TL CİVARINDA OLUR) ORDUSPORUMUZU AYAKTA TUTABİLİRİZ.

*

Bugün kongre var, yeni şeyler söylemek lazım, bu kongrede seçilecek yönetim buyursun bunları yapacağını taahhüt etsin. Aksi takdirde kongre yapmanın ne anlamı var ki?

Bu kısır döngüden çıkmamız lazım. İş adamlarımızdan sürekli para toplayarak sporu sürdüremeyiz. Bir defaya mahsus, sorunu pansuman etmek değilde ameliyat ederek kökten çözmek için fedakarlıkta bulunarak ve devamında kendi ayakları üzerinde duran bir yapı oluşturarak devam etmemiz lazım.

*

Ülkemiz ekonomisinin en önemli dinamosu olan inşaat ve yapsat sektöründe bu kadar uzmanlaşmışken, bu formülü Orduspor için neden kullanmayalım?

AKLIN YOLU BİR VE ÇÖZÜM BU YAZDIĞIM GİBİDİR.

BUNDAN SONRASINI GETİRMEK İÇİMİZDEN BİR KAHRAMAN ÇIKMASINA KALIYOR.

*

Kapalı kapılar ardında nelerin konuşulduğu ve kamuoyunu yalan yanlış bilgilendirmeler yaparak hangi yoldan yürünüldüğü biliniyor. Bunu yapanları uyarıyorum: gittiğiniz yol yanlış. Siz verdiğiniz sözlerin bilinmediğini mi zannediyorsunuz?

*

ŞİMDİ GÖZLER VİCDANDA…

Bu Yazıyı Yazdır Bu Yazıyı Yazdır

Yorumlar Kapatıldı.



2007-2012 Bilgi Agi / Turkiye nin Interaktif Kose Yazari Gazetesi

Designed By Online Groups
ÇÖZÜM ORTAKLARIMIZ

bizajans, kent akademisi, sunubank